Vind Dakkapel specialisten in Bredevoort

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Bredevoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Bredevoort

 • RH dakwerk
  RH dakwerk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  RH dakwerk werkt in de regio Gelderland & Overijssel. Wij staan als bedrijf voor kwaliteit en werken altijd met A kwaliteit materialen. Wij geven op de meeste werkzaamheden garantie. Onze specialiteit is platte en helende daken met bitumen. Overige werkzaamheden die wij uitvoeren zijn lekkage opsporen, reparatie werken (pannendaken), schoorsteen (renovatie/reparatie), reinigen dakpannen, impregneren.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Goed contact, snelle afspraak en uitstekend net werk. Het betrof dakkapel opnieuw dakdekken met bitumen. RH dakwerk denk mee vwb prio's, uitgave en planning, dus als prettig ervaren. Indien ik een vervolgklus heb zal ik zeker weer contact opnemen.
  Kom in contact
 • ter Beeke Bouw en Timmerwerken
  ter Beeke Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Welkom op het profiel van Christian ter Beeke Bouw en Timmerwerken! Na jaren lange ervaring binnen de bouwsector als timmerman werd het in 2013 tijd om Christian ter Beeke Bouw en Timmerwerken op te richten. Of het nu gaat om verbouw, renovatie, afbouw of timmerwerk bij ons bent u aan het juiste adres. Het streven is om samen tot een geschikte en passende oplossing te komen. Meedenken met de klant, afspraken nakomen en goed werk afleveren zijn van essentieel belang bij CTB-Bouw. Graag kunt u mij benaderen voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij wat voor u kunnen betekenen. - Een kleine greep van projecten staat ook op mijn Facebook bedrijfspagina en website. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Christian ter Beeke Christian ter Beeke Bouw en Timmerwerken

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Kort nadat Cristian is wezen kijken is hij aan de slag gegaan. Harde nette werker. Prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Onze zolder ziet er mooi en strak uit. Wij zijn ontzettend tevreden!!
  Kom in contact
 • ter Reehorst Maatwerk
  ter Reehorst Maatwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  De vakman bij uw klus! Al meer dan tien jaar een passie voor bouwen, en alles wat daarbij komt kijken. Veel kennis en ervaring op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie. Het talent om dromen om te zetten in realistische plannen. Bereidheid om mee te denken over verschillende mogelijkheden binnen elk budget. Hard werken is mijn handelsmerk. Een transparante en eerlijke communicatie staat voorop. Ik ben Daniël ter Reehorst. Wat uw plannen op bouwgebied ook zijn, neem contact op om te zien wat ik voor u kan betekenen!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk! Ook bij vragen/opmerkingen wordt snel en goed gereageerd! Top!!
  Kom in contact
 • Aannemersbedrijf Raben
  Aannemersbedrijf Raben
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Aannemersbedrijf Raben Op zoek naar een Aannemersbedrijf? Voor het bouwen, verbouwen van een woonhuis, bedrijfspand of een restauratie van een monumentaal gebouw. Aannemersbedrijf Raben is uw bouwer die het werk perfect en vakkundig uitvoert. Meedenken aan uw ideeën U heeft plannen om te bouwen of te verbouwen? U bent van plan uw woonhuis energiezuinig te maken en vraagt u zich af of uw budget toereikend is? Aannemersbedrijf Raben denkt met u mee.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ik zeg maar een ding en dat is top.
  Kom in contact
 • Houtwerq
  Houtwerq
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  -

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Uurprijs, geschatte tijd klopte, en hij kon snel komen
  Kom in contact
 • Building Horizon
  Building Horizon

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Hello . My name is Stanislav . Originally I’m from Ukraine . For last 9 years I’m working as a builder . I am the founder of the Building Horizon company . We perform electricity , plumbing , bathrooms , toilets , plastering , painting ,floors , doors and windows installation . Also other kind of construction work . With us you don't have to look for many craftsmen . We can realize all you want ourselves . We we invite you to cooperate

  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Nijhuis B.V.
  Bouwbedrijf Nijhuis B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Bij Bouwbedrijf Nijhuis b.v. staan we bekend om onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring in de bouwsector bieden wij een breed scala aan diensten, variërend van nieuwbouwprojecten tot renovaties en maatwerkoplossingen. Ons team van deskundige vaklieden en ingenieurs werkt nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen, waarbij we altijd streven naar uitmuntendheid en duurzaamheid. Of het nu gaat om residentiële of commerciële projecten, bij bouwbedrijf Nijhuis kunt u rekenen op een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

  Kom in contact
 • TS Voogd
  TS Voogd
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Oktober 2013 is het bedrijf .....Voogd gestart als zelfstandige ondernemer. mijn interesse vakgebied licht vooral in het maken/onderhoud van aanleg tuinen, bestrating, pergola, timmerwerkzaamheden kortom hand en spandiensten. Het mooie aan het vak vind ik zelf de afwisseling in de werkzaamheden en het organiseren/ plannen van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Damy heeft mij geholpen met het omspitten van de tuin en het aanplanten van hortensia's. Ben tevreden over hem. Enthousiaste jonge kracht. Bedankt. K. de Jong.
  Kom in contact
 • Olbach Bouw en Timmerwerk
  Olbach Bouw en Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Ik werk voornamelijk in de regio (Winterswijk, Aalten, Groenlo e.o.) voor diverse (klein/afbouw en timmerwerken zoals plafonds verlagen, natuurstenen vensterbanken leveren en plaatsen, tuin overkappingen, in en afhangen binnen-buiten deuren/ ramen en diverse andere timmerwerken

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Bij mij is een binnendeur met glas afgehangen tussen woonkamer en gang. Het was een kleine klus en dus even zoeken naar een goed moment in Daniël zijn werkweek, maar dat ging prima. Ik ben er nog elke dag blij mee!
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Tenbergen B.V.
  Bouwbedrijf Tenbergen B.V.

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Bredevoort

  Hallo, ons bedrijf bestaat al sinds 1987. Ons werkgebied is 90% in Winterswijk. Verder kunnen we alles voor jullie betekenen. Van tekening tot uitvoering. Nieuwsgierig geworden? Kijk op ons website of bel ons voor een afspraak.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Bredevoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Bredevoort

Andere vakmensen in Bredevoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt