Vind behangers in Bredevoort

Op zoek naar behangers in Bredevoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Bredevoort

 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Behanger in Bredevoort

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Onder andere met Sikkens Rezisto- huitvet resistent en.. stoot en krasvast. Saus voor de muren. o.a. Sikkens PURE of Sikkens Easy Clean .. deze hoogwaardige producten zijn goed schoon te houden zonder opglanzen. GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. PATROONBEHANG VLIES OF PAPIER: Wordt ook in nederland weer populair. Cada Casa heeft ervaring met zowel vliesbehang als ook op papierbasis zoals ARTE behang. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen om u ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Jan heeft prachtig werk afgeleverd voor een nette prijs. Echt een aanrader
 • DEKADA Schilderwerken
  DEKADA Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Behanger in Bredevoort

  Dekada schilderwerken. Schilderen, behangen stuken snell en schoon.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Houdt zich goed aan de afspraken. Het schilderwerk ziet er netjes uit.
 • Muller Afbouw & verkoop
  Muller Afbouw & verkoop

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Bredevoort

  Uw Stukadoor in Gelderland Op zoek naar hoogwaardig stucwerk in Gelderland? Zoek niet verder! Wij bieden professionele stucdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de gehele regio Gelderland. Of u nu uw woonkamer een frisse uitstraling wilt geven, een compleet nieuw bedrijfspand stijlvol wilt afwerken, of speciale stuctechnieken wenst voor een uniek interieur, wij staan voor u klaar. Waarom kiezen voor ons? -Kwaliteit: wij gebruiken de beste materialen voor een duurzaam en mooi resultaat. -Persoonlijke service: Bij ons staat uw tevredenheid voorop. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee van ontwerp tot realisatie. -Flexibiliteit: wij werken zowel aan kleine als grote projecten en passen onze planning aan uw wensen aan. -Transparante prijzen: Geen verassingen achteraf. Wij bieden duidelijke, vooraf afgesproken prijzen. Onze diensten -Glad Stucwerk voor muren en plafonds -Sierpleisterwerk -Schuurwerken met een zanderige textuur -Verfwerkzaamheden -Behang of Verf klaar -Vloeren egaliseren Bent u geinterseerd in onze stucdiensten of heeft u een vraag? Neem direct contact op via Berichten of Tel

 • Gola.G Klussenbedrijf
  Gola.G Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Bredevoort

  Wij werken eerlijk, snel en kwalitatief Het vertrouwen van de klant en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Naast professioneel werk leveren, vinden wij het belangrijk om met u mee te denken om de beste resultaten te bereiken * Schilderwerk binnen en buiten * Saus werk en behang * Houtrot reparatie

 • Ap Eggink Schilderwerken
  Ap Eggink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Behanger in Bredevoort

  Voor grote en kleine opdrachten het juiste adres. Heeft u een woning ouder dan 2 jaar is het btw percentage 9% i.p.v.21%. Ons bedrijf houd zich bezig met behang en schilder werkzaamheden bij particulier en bedrijf in de regio Doetinchem,Zutphen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang zit er keurig op. Komt afspraak na. Prettig in communicatie. Goede prijs.
 • van Stappershoef Upgrading
  van Stappershoef Upgrading
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Behanger in Bredevoort

  schilder van huis uit, uitvoering in de door U gewenste kwaliteit met zo weinig mogelijk hinder voor de klant.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mark luisterde goed naar al onze wensen. Er werd regelmatig overlegd en kregen goede adviezen. Het buitenwerk van ons huis is op een vakkundige manier geschilderd.
 • bestwelhandig.nl

  Nog geen reviews

  Behanger in Bredevoort

  Gevestigd in Winterswijk. een klus bedrijf, voor diverse kleine/ middel grote klussen, oa laminaat leggen, schilderwerk, klein sloopwerk, maken van binnen en buiten tafels op maat. Beschikt over een latex spuitmachine voor wanden en plafonds, ervaring in winkelpanden/ woningen van 70 tm 300 m2. Ook beschikbaar een eigen professionele spuiterij voor het spuiten van keukens, airco units, meubels etc. Ervaring: 8 jaar spuiter geweest bij een meubelfabriek. Ook ervaring in demonteren/slopen van keukens. Ook actief in het bouwen/ aanleggen van zwembaden , daarin diverse werkzaamheden van tegelen, tot beton storten, en straatwerk erom heen. Een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomen heel hoog heeft staan.

 • Bouwcombinatie Oost Nederland
  Bouwcombinatie Oost Nederland
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Behanger in Bredevoort

  Ervaren Stukadoor & Spackspuiter. Ruime ervaring in afwerking wanden en plafonds. Uw project onze verantwoordelijkheid.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Boven verwachting. Snel, netjes, aardig, communicatief erg sterk. John is een echte vakman. Werkt alles super strak af, zelfs langs de afzuigkap. Echt heel tevreden!
 • NEDIM@
  NEDIM@
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Behanger in Bredevoort

  Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in de afbouw met meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons staan uw wensen centraal en worden die en de mogelijkheden eerst besproken. Wat wij voor u kunnen betekenen: - traditioneel schilderwerk - spuitwerk - traditioneel stucwerk - pleisterwerk - gipsplaten afwerken - renovlies behangen - glasweefsel behangen - en nog veel meer. Meer info kunt u vinden op onze website schilderspuitstucwerk. Bedankt voor het bekijken van onze profiel. Vergeet ons niet te liken op Facebook! Graag zien wij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In eerste instantie waren we erg tevreden over het uitgevoerde werk. Door uitval van een andere Stucadoor ( ziekte ) zijn we met Nedim verder gegaan. Helaas kwam Nedim na vervolg vorige opdracht diverse afspraken die gemaakt werden niet na, en gingen de prijzen plotseling het dak door. Ramen van 6 vierkante meter, 3 paar deuren werden achteraf gewoon doorberekend omdat hij eromheen zou moeten stucen. Van hoeklijnen is geen sprake. Ook zonder factuur waren dit dure meters. De snelheid was idd niet hoog maar het werk wat er gedaan was in de woonkamer was netjes. Het vervolg werk ( slaapkamer ) laat erg te wensen over. Na kenbaar gemaakt te hebben te stoppen met de samenwerking omdat we er niet van opgaan kunnen en we onenigheid hebben over de meters dus de prijs met of zonder factuur kan Nedim het niet laten een dreigement te uiten op de app. Verder kan deze man wel stucen. Maar je moet ook goed de portemonnee trekken.
 • De Heus Schilderwerken
  De Heus Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Behanger in Bredevoort

  Mijn naam is Jeroen Heusinkveld en ben 31 jaar. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de schildersvakschool in Doetinchem daar heb ik verschillende certificaten behaald zoals: schilder werkzaamheden, spuit werkzaamheden, wandafwerking en veiligheidscertificaten. Op 5-9-2016 ben ik begonnen als eigen ondernemer, ''de heus schilderwerken''. In deze branche kan ik alle voorkomende werkzaamheden verrichten al naar gelang de wens van de klant, dit kunnen zowel particulieren als ondernemers zijn. Dankzij de combinatie van kennis, ervaring en vakmanschap ben ik breed inzetbaar en kan ik de werkzaamheden van A tot Z uitvoeren waarbij de wens van de klant voorop staat. Alle werkzaamheden worden met uiterste zorg berekend en besproken, door dit in nauw overleg met u te doen garandeer ik een correcte afwerking. Daarnaast zorg ik voor een nauwkeurige planning zodat de werkzaamheden binnen de afgesproken termijn klaar zijn. De volgende werkzaamheden kan ik verrichten: * schilderwerk * behangen * glas zetten * glas kitten Ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, dit stem ik ook graag af op de behoefte van de klant. Kortom, ik ga graag bij u aan de slag.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Plezierige, rustige en secure vakman. Planning en afhandeling goed getimed. Prettig in de omgang. Mooi strak schilderwerk.

4.1

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Bredevoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Bredevoort

Andere vakmensen in Bredevoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt