Vind hoveniers in Berkenwoude

Op zoek naar hoveniers in Berkenwoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Berkenwoude

 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heel professioneel. Heeft precies gedaan wat ik vroeg en alles netjes achtergelaten! Leuk contact, erg begripvol en denkt mee! Ik raad A.J. Schouten zeker aan!
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95804 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes op tijd en volgens afspraak. Harde werkers prima kan ze aanbevelen
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75537 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Vrolijk Groen
  Vrolijk Groen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Vrolijk Groen kan je helpen met je Hovenier klus in Berkenwoude en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Vrolijk Groen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Tot op heden loopt alles op rolletjes. Bij Vrolijk, zijn ze zoals de naam doet vermoeden zeer goed gemutst, geen ochtendhumeur en vanaf de het eerste moment betrouwbaar, aardig en uiterst kundig. We zien met veel plezier uit naar de onthulling van het eindresultaat.
 • De Heer Verhuur
  De Heer Verhuur
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Wij zijn De Heer Verhuur Een klein bedrijf dat diverse werkzaamheden voor u in de tuin kan uitvoeren. Van bomen verzorgen tot het plaatsen van vlonders en beschoeiingen. Tevens kunnen wij voor u het grondwerk verzorgen. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van uw opdracht. Ook beschikken wij over divers eigen grondverzetmaterieel. Heeft u een relevante opdracht voor ons dan horen wij graag van u . Groet Arie. De Heer verhuur

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Fijne communicatie en snel beschikbaar. Klus netjes en snel uitgevoerd. Erg tevreden!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • van Dam timmerwerken
  van Dam timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6572 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Van Dam Timmerwerken is een timmerbedrijf die zich primair richt op het buitentimmerwerk. Eigenaar Evert van Dam heeft het timmer vak van huis uit geleerd. Van Dam Timmerwerken maakt gebruik van flexibele arbeidskrachten en werkt nauw samen met een kring van geselecteerde zzp-ers, die elk op hun vakgebied professionals zijn. Belangrijke pijlers van van Dam Timmerwerken zijn milieu verantwoord ondernemen, recyclen van materialen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen een beeld schetsen van het beoogde eindresultaat.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  de plaatsing en levering van de schutting is gewoon TOP.
 • D Heuvelman Services
  D Heuvelman Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  D Heuvelman Services is een eenmanszaak het is gestart in 2017 voorheen werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in verschillende bedrijfstakken waar ik mijn ervaringen heb opgedaan in onder andere grond, straat, riolerings werkzaamheden reparaties motorvoertuigen staal constructies montage werkzaamheden in bezit van vca vol en bhv mijn bedrijfsmotto is: gewoon je best doen voor je klanten net als ik dat van iemand verwacht die bij mij komt werken.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede communicatie, goede prijs, Dennis snapte precies wat ik wilde met mijn schutting en heeft het top uitgevoerd!
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ruud en z'n collega hebben netjes werk geleverd. Ondanks een tegenslag in de ondergrond hebben ze een oplossing bedacht en de bestratingsklus netjes uitgevoerd.
 • Hans Timmers Straatwerk
  Hans Timmers Straatwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55171 reviews
  Hovenier in Berkenwoude

  Voor al u bestrating , sierbestrating , tuinaanleg , tuinonderhoud . Moet u bij mij zijn niet duur. Doe als goed in overleg met de klant zo dat jullie te vreden zijn . doe dit werk al meer dan 10 jaar . Het is hard en zwaar werk maar wel mooi werk .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vriendelijke harde werker, komt afspraken na en communiceert prettig.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Berkenwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1376 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Berkenwoude

Andere vakmensen in Berkenwoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt