Vind elektriciens in Berkenwoude

Op zoek naar elektriciens in Berkenwoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Berkenwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1182 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Berkenwoude

 • Barotech

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.95600 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Goeie communicatie, erg ervaren en wist waar hij mee bezig was. Bleef langer om inductiefornuis goed in te stellen. Fijn contact, echt een aanrader!!
 • Data Power B.V.

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 4.8 van 54.85363 reviews

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met telecommunicatie en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen een bedrijf met netwerkbekabeling Cat-5e, Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP, FTP, STP en glasvezel kabel. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie met extra groepen. Het plaatsen van wandgoten en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Goede ervaring met Data Power B.V. Heldere en snelle communicatie vooraf, meedenken tijdens de uitvoering en de boel ook nog netjes bevestigen.
 • Allround TT

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 5 van 55551 reviews

  Ben een klusser die van afspraken houdt en netjes en goed te werk gaat. Als de klant tevreden is ben ik dat ook, voor minder doen we het niet.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Goede communicatie en netjes gewerkt. Ik zou Tarik zeker aanraden!
 • ASK Engineering

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews

  ASK is gespecialiceerd in alles rondom Thuis netwerken voor digitale TV, Internet en smarthome producten. ASK is breed inzetbaar. Heeft u een verouderd binnenhuis netwerk, waarmee digitaal tv kijken lastig wordt? Heeft u last van blokjes, streepjes of wegvallend beeld? Is uw wifi niet goed meer? Wilt u geen kabels trekken naar bijvoorbeeld de slaapkamer maar toch tv kunnen kijken? Of misschien wilt u uw meterkast ordennen of opschonen? Heeft u meer aansluitingen nodig om meerdere tv's te kunnen plaatsen? Wandcontactdozen voor tv of netwerk plaatsen of vervangen, coax of netwerkkabels trekken. Inregelen of plaatsen van versterkers of storingen lokaliseren en verhelpen. Smart tv of andere smart apparaten installeren of ophangen? ASK staat voor u klaar!

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Zeer kundig en correct geadviseerd bel hem zeker weer als ik hem nodig heb
 • V elektrapartner

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 4 van 5452 reviews

  Wij onderhouden repareren en installeren electra 230V installaties, zwakstroom, databekabeling / netwerken , GPS systemen, alarm en camerasystemen, laadpalen alsmede computer en wifi problemen. Na de hogere technische school, 20 jaar ervaring ervaring in de elektrotechnische branche en beschikken over de ljuiste aanvullende NEN cursussen.Op het gebied van alarm- en camerasysteem beschikken wij over een beveiligingstechnicus (TBV en VRKI en verklaring van betrouwbaarheid afgegeven door de Politie) met 19 jaar ervaring. Een team dat u helpt bij alle voorkomende problemen en in iedere situatie en tegen zeer concurrerende tarieven. Garantie en kwaliteit met duidelijke afspraken ook op het gebied van de kosten.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima! Klus is goed gedaan, maar vond het wel erg prijzig voor 5 minuten werk.
 • Tjarda Pape Beveiligingen

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben een gediplomeerde Electricien/Electronicus. Ik heb LTS Elektrotechniek en MTS Electronica. Door werkervaring ook loodgieter en timmerman geworden. Daarnaast werk ik ook in de beveiliging als beveiliger en met honden als Hondengeleider beveiliging.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Erg tevreden met uitvoering van klus. Moesten nieuwe kabels getrokken worden en kon daarbij zelf helpen zodat. Legde alles goed uit wat we gingen doen.
 • Martijn de Groot Installatietechniek

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Wij realiseren: ⚡ Elektrotechniek ❄️ Koeltechniek Hieronder een kijkje in voorgaande projecten.

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  prima vakman die mee denkt in oplossingen.Werkt gemotiveerd en met kennis van zaken. Wij vragen hem beslist weer voor een ander elektraklus.
 • all-ways electric

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  all-ways electric op zoek naar een monteur die kwaliteit met snelheid voor de beste prijs levert dan moet u contact met mij opnemen op 0687375433 of info@allwayselectric.nl

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Top service bekijkt het netjes bespreekt de mogelijkheden en kan snel aan de slag.
 • Installatietechniek De Triangel

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  afgestudeerd ingenieur met jaren ervaring in het aanleggen en installeren van databekabeling en overige netwerkapparatuur (routers etc.)

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Hele nette, aardige en vakkundige kerel. Maakt heldere afspraken en kon zelfs dezelfde dag al komen! Transparant wbt materiaal- en arbeidskosten. Werkt netjes en levert goed werk af. Absolute aanrader!
 • Adam Elektrotechniek

  Elektricien in Berkenwoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews

  Beste klant, ADAM ELEKTROTECHNIEK Airconditioning en elektra Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, meten, vervangen,storingen verhelpen van alle elektrotechnische installaties. wij zijn erkend en wij hebben ook een zegel recht. we zijn ook stek gecertificeerd dus uw airco is bij ons in goede handen,We werken voor groot opdrachtgevers zoals Stedin, liander en natuurlijk ook voor particulieren. Wilt u uw elektrische auto thuis opladen dan kunt u ons hiervoor benaderen, Wij installeren de juist laadpaal bij u thuis. Adam Elektrotechniek werkt met goed gekeurde materialen( Hilti systeem)en pbms (index) certificaat ,wij beschikken ook over een AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING. Ons bedrijfsmotto is simpelweg de klant tevreden houden. Wij berekenen geen voorrijkosten dus heeft u een klus,dan kunnen wij gratis langs komen om alles met u te bespreken je hoeft daar niks voor te betalen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Top werk geleverd. Goede, open communicatie en vakkundig de klussen uitgevoerd. Zeer aanbevolen.

Populaire lokale elektriciens in Berkenwoude

Andere vakmensen in Berkenwoude

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur