Vind stukadoors in Swalmen

Op zoek naar stukadoors in Swalmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Swalmen

 • Ozbi STUC
  Ozbi STUC
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Stukadoor in Swalmen

  Stukadoorsbedrijf voor al je klussen in zuid en midden Limburg

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Ibrahim en zn collega hebben top werk geleverd. Houden zich aan de afspraken en reageert snel. Aanrader
 • Jamal Klusbedrijf
  Jamal Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Stukadoor in Swalmen

  Ik, Jamal, ben 31 jaar oud en ik werk inmiddels al 15 jaar in het vak stuckadoor en ik doe het vak met alle pleizier en ik krijg geen rust gevoel voordat het werk prima en goed uitgevoerd is. Ik heb veel ervaringen in het vak en ik heb alle materialeln die nodig zijn voor het uitoefenen van de werkzaamheden. ik doe er alles aan om de klant tevreden te stellen en ik vind zeer belangrijk dat de werkzaamheden op een professienele manier uitgevoerd worden. ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit graag af op de behoefte van de klant.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fantastisch werk gedaan, ook goede muziek🙂 25m^2 babybilletjes
 • Driessen Bouw en Renovatie
  Driessen Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stukadoor in Swalmen

  Driessen Bouw en Renovatie voor uw aan/ver/nieuwbouw en renovatie .Ook voor siermetselwerk. Neem een kijkje op onze facebook pagina (driessenbouw&renovatie) of neem contact op

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima uitvoering klus
 • Awtiahs
  Awtiahs
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stukadoor in Swalmen

  Mijn naam is Abdul, een trotse inwoner van Reuver, waar ik al vijf jaar met mijn gezin woon. Onze reis begon 11 jaar geleden toen we uit Syrië vluchtten vanwege de oorlog. Ik ben opgeleid tot stucadoor en schilder in mijn geboorteland en heb deze vaardigheden in Nederland verder ontwikkeld. Na het verkrijgen van onze verblijfsvergunning in 2019, heb ik de benodigde certificaten behaald om in Nederland te mogen werken. Ik heb de Nederlandse taal snel eigen gemaakt en heb de afgelopen jaren voor een stucadoorsbedrijf gewerkt. Met 15 jaar ervaring op zak, ben ik klaar om in 2023 als zelfstandige aan de slag te gaan. Mijn passie ligt in het creëren van prachtige ruimtes en het leveren van kwaliteitswerk. Ik ben toegewijd aan mijn vak en streef ernaar om elke klus tot in de perfectie uit te voeren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een groot project, ik ben er om u te helpen. Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken en samen te werken aan uw volgende project. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Abdul is een vakman, komt zijn afspraken na en komt mooi op tijd. Graag nog een keer !
 • S.P. Schuman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Stukadoor in Swalmen

  S.P. Schuman kan je helpen met je Stukadoor klus in Venlo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met S.P. Schuman om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijke man, afspraak is afspraak. Dat is voor deze regio niet vanzelfsprekend,...!! Goed werk geleverd,
 • HQS Huub Quicken Swalmen Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Swalmen

  Huub Quicken Lijmwerken Kalkzandsteen bia blokken. Gasbeton. Alle wanden zowel dragend als voorzetwand etc .

 • Bouwservice Polderman

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Swalmen

  Als je op zoek bent naar een Isolatiebedrijf, Kozijnspecialist, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Loodgieter, Dakdekker, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Gevelspecialist, Glaszetter in Schuttekamp 66, dan kan Bouwservice Polderman je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Stukadoorsbedrijf Ruud van daal
  Stukadoorsbedrijf Ruud van daal

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Swalmen

  Als je op zoek bent naar een Stukadoor in Swalmen, dan kan Stukadoorsbedrijf Ruud van daal je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Lijsten en ornamenten... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Klusbedrijf Romy Hendriks
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Stukadoor in Swalmen

  Klusbedrijf Romy Hendriks is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Swalmen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in schilder/kitwerken en totaal intrieurbouw. Veel ervaring met het plaatsen en afwerken van keukens. Laminaatvloeren, plinten, beglazing, raamafwerking zoals horren en hordeuren en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super fijn alles is klaar. Goed werk
 • Bouwklus-Pol
  Bouwklus-Pol

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Swalmen

  Ik ben al 15 jaar professioneel stukadoor. Ik installeer plafonds op metalen of houten constructies. Muren. Ik help u graag verder. Ik voer projecten uit in heel Limburg. Ik kan zowel kleine werkzaamheden als renovaties van complete woningen uitvoeren.

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Swalmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Swalmen

Andere vakmensen in Swalmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt