Vind stukadoors in Gasselternijveen

Op zoek naar stukadoors in Gasselternijveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Gasselternijveen

 • Starkstuc
  Starkstuc
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  StarkStuc met de ondernemingsactiviteiten in Groningen en omgeving begonnen. Ons bedrijf heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in het uitvoeren van de stucwerkzaamheden. Ons werkgebied bestrijkt nu heel Nederland. Wij houden ons bezig met diverse stucwerkzaamheden in en om het huis met uitsluitend ervaren stukadoren, inclusief de vennoten. Hierdoor leveren wij kwalitatief werk op tegen de scherpe prijzen. De continue aandacht voor de goede relatie is een van de gezichtbepalende kenmerken van ons qua betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het leveren van het gewenste resultaat. Wij beschikken de gewenste vakbekwaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij luisteren altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Ons bedrijf is een klein maar als het nodig is kunnen wij altijd nieuwe medewerkers indienst nemen of personeel inhuren. In geval van belangstelling en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijke vakmensen en een mooi resultaat!
 • Stukadoorsbedrijf Jan Meijer
  Stukadoorsbedrijf Jan Meijer
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  Bedrijf bestaat nu 18jaar, maar ben al 29 jaar actief allround. Mijn werkzaamheden zijn, gipsspuiten, fijn schuurwerk, grof schuurwerk, sierpleisteren, uitvlakken van wanden en plafonds, spacken, vloerleggen en buitengevels.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  reactie en bezoek binnen uur na aanvraag op werkspot, snel en netjes afgewerkt, afspraak nagekomen
 • Scheurherstel Solutions
  Scheurherstel Solutions
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  Scheurherstel Solutions kan je helpen met je klus in Stadskanaal en omgeving. Schilderen Behangen Huis opnieuw voegen Impregneren Herstellen van scheuren in muren. Timmerwerk in en rond het huis, bijvoorbeeld het plaatsen van een radiatorombouw, het optrekken van een tussenwand of het vervangen van kozijnen. Natuurlijk kunt u ook grotere timmerwerken uit laten voeren, zoals een overkapping, tuinhuis of zelfs schuur Plus nog veel meer! Neem direct contact op met Scheurherstel Solutions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. P.s.: Gelieve ook foto's mee te sturen voor duidelijke indicatie.

  Laatste review:
  Max en soms zijn zoon Damian hebben geweldig werk geleverd. Oude voegen zijn verwijderd en in z'n geheel opnieuw ingevoegd. Max is iemand die heel precies en nauwkeurig werkt. Max is een prettige persoon om aan het werk te hebben. Alles keurig netjes opgeruimd en achter gelaten. Hij is echt een aanrader. Bedankt Max en Damian.
 • Aclass.stucadoors
  Aclass.stucadoors
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  15 jaar werkervaring mbt stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prettig in de omgang, goed werk geleverd. Ik ben heel tevreden!
 • Maatwerk en Zorg
  Maatwerk en Zorg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  Maatwerk en Zorg is beschikbaar voor de kleine klus zoals het ophangen van een lamp tot aan het realiseren van een totaal verbouwing. Kwaliteit staat bij Maatwerk & Zorg voorop, de klus is pas afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat, uiteraard met garantie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Coen is prettig in de communicatie en doortastend in zijn adviezen. Hij detecteert problemen tijdig en komt zelf met oplossingen. Het opgeleverde werk ziet er netjes uit.
 • Stukadoor Lawand
  Stukadoor Lawand
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  Stukadoor Lawand

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ze hebben snel geholpen met onze spoedklus, muurtje van circa 15 m2. Goede communicatie, als we nog ergens advies over wilden hebben, konden we hem bellen. Stucwerk ziet er goed uit.
 • De Vries stukadoor en afwerkingsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Gasselternijveen

  Zelfstandig werkende stukadoor voor alle stukadoorswerkzaamheden voor binnen en buiten. Werkzaam in Drenthe, Groningen en Friesland.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De klus verliep zeer goed. Alles in 1 dag uitgevoerd. Zeer vriendelijk. Zeker aan te bevelen. Mochten wij weer een stukadoor nodig zijn bellen we Wietze.
 • AARDE Klussenbedrijf
  AARDE Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  We zijn een stukadoor klus bedrijf met jaren ervaring. Onze team bestaat uit 7 ervaren stukadoors. Altijd offerte Garantie Spoedig stucwerk Ook via M P bereikbaar Sappemeer Achteraf betalen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Na akkoord te hebben gegeven voor deze klus konden ze binnen 1 week al de klus uitvoeren. Vandaag zijn ze geweest met 3 hele vriendelijke mannen. Ze waren keurig op de afgesproken tijd en gingen gelijk aan het werk. Eerst hebben ze alles heel keurig afgeplakt , vloer beschermd, meubels afgedekt en voorbereidingen uitgevoerd. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch!!!! Alle muren zijn werkelijk superstrak geworden. Ze zijn pas om 18.00 uur vertrokken! Hebben het dus zeker niet even afgeraffeld! Super tevreden met dit bedrijf!! Ook hebben ze alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten!! Dit bedrijf is zeer zeker aan te raden!! Ze vertrekken pas als je als klant tevreden bent! Dat zijn we zeker!!!!!
 • Isostuc
  Isostuc
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stukadoor in Gasselternijveen

  Goedendag, Wij zijn Isostuc Stucadoorsbedrijf Assen. Na jarenlang in loondienst te zijn geweest is Isostuc opgericht in 2001. Sinds 2006 stucadoren we voornamelijk in de particuliere sector. Wij vragen altijd om een vrijblijvend bezichtiging zodat we het werk kunnen bekijken uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken voor een passend offerte. Bij Isostuc kunt u terecht voor; Traditioneel stucwerk Raapwerk Sausgereed stucwerk Behangklaar maken Fijn schuurwerk Cementgebonden stucwerk Sierpleisters Betonlook Marmepleister Isostuc maakt de laatste jaren vaak sausgereed stucwerk maar ook veel deco stuc daarbij moet u denken aan Betonlook etc.. waaronder woonkamers maar ook in badkamers en toilet. Isostuc is ook gespecialiseerd in Buitengevel en Buitengevelisolatie. Graag hopen wij via deze weg ook u van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Isostuc stucadoorsbedrijf Assen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  We zijn super goed geholpen door Isostuc. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd zoals afgesproken. De betonlook is super mooi geworden! Toen we na het uitvoeren van de werkzaamheden nog ergens tegenaan liepen, is dat ook nog keurig opgelost. We zijn nu erg blij met de keukenwanden! We kunnen Isostuc daarom erg aanbevelen!
 • Bouwerij Noord

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Gasselternijveen

  Allround

4.9

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Gasselternijveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 141 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Gasselternijveen

Andere vakmensen in Gasselternijveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt