Sloopbedrijven in Wekerom

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Wekerom. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Wekerom

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Wekerom

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ik ben er erg voor tevreden. Hij werkt heel netjes en keurig. Kortom, 100% aanrader
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75498 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Bennie weet waar hij het over heeft en laat de boel na het werk weer opgeruimd achter. Hij denkt met je mee en vraagt een eerlijke prijs. Kan hem zeker aanbevelen!
  Kom in contact
 • Jasper Peelen Dienstverlening
  Jasper Peelen Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Grondwerk - Sloopwerk - Dienstverlening

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede communicatie, komt afspraken na Klus prima uitgevoerd
  Kom in contact
 • H. van den Top Grond- & Straatwerk
  H. van den Top Grond- & Straatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Met vriendelijke groet, Henk.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Henk is een keiharde werker en een heel fijne man. Hij heeft bij ons en onze buren de volledige tuin aangepakt: schuttingen, terrassen, borders, pergola, trampoline e.d. draait hij zijn hand niet voor om. Alles gebeurt op zeer professionele wijze en zou hem daarom iedereen van harte aanbevelen!
  Kom in contact
 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3541 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Toppers
  Kom in contact
 • Blamo
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Ben je op zoek naar een Sloopbedrijf? Dan kun je in Kootwijkerbroek bij Blamo terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Minion Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Ben je op zoek naar een Isolatiebedrijf, Airico specialist, Klusbedrijf, Dan kun je in Ede bij Minion Bouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Geluidsisolatie, Binnendeur plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Zeer behulpzaam, echte harde werker. Het was blauw beton, speciaal een grotere boor gehuurd om dit voor elkaar te krijgen. Ander bedrijf had het met 2 man opgegeven een week eerder, hij kwam alleen en klaarde de klus.
  Kom in contact
 • Jurman Sloopwerken
  Jurman Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Jurman Sloopwerken, uw partner voor: - Totaalsloop - Renovatiesloop Met jarenlange ervaring en professionele apparatuur garanderen wij een vlotte en veilige uitvoering van uw project. Wij zorgen voor een efficiënte afvoer van materialen en een schone werkomgeving.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Tom heeft vooraf de klus opgenomen en een goede inschatting gemaakt van tijd. Tevens heeft hij een vervolg opdracht met het opbouwen van een schutting opgenomen en door een partner uit laten voeren. Tom is capabel, accuraat en kan ook meedenken als dingen anders zijn als het lijkt.
  Kom in contact
 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Prima werk geleverd, ook toen de puinbak niet op tijd werd geleverd meteen de volgende dag verder gegaan met de klus om deze af te ronden. Sloopwerk van een van de schouwen was een aardig klusje, maar binnen een dag was alles gesloopt. Afwerking van de bint (gips) had ik achteraf zelf kunnen doen.
  Kom in contact
 • Van Veenendaal GWW
  Van Veenendaal GWW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Sloopbedrijf in Wekerom

  Welkom bij Van Veenendaal GWW. Het bedrijf is opgericht als eenmanszaak in 2015 en we zijn gevestigd in Lunteren. Ons werkgebied is met name Gelderland, Utrecht, en een deel van Noord-Brabant. Bij een aantal bedrijven in de Grond- Weg- en Waterbouw heb ik ervaring opgedaan vanaf mijn 14e. Onze diensten zijn: grondwerk, sloopwerk, rioleringen, het kappen van bomen en straatwerk. Maar ook beschoeiingen zijn een deel van de werkzaamheden. Waar we ons op richten zijn met name klussen van hooguit 1 a 2 dagen. Kleinere klussen dus. Voor de machines zijn we gecertificeerd voor minigraver, minishovel, en minidumper. Ook zijn we gecertificeerd voor het werken met een kettingzaag voor bomen met een doorsnee van 40 cm. Tevens zijn we gecertificeerd voor het werken met een hoogwerker. We werken met hooggekwalificeerde materialen en machines om uw klus naar tevredenheid uit te voeren. We houden van een goede servicegerichtheid. En dat doen we onder het motto: Innovatief en Kwalitatief. Voor (bijna) elk probleem is wel een oplossing.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Martijn is een hele fijne vent, harde werker en houd zich aan de gemaakte afspraken. Hij heeft het juiste gereedschap en heeft een mooie visie daarover n.l. dat gereedschap langer mee kan dan dat we allemaal denken mits je het goed onderhoud (daar verteld hij tijdens zijn pauzes ook graag over) erg interessant! Voor een eventuele volgende klus zal ik hem dan ook graag inhuren.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Wekerom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 356 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Wekerom

Andere vakmensen in Wekerom

Vind vakmensen bij jou in de buurt