Vind Slotenmakers in Wekerom

Op zoek naar Slotenmakers in Wekerom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Wekerom

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 555101 reviews
  Slotenmaker in Wekerom

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  We zijn heel snel geholpen. De slotenmaker was erg vriendelijk en vakkundig!
  Kom in contact
 • AMVO

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Wekerom

  AMVO onderhoudsbedrijf uit Wekerom/Ede Gespecialiseerd in binnen- (sauswerk) of buitenSchilderwerk en Timmerwerk aan en in de woning.

  Kom in contact
 • C.E. Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Wekerom

  Faroz B.V. kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Wekerom en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Faroz B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Slotenmaker in Wekerom

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Dion heeft er verstand van. Klus is snel geklaard voor een goede prijs. Goede vakman waar ik graag vaker een beroep op wil doen. Ook goede communicatie.
  Kom in contact
 • WJH-Techniek

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Wekerom

  WJH-Techniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in polyester reparaties.

  Kom in contact
 • Top's Bouwbedrijf V.O.F.
  Top's Bouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.3 van 54.351 review
  Slotenmaker in Wekerom

  Top's bouwbedrijf is een allround aannemer die werkzaam is van renovatie en onderhoud tot nieuwbouw van vrijstaande huizen en villa's. Al uw bouwzorgen uit handen, wij regelen uw verbouwing van bouwvergunning tot oplevering. Wij plaatsen aanbouwen, dakkapellen maar ook het bouwen van een opbouw is geen probleem. Liever geen schilderwerk meer? Dan plaatsen we toch kunsttof kozijnen of dakranden voor u.

  Laatste review:
  Netjes werkende mensen. De opbouw heeft veel ruimte gegeven. Door het gebruik van kunststof materialen is de opbouw onderhoudsarm.
  Kom in contact
 • J. van den Brink Bouw en Tuinaanleg

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Wekerom

  We zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg. Uw plan voeren wij professioneel uit. Ook hebben wij jaren lang ervaring in timmerwerkzaamheden.

  Kom in contact
 • Meijer Metaal
  Meijer Metaal
  Beoordeling: 4.6 van 54.6535 reviews
  Slotenmaker in Wekerom

  Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van staal en hekwerken. Portalen -staalconstructie's-hekwerken-schuifpoorten e.d. Stalen portalen incl. plaatsen. Hijswerkzaamheden verwijderen van muren Portalen inwendig en siersmeedwerken

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  vakbekwaam, wekt snel, zeer vriendelijke mensen
  Kom in contact
 • Hendrikse Timmerwerk & Interieurbouw
  Hendrikse Timmerwerk & Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Wekerom

  Geachte klant , Hendrikse Timmerwerken & Interieurbouw is een eenpersoons bedrijf en is opgericht in 2005 . Mijn werkzaamheden en aanbod is heel divers, van alle soorten timmerwerk binnen of buiten de woning. Ik maak zelf keukens, kasten en badkamers op maat. Tegelwerk voer ik ook zelf uit ,de technische installaties worden meestal door vaste onderaannemers gedaan . Met vriendelijke groet, Henk Hendrikse

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Henk (en de mensen met wie hij samen werkt) heeft super werk geleverd. Henk denkt mee over wat het beste is, werk netjes, is heel vriendelijk, heeft veel ervaring en zorgt dat alles binnen planning af komt. De eindfactuur was zelfs net iets minder hoog dan de offerte en dat terwijl er nog wat kleine dingen her en der bij kwamen. Kortom is het zeker aan te raden om met Henk aan de slag te gaan!
  Kom in contact
 • Disuelto

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Wekerom

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Harskamp of omgeving? Disuelto kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Wekerom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 129 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Wekerom

Andere vakmensen in Wekerom

Vind vakmensen bij jou in de buurt