Vind Tuinmannen in Wekerom

Op zoek naar Tuinmannen in Wekerom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Wekerom

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35227 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  100 m2 onkruid verwijderd, tuin gesnoeid, geschoffeld en geharkt. Ook al het afval meegenomen. We zijn tevreden. Vriendelijke, hardwerkende man.
  Kom in contact
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75144 reviews
  Tuinman in Wekerom

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wat een harde werker. Heel erg blij met het resultaat en wij zullen hem de volgende keer zeker weer bellen.
  Kom in contact
 • Modder schoenen
  Modder schoenen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Op zoek naar hulp bij het maken van een tuinontwerp of naar iemand die het onderhoud van jouw tuin uit handen kan nemen? Neem contact met ons op of lees hier eerst even verder. Tuinonderhoud Met veel enthousiasme verzorgen wij tuinonderhoud zoals: * onderhoud aan vaste planten * aanplant * verwijderen van onkruid * snoeien van heggen, struiken en kleinere bomen * vernieuwen van verouderde borders Laat ons weten wat er moet gebeuren dan bespreken wij snel de mogelijkheden. We geven ook graag advies voor een onderhoudsarme tuin, waar wel volop groen en kleur in te vinden is. Tuinontwerp Bij Modderschoenen kan je terecht voor een persoonlijk tuinontwerp. Wij nemen de tijd voor het doornemen van jouw wensen zodat we samen de perfecte tuin kunnen ontwerpen. Een tuin waar je jaren van kunt genieten. Of het nou om een grote of een kleine tuin gaat, wij vinden altijd een manier om er een mooie, fijne plek van te maken die helemaal bij jou past. Op verzoek werken we daarbij met zo veel mogelijk groen en bloeiende planten, zodat de tuin er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook lokale insecten zoals bijen, vlinders en ook vogels en andere dieren ondersteunt. Een groene tuin met ruimte voor natuur en volop kleur is zeker ook mogelijk als je een onderhoudsarme tuin wenst. Tuinrenovatie & beplanting Is de indeling van jouw tuin helemaal naar wens, maar is de beplanting verouderd of nog niet aanwezig? Dan maken we graag samen met jou een plan voor het aanleggen van nieuwe beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend werk, een echte aanrader. We waren erg blij met het werk van Zoë. Ze reageerde snel op onze berichten, kwam op tijd, werkte keihard en behaalde met onze (vorige) tuin uitstekende resultaten. Nu wij verhuizen naar een nieuw huis, zullen wij zeker weer van haar diensten gebruik maken.
  Kom in contact
 • Vallei Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Vastgoed & Tuin onderhoud. Op zoek naar Bodemisolatie, Vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevel impregneren, kruipruimte ventilatie, zonnepanelen, zonnepanelen reinigen, sloopwerkzaamheden. Dan kun je in Ede bij Vallei Dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met verwijderen van vloeren, laminaat leggen, klik pvc leggen, ondervloer plaatsen, plinten plaatsen,vloer egaliseren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wat een prachtig werk is er geleverd! Vallei Dienstverlening denkt erg goed mee, heeft hele goede ideeën maar stelt ten alle tijden de klant centraal. Communicatie is top! Heel erg blij met het eindresultaat en proces!
  Kom in contact
 • Houdt van hout
  Houdt van hout
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Voor jouw klusproject Affiniteit met houtconstruct Oa. De bouw van Veranda carport vlonders/terras

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Het verstekzagen van de plinten nam meer tijd dan aanvankelijk gedacht. Door de ongelijkheid in de vloer en muren moest er extra worden gemeten en gezaagd. Niet alle uren zijn door Micha in rekening gebracht en het resultaat is bevredigend.
  Kom in contact
 • van Hemert Hoveniers
  van Hemert Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Wekerom

  van Hemert Hoveniers is u Hovenier in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over tuinaanleg en tuinonderhoud te beantwoorden. van het plaatsen van een schutting, het snoeien van uw haag of bijvoorbeeld een nieuw gazon bij Van Hemert Hoveniers bent u aan het goede adres. Neem direct contact met ons op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super! Heel prettig in communicatie en heel mooi werk geleverd. Alles volgens de afspraak. Top!
  Kom in contact
 • E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud
  E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Beste opdrachtgever, Hierbij reageer ik op uw opdracht. Mijn naam is E.J. Ruttenberg. Ik kan uw helpen met uw opdracht. Wij verlenen goede service en proberen alle werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren. Gebruik de knop kom in contact ALLEEN als u serieus belangstelling heeft in ons voorstel. Lees vooral mijn Reviews op mijn profiel. Op basis van uw omschrijving kan ik nog geen exacte prijs aangeven, daarom zou ik graag in contact met u komen om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Nadat wij de klus hebben besproken en of bekeken, kunnen wij een prijs geven. Het kan op basis van uurloon en/of totaalprijs. Het uurloon is € 40.00 excl. BTW. Machinegebruik wordt apart berekend. Ik werk alleen met eigen machines. Reiskosten € 0,55/km. Ik kan vrij snel met de opdracht beginnen. Mijn sterke punten zijn dat ik snel, hard en systematisch werk. Zijn uw stoeptegels groen en vies, ik kan er ook voor zorgen dat ze weer schoon en netjes er uit zien. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. E.J. Ruttenberg tuin- en totaalonderhoud vof

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Betrouwbaar en snel uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Michael bakker
  Michael bakker
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Bakker in de boom. Gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen, ook grote bomen met beperkte ruimte. Er word volgens afspraak gewerkt en na de klus word het netjes achtergelaten. Met vriendelijke groet, Michael Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes in overleg veel ruimte gekreeerd in grote eik. Michael werkt netjes en professioneel. Goed materiaal, kennis en kunde. Zeer tevreden, en zeker belangrijk niet al te duur.
  Kom in contact
 • Van De Kleut Hoveniers
  Van De Kleut Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Goedendag, Mijn naam is Bart van de Kleut ben al 13 jaar werkzaan als hovenier. In 2017 heb ik mijn opleiding werken in de groene ruimte mbo niv. 3 afgerond. Mijn bedrijfs motto is om tuinen groener te maken. Ik werk veel met planten en groene verantwoorde materialen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  super vriendelijk! Netjes, over 3 weken gaat de echte klus opstart.
  Kom in contact
 • Hortus Cura
  Hortus Cura
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Tuinman in Wekerom

  Hoveniersbedrijf in Nijkerk. We staan voor kwaliteit en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heldere communicatie, snel een afspraak en alle heggen in een dag mooi strak gesnoeid. Wij zijn heel tevreden!
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Wekerom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 288 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Wekerom

Andere vakmensen in Wekerom

Vind vakmensen bij jou in de buurt