Vind Tuinmannen in Kootwijkerbroek

Op zoek naar Tuinmannen in Kootwijkerbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Kootwijkerbroek

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35217 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en uitgevoerd. Zo snel had ik niet verwacht.
 • E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud
  E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Beste opdrachtgever, Hierbij reageer ik op uw opdracht. Mijn naam is E.J. Ruttenberg. Ik kan uw helpen met uw opdracht. Wij verlenen goede service en proberen alle werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren. Gebruik de knop kom in contact ALLEEN als u serieus belangstelling heeft in ons voorstel. Lees vooral mijn Reviews op mijn profiel. Op basis van uw omschrijving kan ik nog geen exacte prijs aangeven, daarom zou ik graag in contact met u komen om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Nadat wij de klus hebben besproken en of bekeken, kunnen wij een prijs geven. Het kan op basis van uurloon en/of totaalprijs. Het uurloon is € 39.00 excl. BTW. Machinegebruik wordt apart berekend. Ik werk alleen met eigen machines. Reiskosten € 0,55/km. Ik kan vrij snel met de opdracht beginnen. Mijn sterke punten zijn dat ik snel, hard en systematisch werk. Zijn uw stoeptegels groen en vies, ik kan er ook voor zorgen dat ze weer schoon en netjes er uit zien. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. E.J. Ruttenberg tuin- en totaalonderhoud vof

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Betrouwbaar en snel uitgevoerd!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super werk met spoed geleverd, wel een beetje prijzig maar dan heb je ook wat.
 • van Hemert Hoveniers
  van Hemert Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  van Hemert Hoveniers is u Hovenier in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over tuinaanleg en tuinonderhoud te beantwoorden. van het plaatsen van een schutting, het snoeien van uw haag of bijvoorbeeld een nieuw gazon bij Van Hemert Hoveniers bent u aan het goede adres. Neem direct contact met ons op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super! Heel prettig in communicatie en heel mooi werk geleverd. Alles volgens de afspraak. Top!
 • Michael bakker
  Michael bakker
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Bakker in de boom. Gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen, ook grote bomen met beperkte ruimte. Er word volgens afspraak gewerkt en na de klus word het netjes achtergelaten. Met vriendelijke groet, Michael Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Michael is een prima professional. In korte tijd een prunus met omvang 93 cm gekapt, én de stobbe weggefreesd, een andere prunus bijgesnoeid, een acaciastobbe weggefreesd, materiaal afgevoerd en opgeruimd. Hij werkt met uitstekende machines, was prima op tijd en houdt zich aan zijn afspraken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanbevolen. Email en telefoonnummer opgeslagen voor een eventuele volgende klus.
 • MH Tuinen en Timmerwerk
  MH Tuinen en Timmerwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Al jaren werkzaam in de hoveniersbranche, wij maken u graag blij met een nette en frisse tuin. Met vrijwel alle materialen/bouwkundige elementen, beplanting enzz... ervaring. Uw tuin strak?.. Ons vak!!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij kwamen met Marien in contact via werkspot omdat we plannen hadden om de tuin te verbouwen maar we wisten niet waar we moesten beginnen. Marien kwam op korte termijn langs en heeft vol enthousiasme prachtige ideeen op papier gezet. We hebben hem de vrijheid gegeven om een ontwerp te maken en het resultaat was echt boven verwachting. Binnen twee dagen hebben Marien en zijn collega Alex een verbluffend mooie tuin weten te maken. Zonder mokken keihard doorgewerkt, en tijdens het aanleggen van de tuin nog wat leuke ideeën toegevoegd/aangepast. Ik kan niks anders dan marien aanraden als je op zoek bent naar een geweldig mooie tuin!!
 • E. Aalten - TechService
  E. Aalten - TechService
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  E. Aalten Techservice Techservice is in 2023 ontstaan. Veelzijdig, klantgericht en nauwkeurig staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden de volgende diensten aan; Plaatsen van schuttingen Tuinonderhoud - snoeien, maaien Schoonmaken van daken, dakgoten Schoorsteenvegen Ventilatie kanalen reinigen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel gereageerd en een afspraak gemaakt. Wij verwachten dat deze klus goed wordt uitgevoerd.
 • Hortus Cura
  Hortus Cura
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Hoveniersbedrijf in Nijkerk. We staan voor kwaliteit en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heldere communicatie, snel een afspraak en alle heggen in een dag mooi strak gesnoeid. Wij zijn heel tevreden!
 • BdV uw tuinspecialist
  BdV uw tuinspecialist
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Wij zijn een klein hoveniersbedrijf, werkzaam hoofdzakelijk in de particuliere tuinen. Voor aanleg en onderhoud, het ontzorgen staat bij ons hoog.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Het opknappen van de tuin is helemaal goed verlopen en het resultaat is geweldig.
 • Nathan's Boomzorg
  Nathan's Boomzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Tuinman in Kootwijkerbroek

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel goed en snel uitgevoerd. Incl het vrezen van de wortel. Ook betaalbaar. Erg tevreden.

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Kootwijkerbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 234 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Kootwijkerbroek

Andere vakmensen in Kootwijkerbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt