Vind Meubelmakers in Kootwijkerbroek

Op zoek naar Meubelmakers in Kootwijkerbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Kootwijkerbroek

 • V.O.F. Meubelmakerij Prins
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Als je op zoek bent naar een meubelmaker in Nijkerk, dan kan V.O.F. Meubelmakerij Prins je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Meubels repareren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Van oud tafel mooie buitenbank getoverd !! Super blij mee !! Vooraf kan je overleggen over je wensen en de prijs . Zeer vakkundig , goed meedenken , vlotte service.Met foto’s wordt je op de hoogte houden hoe het werk verloopt van je meubel .Een echte aanrader !!!
 • Van Eijk en Hout
  Van Eijk en Hout
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Ik ben Ruben van Eijk, Ik maak meubels en interieurbetimmeringen. Ik vind het gaaf om oplossingen te bedenken die volledig bij u als klant aansluit. Maatwerk wat je in geen enkele winkel kunt kopen. Voor mij is het belangrijk dat datgene wat ik mag maken overeenkomt met uw gedachtes erover. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik vaak producten mag afleveren die een pronkstuk van de ruimte waar ze in staan zijn. Persoonlijk contact, flexibiliteit en maatwerk zijn kernwoorden die bij mij passen Ik werk vanuit Barneveld in een omgeving van +- 50km

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Na het 1e contact is Ruben snel komen kijken en heeft een offerte met duidelijke prijs opgemaakt. De kast werd netjes binnen de afgesproken tijd geplaatst en voldoet aan al onze verwachtingen!
 • Zweverink interieur en afbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Ben een nieuwe onderneming begonnen dus nog opzoek naar werk ben keukenbouwer interieurbouwer en ook nog afbouw heb daar ook een opleiding voor

 • Klussenbedrijf Aalderink
  Klussenbedrijf Aalderink
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Mijn naam is Luc Aalderink en ben sinds 2005 actief in het klus- en hovenierswerk. Woont u binnen een half uur van Barneveld dan ben ik u graag van dienst. Het hele jaar door doe ik kluswerk: maken en monteren van kasten/meubels, carports/bergingen, vlonders en pergola's. Van 15 maart t/m 15 november komen daar tuinklussen bij: Tuinaanleg, tuinonderhoud en straatwerk.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Luc did a very good job! My storage under-stairs was exceptional-my husband and I was very happy with the results. Luc listened well to our wishes and execute them perfectly. He is an easy going person and nice to work with. Highly recommended!
 • Slinkart Design
  Slinkart Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  SLINKART-DESIGN ontwerp met een knipoog Ik ben Sander van der Waal. Na een studie aan de Kunst Academie te Utrecht waar ik de opleiding architectonische vormgeving en industrieel ontwerpen heb genoten ben ik een vervolg opleiding gaan doen aan het Hout & Meubilerings College te Amsterdam. Met een artistieke achtergrond en Ambachtelijke vaardigheden, beschik ik nu over een flink dosis creativiteit en de nodige vakmanschap die ik graag met u wil delen. Bij Slinkart-Design kunt u terecht voor al uw bijzondere, unieke meubelstukken en ruimtelijke oplossingen, waarin creativiteit, functionaliteit en vakmanschap in terug te vinden zijn. Waarin netheid en oog voor details hand in hand gaan en waar persoonlijke benadering en betrokkenheid net zo belangrijk zijn. DAAR WAAR UW CREATIVITEIT EVEN TE KORT SCHIET DENK IK GRAAG MET U MEE.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Proactief in benadering en deed mee over het ontwerp. Contact verliep soepel en gemakkelijk!
 • Stomphorst Bouw
  Stomphorst Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Stomphorst Bouw is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Ederveen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goede en snelle communicatie. Klus is top uitgevoerd. Dik tevreden 👍.
 • Mark van Middendorp Timmerwerk
  Mark van Middendorp Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  ik ben een allround timmerman met ruim 10 jaar ervaring in de bouw. onder andere met het maken van meubels,nieuwbouw van woningen, uitbouw, verbouw, renovatie, het maken en plaatsen van inbouwkasten, keukens, maken van veranda's heb goede contacten met onderaannemers dus kan zo de gehele klus uit handen nemen en heeft u 1 contactpersoon die alles regelt.

  Laatste review:
  Heeft bijna ons hele huis gedaan, goed vakwerk afgeleverd! Duidelijke afspraken en weet wat je kan verwachten, heel blij mee!
 • Soetendaal Bouw & Timmerwerken
  Soetendaal Bouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Mijn naam is Peter Soetendaal en ik ben de eigenaar van het bedrijf Soetendaal Bouw & Timmerwerken. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Timmerwerkzaamheden Met vriendelijke groet, Peter Soetendaal

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Verfrissend goed team. Communiceert goed, komt op tijd, overlegt over belangrijke zaken, denkt mee.. eigenlijk moet ik een slechte review schrijven omdat ze dan meer tijd over hebben voor de rest van mijn klussen.. maar dat is echt onmogelijk. Ik ben aangenaam verrast dat er nog zulke mensen bestaan.
 • B. Jansen dienstverlening
  B. Jansen dienstverlening

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  Ik ben een zelfstandige jongen, die alles aanpakt wat er gebeurd moet worden. Zoals tegelen, laminaat leggen, plinten zetten, en kastwanden maken. Tevens maak ik ook stalen deuren. Tel is 0655506726

 • N.Westervelt
  N.Westervelt

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Kootwijkerbroek

  N.Westervelt kan je helpen met je Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman klus in Kootwijkerbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren... te beantwoorden. Neem direct contact op met N.Westervelt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Kootwijkerbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Kootwijkerbroek

Andere vakmensen in Kootwijkerbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt