Vind Bouwbedrijven in Kootwijkerbroek

Op zoek naar Bouwbedrijven in Kootwijkerbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Kootwijkerbroek

 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5542 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Great team, worked really hard and on time! When need be to come look at minor issues when done, they always show up! Would definitely recommend them 💯
 • Hendrikse Timmerwerk & Interieurbouw
  Hendrikse Timmerwerk & Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Geachte klant , Hendrikse Timmerwerken & Interieurbouw is een eenpersoons bedrijf en is opgericht in 2005 . Mijn werkzaamheden en aanbod is heel divers, van alle soorten timmerwerk binnen of buiten de woning. Ik maak zelf keukens, kasten en badkamers op maat. Tegelwerk voer ik ook zelf uit ,de technische installaties worden meestal door vaste onderaannemers gedaan . Met vriendelijke groet, Henk Hendrikse

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Henk (en de mensen met wie hij samen werkt) heeft super werk geleverd. Henk denkt mee over wat het beste is, werk netjes, is heel vriendelijk, heeft veel ervaring en zorgt dat alles binnen planning af komt. De eindfactuur was zelfs net iets minder hoog dan de offerte en dat terwijl er nog wat kleine dingen her en der bij kwamen. Kortom is het zeker aan te raden om met Henk aan de slag te gaan!
 • EWG Bouw
  EWG Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  EWG Bouw is een persoonlijk bouwbedrijf. We leveren maatwerk op het gebied van nieuwbouw en renovatie projecten. Denk hierbij aan een woning aanbouw, schuur, garage, veranda, dakopbouw. Ook renovatie projecten gaan wij niet uit de weg! Neem gerust een kijken op onze site, om onze gerealiseerde projecten te bekijken! Doordat wij nauw samenwerken met veel partijen, is het hele totaal plaatje mogelijk! We nemen de uitdaging graag aan om mee te denken en mee te werken aan uw project! Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs!

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen dit bedrijf kan aanraden! Wat een werk hebben ze geleverd!!
 • Bouwbedrijf Puur Bouw
  Bouwbedrijf Puur Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Puur Bouw, staat voor uiterste perfectie en korte lijnen. Wij maken graag uw wensen waar. Neem contact met ons op zodat we samen, geheel vrijblijvend, uw wensen kunnen bespreken.

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75485 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ik was een beetje sceptisch om via werkspot een klus aan te bieden omdat ik het nog nooit had gedaan en je maar moet afwachten of het ook goed wordt uitgevoerd. Maar ik ben achteraf erg blij dat de heer Benny Koerier had gereageerd, want afgelopen zaterdag heeft hij samen met zijn medewerkers een prima klus geklaard. Ik kan dan alleen maar ook Benny Koerier aanbevelen, want wat hij zegt doet hij ook en ook binnen gestelde tijden en datum. Daarnaast denkt hij mee met vervolgklussen die bij ons nog gedaan moeten worden. Als het in zijn planning past, dan kan de klus snel en vakkundig worden uitgevoerd. Ben zeer tevreden over het eindresultaat en zal niet de laatste klus zijn voor Benny en zijn medewerkers.
 • Brickcube Bouw Renovatie en Onderhoud B.V.
  Brickcube Bouw Renovatie en Onderhoud B.V.
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Brickcube Bouw Renovatie en Onderhoud B.V. Beste nieuwe klant, Wij zijn een gepassioneerd bedrijf met een specialisatie in installatietechniek. Elke dag voeren wij met enthousiasme diverse werkzaamheden uit. Onze diensten zijn uiterst gevarieerd, en geen klus is voor ons te uitdagend. Onze expertise omvat: Aanbouw- en uitbouwprojecten. Rioleringswerkzaamheden Sanitaire installaties Badkamer- en toiletrenovaties Elektrawerk Stucwerk Schilderwerk Vloerrenovatie Aannemersdiensten voor zowel grote als kleine verbouwingen Zowel zakelijke als particuliere projecten Mocht je opdracht niet in de lijst voorkomen, maak je geen zorgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vakmensen hebben we altijd de juiste specialisten beschikbaar voor elke klus. . Wie weet hebben we in de toekomst de kans om samen te werken. Tot die tijd wensen we je het allerbeste!"

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  I have this job request to remove a chimney and a window from my roof to pave way for solar panels, Theo and his team at Brickcube did a great job. They are very professional, very fast and clean at their work. They are proud of their work and have a motto of doing it right the first time. I also appreciate the fact that they explain how they will do their work and how it was done. I hope to see you again in future projects.
 • van Huigenbos Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf in Lunteren en omgeving, Dat zich voornamelijk bezig houd met het nieuw bouwen, verbouwen en renoveren van woonhuizen, badkamers, verada's en schuren. Wij zijn een klein bedrijf en daardoor veel persoonlijk contact. Wij horen graag van u.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Klus is goed verlopen. Wim Huigenbos en collega Evert zijn hele fijne mensen om zo'n klus te laten doen, heel prettig in de omgang, betrouwbaar en flexibel, zeker een aanrader!
 • Bouwbedrijf K. Hazeleger
  Bouwbedrijf K. Hazeleger
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  Heb je een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter nodig in Lunteren of omgeving? Bouwbedrijf K. Hazeleger kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aanvankelijk alleen de keuken willen laten stuken. Dat was goed dus besloten om de rest van de hele benedenverdieping ook uit te laten voeren. Helaas is het stucwerk qua kwaliteit niet goed. Kevin is een aardige jonge man, maar het werk is niet goed. Het toont zich pas echt na het schilderen en niet als het net gedaan is, dan oogt het goed. Het enige wat goed was, wat het haaks maken van de muren in de keuken. Ik zou voor dit soort klussen Kevin niet meer aanbevelen.
 • De Spaan Afbouw
  De Spaan Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.45102 reviews
  Bouwbedrijf in Kootwijkerbroek

  **** Indien u uw contactgegevens deelt moeten wij hier voor kosten maken, daarom vragen wij beleefd om vooraf een vergelijk te doen en bij serieuze interesses in ons bedrijf contact met ons op te nemen. **** U zoekt natuurlijk betrouwbare vakmensen, dan bent u bij De Spaan Afbouw aan het juiste adres! Wij voeren onderstaande werkzaamheden uit met ruim 15 jaar ervaring, vakmanschap en nauwe betrokkenheid. Wij werken voor zowel particulieren als aannemers in de regio. Met ons team van 15 personen kunnen wij snel schakelen, spoedklussen zijn voor ons dan ook geen probleem! Onze werkzaamheden zijn: - stukadoorswerk - tegelwerk - kunststof kozijnen, aluminium en hout - badkamer renovaties - gietvloeren - vloerverwarming - schilderwerk binnen + buiten - buitengevels + isolatie - gipswanden en gipsplafonds - elektra & installatiewerk gecertificeerd - zandcement,- dekvloeren - h-balken constructies berekening en plaatsing - nieuwbouw en renovatie - zonnepanelen | ZonlichtDirect In Duiven aan ons kantoor bespreken wij graag uw bouwtekeningen en verbouw plannen, een bezoek op locatie kunt u ook inplannen. Ons kantoor is geopend op afspraak van ma t/m za tussen 08:00-20:00 Ieder project bezoeken wij altijd persoonlijk vooraf, wat u van ons mag verwachten: - heldere offertes - betrouwbare afspraken - vakwerk - betrokkenheid van begin tot eind - garanties en certificering - oplevering volgens afspraak - 100% klanttevredenheid Bekijk onze opgebouwde referenties en gerealiseerde projecten via onze website of instagram @despaanafbouw Wij helpen u dan graag verder Met vriendelijke groet en tot ziens, Murat Özmen Aanvoerder De Spaan Bouw| Renovatie |

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bedankt! Murat en zijn team hebben deze lastige klus geklaard, van slopen, elektra vernieuwen, kozijnen, leidingwerk badkamer, stucen pvc vloer tot schilderen en afhangen van alle deuren! Alles naar wens uitgevoerd, jongens zijn betrokken en werken ook op zaterdagen wat ons goed uitkwam! We zijn erg blij met ons nieuwe appartement. Bedankt!

4.3

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Kootwijkerbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 64 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Kootwijkerbroek

Andere vakmensen in Kootwijkerbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt