Vind Gevelreinigers in Kootwijkerbroek

Op zoek naar Gevelreinigers in Kootwijkerbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Kootwijkerbroek

 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Brahim heeft fantastisch werk opgeleverd, De gevel ziet er weer als nieuw uit. Het is een echte vakman, die weet wat hij doet. Met zorg voor je huis voert hij de werkzaamheden uit. Hij is bereid een extra stap te zetten als dat nodig is. Brahim is zeer aan te bevelen!
 • Nijbro Gevelrenovatie
  Nijbro Gevelrenovatie
  Beoordeling: 3.7 van 53.7527 reviews
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  Goedendag ik ben Harm ik heb zo'n 20 jaar ervaring opgedaan bij de 3 grootste gevelrenovatie bedrijven in ons land en ben nu voor mezelf begonnen wat ikzelf doe is: voegen inslijpen en uithakken Gevel reparaties lood vervangen. warm en koud water of chemische reinigen zandstralen. Scheur herstel in metselwerk,lood vervangen. Voegen in verschillende stijlen Impregneren. (Slechte reviews zijn gekomen door verkeerde ingehuurde mensen bij Google ziet u het tegenovergestelde onder Nijbro gevelrenovatie uit Barneveld Ik heb dagelijkse en ervaring in alle soort gevels schoorstenen tuinmuren trappen voor de deur e.d. Het pluspunt dat ik meer dan 20 jaar bij de 3 grootste bedrijven heb gewerkt met circa 40 15 en 30 jaar bestaan met allen over de 100 man constant in dienst met minimaal 10 tot 35 jaar ervaring heb ik alles in de praktijk geleerd van deze mensen en dankzij dit,werk ik ook samen met de beste vakmensen gebruik ik de beste merken duurzame materialen en met de snelste mooiste en schoonste technieken heeft ons werk dus ook de hoogste kwaliteit. Ik ben super snel met het uithakken en reinigen zodat uw en de buurt niet te lang in de herrie en troep zit,we ruimen alles netjes op reinigen aan het einde u terras na het voegen en lappen ook meteen de ramen bij het impregneren,zoals op de foto's kunt zien Wij kunnen ook scheurvorming in metselwerk of in bakstenen repareren/verwisselen muurankers helibars of in gevel-taal: metalen wokkels inslijpen lood vervangen knip/snijvoegen etc. (Slechte reviews zijn gekomen door verkeerde ingehuurde mensen toen in een korte periode die niet kwamen opdagen,en helaas... ) Mvg Harm van Nijbro gevelrenovatie uit Barneveld. Hopelijk tot snel! 🍀

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een prutser bedrijf is dit! Wij zijn met hem in zee gegaan om ons huis van 100m2 een gevelrenovatie te laten uitvoeren. Helaas dachten wij dat we hem konden vertrouwen. Nou dat bleek vanaf dag 1 al niet te zijn. Dag 1 had meneer Harm al een deel van onze carport stuk gemaakt. Als antwoord kregen we te horen dat hij het zou maken. Dag 2 kwamen er zandbestralers om ons huis te laten bestralen. Zij waren er al om een uur of 9 en Harm zelf kwam pas aankakken om 12 uur in de middag en ging vervolgens weer weg om 3 uur. Nadat de zandbestralers klaar waren was het te donker om het te kunnen nachecken. Dag erna kwamen we erachter dat onze achterkant en zijkant niet goed gedaan waren maar ja ze hadden wel onze geld. Harm zelf heeft op Dag 1 ook niet alles uitgehakt en deed er ook niet echt moeite voor om iets te doen. Vervolgens hebben we een gesprek met Harm om dit op te op te lossen. Helaas horen we niks meer van hem! GA NIET NAAR DIT BEDRIJF ! MALAFIDE PRAKTIJKEN!! PUINZOOI!!!
 • laserstralen
  laserstralen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  Laserstralen.nl, jouw betrouwbare partner voor professionele laserreiniging en de verhuur en verkoop van hoogwaardige laser reinigingsmachines. Met onze geavanceerde laser technologie en deskundigheid bieden wij effectieve oplossingen voor diverse reinigingsbehoeften. Of het nu gaat om het verwijderen van roest, verf, coatings of andere ongewenste oppervlakteverontreinigingen, wij staan voor je klaar.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  De klus is keurig uitgevoerd door het bedrijf, gaat niet weg totdat de klant tevreden is.
 • Blankestijn coatings
  Blankestijn coatings
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  Blankestijn coatings, Een gedreven onderneming dat zich richt op duurzaam onderhoud, en restyling van huizen en bedrijfspanden. Nieuwe technologie in de coating en reiniging industrie, maakt het mogelijk dat wij met de nieuwste technieken, uw woning of bedrijfspand van duurzaam onderhoud kunnen voorzien. Door onze ervaringen, kennis, materiaal en leverancier kunnen wij op hoog niveau vakwerk garanderen. Kwalitatief zoeken wij naar de meest geschikte oplossing voor het onderhoud en restyling aan uw huis/bedrijfspand met het oog op duurzaamheid!

  Laatste review:
  Gevel is gereinigd en er kan (in verband met slechte weer) nu worden begonnen met het schilderwerk. Het is allemaal goed gegaan. Contact was soepel, snel en flexibel. Kon snel aan de slag. Prima
 • Afbouw en Stucadoorsbedrijf van Maanen
  Afbouw en Stucadoorsbedrijf van Maanen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  van Maanen Stukadoors en Afbouwbedrijf , ruim 25 jaar actief in de bouw ,en gespecialiseerd in stucwerk. Renoveren is al ruim 25 jaar de rode draad Projecten waar niemand aan durft te beginnen , wil ik graag aanpakken. Mijn werkgebied bedraagt tot circa 1 uur reistijd vanuit Stroe (gelderland) Kijk gerust op mijn website! Onze werkzaamheden: -Buitengevelrenovatie (hoofdzakelijk stukadoorswerk, met bijkomend scheurherstel en partieel voegwerk) - Traditioneel Stukadoorswerk - Buitengevelstukadoorswerk incl. gevelisolatie - Spachtelputz - Beton Cire Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij staan voor een goede kwaliteit en de klanttevredenheid staat hoog in de vaandel. Voor nadere informatie en reviews kunt u onze projecten bekijken op onze website. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via vanmaanenafbouwnl

  Laatste review:
  Hele aangename en professionele stucadoor! Kwam vantevoren langs om samen de wand te inspecteren. Hij kwam zelf ook met ideeën en tips om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op de dag van klussen heeft hij keihard gewerkt en in één dag tijd supermooi werk afgeleverd. Kortom, zeer aan te raden!
 • Hendriksen Gevelrenovatie & Onderhoud B.V
  Hendriksen Gevelrenovatie & Onderhoud B.V
  Beoordeling: 4.2 van 54.2530 reviews
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  wij zijn een bedrijf dat sinds 2000 actief is in de onderhouds sector of het nu om een klusje van 1m2 gaat of 100m2 voor ons bent u altijd klant wij zijn actief in de renovatie en nieuwbouw de volgende werkzaamheden die wij oa uitvoeren zijn voegen metselen uithakken schoonspuiten impregneren straatwerk enz enz wij zijn allround en beschikken over de juiste vakmensen wij geven garantie op al onze werkzaamheden en tenslotte zijn wij een bedrijf die een goede prijs kwaliteit verhouding hanteerd

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Een slecht bedrijf welke afspraken miet nakomt. Klus is wel gedaan maar het dak welke moest worden ont-most heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Daarna diverse keren gebeld waarbij werd toegezegd nog een behandeling te doen maar de heren nooit meer gezien. Vandaag door eigenaar gebeld met excuus voor deze misgang van zaken. Door privé omstandigheden kon Hij niet reageren. Toezegging gedaan dat in het voorjaar het dak alsnog zal worden gedaan. Even afwachten dus...... wordt vervolgd.
 • Frits Olszewski-Uw Vakman Voor Voegwerk
  Frits Olszewski-Uw Vakman Voor Voegwerk
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  FRITS OLSZEWSKI:UW VAKMAN VOOR VOEGWERK - Ruim 15 jaar ervaring in ambachtelijk werk - Voegwerk van monumenten,nieuwbouw en verbouw Van uithakken tot platvolvoeg,van knipvoeg tot snijvoeg,van reinigen tot plaatselijk herstel.... bij Frits Olszewski bent u aan het juiste adres ! WERKZAAMHEDEN -Restauratie van voegwerk aan monumenten -Renovatie -Uithakken, schoonspoelen en opnieuw voegen -Plaatselijk herstel -Ter zake kundig reinigen van gevels -Advies OFFERTE OP MAAT Ieder pand is anders. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel! Daarom kom ik graag bij u langs voor een passend advies en een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Met vriendelijke groet, Frits Olszewski

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Voegen van de voorgevel uitgehakt, gezandstraald en opnieuw gevoegd. Klus in 2 dagen klaar. Communicatie met Frits is prima. Een vakman, zeker een aanrader.
 • Klusbedrijf van Halem

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  Klusbedrijf van Halem is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Voorthuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Glanzend Verf
  Glanzend Verf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kootwijkerbroek

  "In de bouwwereld draait alles om vakmanschap. Wij zijn AIC Bouw, samen met Glanzend Verf. We zijn er trots op om uw betrouwbare partner te zijn. Onze kracht ligt in goed werk én goed luisteren naar u. Kwaliteit is onze prioriteit en we brengen uw ideeën tot leven. Met jarenlange ervaring maken we elk project tot een succes. Dit doen we: TEGELWERK Vernieuwen en bouwen van badkamers en toiletten Gevels renoveren met reparaties als hakwerk met compressor en helibars Voegen vernieuwen Sloopklussen Steigers opzetten Wij vinden dat iedereen in een huis moet wonen waar ze zich echt thuis voelen. Als bouwbedrijf maken we woondromen waar, van Amsterdam tot Arnhem. Of het nu gaat om badkamers, gevels, vloeren of totale veranderingen, we zijn er helemaal voor u. Uw project staat bij ons op nummer één. Samen met Glanzend Verf zorgen we voor extra waarde in uw project. Wacht niet, bel ons meteen voor meer informatie en laat ons uw ideeën werkelijkheid maken.

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Kootwijkerbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Kootwijkerbroek

Andere vakmensen in Kootwijkerbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt