Vind Grondwerkers in Kootwijkerbroek

Op zoek naar Grondwerkers in Kootwijkerbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Kootwijkerbroek

 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.2536 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Grond afgegraven en afgevoerd in de boedelbak. Was een natte dag en in onze tuin veel kleigrond. Klus was verre van klaar toen ze wilden stoppen. Heb een deel van het afgesproken bedrag ingehouden in overleg omdat ze het eens waren dat het nog niet af was. Ze zouden op tijd terug komen voor de verjaardag van onze dochter. Geen bericht meer. Ook hebben ze per ongeluk mijn bats meegenomen die ik tot op heden niet terug heb gehad.
 • Groenhart Dienstverlening
  Groenhart Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Non actief

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft verwachting overtroffen en is zeer klantvriendelijk. Een team die alle lof van ons krijgt.
 • Essen Bouw&Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Essen Bouw&Timmerwerken is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Harskamp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Duidelijke afstemming, enthousiast, meedenkend. Klus snel en goed geklaard
 • H.H De Heus
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Ik ben Herman 22 jaar Heb zelf gewerkt voor een hoveniersbedrijf En nu voor me zelf begonnen Wil u u tuin opnieuw laten stralen Neem dan contact op

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super resultaat, netjes en secuur afgegraven! Snel, vriendelijk contact. Erg blij met het werk!
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Dit bedrijf levert goed werk voor een schappelijke prijs.
 • AV Buitenwerk & Dienstverlening
  AV Buitenwerk & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Een erkent bedrijf bij het helpen van uw wensen in de tuin. Onze werkzaamheden, - Bestrating aanleg/afvoer - Het maken van groen vakken - egaliseren van zand/grond - afgraven van de tuin - hemelwater afvoer installeren - aanbrengen van mantelbuizen - trap treden maken met beton blokken - verwijderen van groen (bouwrijp maken)

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Aaron heeft ons super goed geholpen voor een keurige prijs! Is langs gekomen op het werk op te nemen en we kregen dezelfde avond nog een offerte. Na het goedkeuren van de offerte heeft hij een aantal dagen later de klus keurig uitgevoerd volgens afspraak. Na afloop is alles netjes opgeleverd en dezelfde avond belde Aaron om te controleren of alles naar wens was. Top service, ik kan het aan iedereen van harte aanbevelen!
 • OSTA betonpompen service
  OSTA betonpompen service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Gespecialiseerd in storten en afwerken van beton vloeren en het maken van funderingen.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Mijn kleine klus is binnen 1 week uitgevoerd. Ze waren snel klaar en hebben alles netjes achtergelaten. Vooraf aangegeven dat de prijs excl. BTW was in plaats van achteraf zoals veel aannemers doen. Ik ben er blij mee ! Bedankt
 • Van Veenendaal GWW
  Van Veenendaal GWW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Welkom bij Van Veenendaal GWW. Het bedrijf is opgericht als eenmanszaak in 2015 en we zijn gevestigd in Lunteren. Ons werkgebied is met name Gelderland, Utrecht, en een deel van Noord-Brabant. Bij een aantal bedrijven in de Grond- Weg- en Waterbouw heb ik ervaring opgedaan vanaf mijn 14e. Onze diensten zijn: grondwerk, sloopwerk, rioleringen, het kappen van bomen en straatwerk. Maar ook beschoeiingen zijn een deel van de werkzaamheden. Waar we ons op richten zijn met name klussen van hooguit 1 a 2 dagen. Kleinere klussen dus. Voor de machines zijn we gecertificeerd voor minigraver, minishovel, en minidumper. Ook zijn we gecertificeerd voor het werken met een kettingzaag voor bomen met een doorsnee van 40 cm. Tevens zijn we gecertificeerd voor het werken met een hoogwerker. We werken met hooggekwalificeerde materialen en machines om uw klus naar tevredenheid uit te voeren. We houden van een goede servicegerichtheid. En dat doen we onder het motto: Innovatief en Kwalitatief. Voor (bijna) elk probleem is wel een oplossing.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Martijn is een harde werker en ook een supertoffe kerel. De tuin is afgegraven, geëgaliseerd, herverdeeld en tegels gelegd. Heel tevreden!
 • Zorg voor je huis
  Zorg voor je huis
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Zorgvoorjehuis is het bedrijf die alle kleine klussen snel en vakkundig uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd ontruimingen, kleine sloop werrkzaamheden, verhuizingen, tuin onderhoud, erf afscheidingen, kabels en leidingen enz. Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend voor een offerte.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Matthijs heeft de opdracht goed uitgevoerd. Werkt netjes en denkt mee.
 • Leermans Tuiniert
  Leermans Tuiniert
  Beoordeling: 4 van 54515 reviews
  Grondwerker in Kootwijkerbroek

  Leermans tuiniert voor alle klussen rondom uw huis! Gespecialiseerd in het maken van: - [ ] Renovatie tuinen! - [ ] Schutting/poorten. - [ ] Verwijderen van bomen. - [ ] Tuinhuizen. - [ ] (Houten) overkapping. - [ ] Blokhut. - [ ] Belichting. - [ ] Camera installatie. - [ ] Vijvers. - [ ] Bestrating. - [ ] Sloop werkzaamheden.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De medewerkers van Bart hebben de klus niet helemaal correct uitgevoerd. Na overleg met Bart heeft hij de afgesproken prijs verlaagd en dit teruggekoppeld aan zijn medewerkers.

4.6

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Kootwijkerbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 70 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Kootwijkerbroek

Andere vakmensen in Kootwijkerbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt