Vind Bouwbedrijven in Wekerom

Op zoek naar Bouwbedrijven in Wekerom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Wekerom

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75498 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Goed werk geleverd! Alles volgens afspraak en meer. Bennie denkt met je mee, erg blij mee. Ik zou hem direct vragen voor een volgende klus!
  Kom in contact
 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5546 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  I recently hired the A&T Totaalbouw for a bathroom and toilet renovation project. They transformed our outdated toilet to shower and installed new toilet. The team was professional, The works really have the good experience. I appreciate the person who has done the plumbing work, he is really smart and fast. the team is always on time. They completed the project scheduled time. Special thanks to Ahmad and Akram.
  Kom in contact
 • Hendrikse Timmerwerk & Interieurbouw
  Hendrikse Timmerwerk & Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  Geachte klant , Hendrikse Timmerwerken & Interieurbouw is een eenpersoons bedrijf en is opgericht in 2005 . Mijn werkzaamheden en aanbod is heel divers, van alle soorten timmerwerk binnen of buiten de woning. Ik maak zelf keukens, kasten en badkamers op maat. Tegelwerk voer ik ook zelf uit ,de technische installaties worden meestal door vaste onderaannemers gedaan . Met vriendelijke groet, Henk Hendrikse

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Henk (en de mensen met wie hij samen werkt) heeft super werk geleverd. Henk denkt mee over wat het beste is, werk netjes, is heel vriendelijk, heeft veel ervaring en zorgt dat alles binnen planning af komt. De eindfactuur was zelfs net iets minder hoog dan de offerte en dat terwijl er nog wat kleine dingen her en der bij kwamen. Kortom is het zeker aan te raden om met Henk aan de slag te gaan!
  Kom in contact
 • De Spaan Afbouw
  De Spaan Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.45103 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  **** Indien u uw contactgegevens deelt moeten wij hier voor kosten maken, daarom vragen wij beleefd om vooraf een vergelijk te doen en bij serieuze interesses in ons bedrijf contact met ons op te nemen. **** U zoekt natuurlijk betrouwbare vakmensen, dan bent u bij De Spaan Afbouw aan het juiste adres! Wij voeren onderstaande werkzaamheden uit met ruim 15 jaar ervaring, vakmanschap en nauwe betrokkenheid. Wij werken voor zowel particulieren als aannemers in de regio. Met ons team van 15 personen kunnen wij snel schakelen, spoedklussen zijn voor ons dan ook geen probleem! Onze werkzaamheden zijn: - stukadoorswerk - tegelwerk - kunststof kozijnen, aluminium en hout - badkamer renovaties - gietvloeren - vloerverwarming - schilderwerk binnen + buiten - buitengevels + isolatie - gipswanden en gipsplafonds - elektra & installatiewerk gecertificeerd - zandcement,- dekvloeren - h-balken constructies berekening en plaatsing - nieuwbouw en renovatie - zonnepanelen | ZonlichtDirect In Duiven aan ons kantoor bespreken wij graag uw bouwtekeningen en verbouw plannen, een bezoek op locatie kunt u ook inplannen. Ons kantoor is geopend op afspraak van ma t/m za tussen 08:00-20:00 Ieder project bezoeken wij altijd persoonlijk vooraf, wat u van ons mag verwachten: - heldere offertes - betrouwbare afspraken - vakwerk - betrokkenheid van begin tot eind - garanties en certificering - oplevering volgens afspraak - 100% klanttevredenheid Bekijk onze opgebouwde referenties en gerealiseerde projecten via onze website of instagram @despaanafbouw Wij helpen u dan graag verder Met vriendelijke groet en tot ziens, Murat Özmen Aanvoerder De Spaan Bouw| Renovatie |

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Murat en zijn mannen hebben top werk afgeleverd. Murat is een man met kennis en weet waar de over praat. Klus kon snel worden uitgevoerd en is super netjes gedaan! Echt een aanrader!!!
  Kom in contact
 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
  Kom in contact
 • HDK-Afbouw
  HDK-Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Bouwbedrijf in Wekerom

  HDK Afbouw- & Schilderwerken is een jong en snel groeiend bedrijf centraal in Nederland gevestigd, midden op de Veluwe! Ondernemers Han en Harmen zijn gedreven en vakkundig in het volledig ontzorgen van de klant, bij het realiseren van zijn of haar droomproject. Han en Harmen richten zich op schilderwerken en het afwerken van bestaande of nieuwbouw woningen. "Het is voor de klant prettig om één aanspreekpunt te hebben, zelfs wanneer wij een van onze partners inschakelen. De klant kan zich dan richten op andere zaken, en dat zorgt voor een stuk rust."

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  HDK heeft fantastisch werk opgeleverd! In 2 maanden tijd is bijna ons hele huis gerenoveerd en helemaal naar wens geworden. Tijdens het proces konden we onze vragen stellen en ook achteraf wordt goede service geboden. Superblij mee!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Gigi
  Klusbedrijf Gigi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  voor alle klussen in en rondom het huis. landelijk beschikbaar. we beschikken over verzekeringen en de benodigde certificaten.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Uiteindelijke resultaat wel netjes, maar veel strubbelingen onderweg. Ziekte, spoedklussen tussendoor. Wel goed werk geleverd. Uiteindelijk 4 weken later dan gepland opgeleverd Ook communicatie moeizaam. Helaas binnen een maand na oplevering loopt het water door (vlotter). Dit probleem oplossen is binnen een week niet gelukt!! Weer bijzondere redenen daarvoor. Hopelijk dat de toezegging om het snel op te lossen uitkomt. Is opgelost.
  Kom in contact
 • EWG Bouw
  EWG Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  EWG Bouw is een persoonlijk bouwbedrijf. We leveren maatwerk op het gebied van nieuwbouw en renovatie projecten. Denk hierbij aan een woning aanbouw, schuur, garage, veranda, dakopbouw. Ook renovatie projecten gaan wij niet uit de weg! Neem gerust een kijken op onze site, om onze gerealiseerde projecten te bekijken! Doordat wij nauw samenwerken met veel partijen, is het hele totaal plaatje mogelijk! We nemen de uitdaging graag aan om mee te denken en mee te werken aan uw project! Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs!

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen dit bedrijf kan aanraden! Wat een werk hebben ze geleverd!!
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf K. Hazeleger
  Bouwbedrijf K. Hazeleger
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  Heb je een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter nodig in Lunteren of omgeving? Bouwbedrijf K. Hazeleger kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aanvankelijk alleen de keuken willen laten stuken. Dat was goed dus besloten om de rest van de hele benedenverdieping ook uit te laten voeren. Helaas is het stucwerk qua kwaliteit niet goed. Kevin is een aardige jonge man, maar het werk is niet goed. Het toont zich pas echt na het schilderen en niet als het net gedaan is, dan oogt het goed. Het enige wat goed was, wat het haaks maken van de muren in de keuken. Ik zou voor dit soort klussen Kevin niet meer aanbevelen.
  Kom in contact
 • van Huigenbos Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Bouwbedrijf in Wekerom

  Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf in Lunteren en omgeving, Dat zich voornamelijk bezig houd met het nieuw bouwen, verbouwen en renoveren van woonhuizen, badkamers, verada's en schuren. Wij zijn een klein bedrijf en daardoor veel persoonlijk contact. Wij horen graag van u.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Klus is goed verlopen. Wim Huigenbos en collega Evert zijn hele fijne mensen om zo'n klus te laten doen, heel prettig in de omgang, betrouwbaar en flexibel, zeker een aanrader!
  Kom in contact

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Wekerom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 60 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Wekerom

Andere vakmensen in Wekerom

Vind vakmensen bij jou in de buurt