Vind schilders in Kesteren

Op zoek naar schilders in Kesteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Kesteren

 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75190 reviews
  Schilder in Kesteren

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Reageerde supersnel. Omdat iemand anders had afgezegd kwam Hans meteen. Hoe mooi is dat?!! En het resultaat? Dat mag er zijn.
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Schilder in Kesteren

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Top werk. Ik had een restant behang en hij heeft het er perfect in gepast. Zelfs zijn de naden niet te zien.
 • schildersbedrijf pars
  schildersbedrijf pars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85132 reviews
  Schilder in Kesteren

  Wij zijn een jong, dynamisch, schildersbedrijf, gevestigd in wijk bij Duurstede, waar u terecht kunt voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. • Wij zijn altijd op tijd • Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is • Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf van ( Sigma ) • De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus • Wij zorgen dat de steiger iedere dag wordt op- en afgebroken, zodat u hier geen last van heeft als wij er niet zijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Soroush is een eerlijke en hardwerkende vakman. Vanwege het regenachtige weer is hij speciaal het weekend gekomen om de klus af te ronden. Bedankt Soroush
 • Di. Painter
  Di. Painter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews
  Schilder in Kesteren

  klusbedrijf Di. Painter biedt verschillende diensten aan onder andere: binnen en buiten schilderwerk, decoratief schilderwerk, kleur advies, behangwerk, monteren/demonteren van meubelen en laminaat vloeren leggen. Wij zijn een team van vakvrouwen die altijd gaan voor goede kwaliteit en net werk! Iedereen heeft zijn eigen expertises waardoor we u alle diensten met een goede kwaliteit aan kunnen bieden. klusbedrijf Di. Painter adviseerd u om sikkens verfproducten aan te schaffen. Dit vanwege de goede kwaliteit, een mooi eindresultaat en een snel dekkend resultaat. De duurzaamheid van de sikkens producten is erg goed. Het behoud lang kleur en geeft een goede bescherming. Het is mogelijk via ons top kwaliteit verf producten aan te schaffen van sikkens. Het is uiteraard ook mogelijk producten van andere merken zelf of via ons aan te schaffen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij hebben helaas eens met Diana niet kunnen werken. In het begin communicatie was vlot en duidelijk. Alle beoordelingen waren meestal erg positief dus wij gingen ervoor! Via de Werkspot app hebben wij een afspraak gemaakt dat wij eind oktober weer contact met haar zouden opnemen voor een definitieve begin datum. Diana is sinds een aantal weken helaas onbereikbaar. Ik heb geprobeerd om via deze app contact met haar te krijgen maar zonder succes. Ik zie dat zij de berichten leest. Ik heb haar ook verschillende keren geprobeerd te bellen maar dat leverde ook niks op. Misschien is er iets met Diana persoonlijk aan de hand maar ik had verwacht dat zij tenminste een antwoord zou geven. Vandaag lees ik een recentelijk slechte beoordeling van haar hier op Werkspot. Dit, samen met ons ervaring is genoeg om haar niet verder proberen te bereiken. Geen aanrader helaas.
 • FN Bouw
  FN Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Schilder in Kesteren

  Schilderwerk . Latex spuiten, muren en plafonds verven/spuiten , trap verven/spuiten, kozijnen. Alles met de beste kwaliteit verf

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Een tijd geleden laten komen voor de complete woning. Wel zijn afspraken nagekomen rondom wanneer hij kon en enigszins meegedacht met de werkzaamheden. Maar echter is de kwaliteit van het verfwerk matig. Veel druipers door het huis heen, stukken die zijn vergeten, kwaliteit van de muur/trap/kozijn/deur verf ook niet optimaal. Kortom wij hadden er meer van verwacht. De volgende keer kunnen we voor het geld wat betaald is kwaliteit verf halen en alles zelf doen.
 • Schildersbedrijf Elia
  Schildersbedrijf Elia
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Schilder in Kesteren

  Mijn bedrijf is een eenmanszaak voor schilderen binnen- en buitenhuis. Het bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel, in de provincie Gelderland. Het werkgebied bevindt zich daarom voornamelijk in de provincies Utrecht en Gelderland.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Super vriendelijke heren, goed uitgevoerd schilderwerk.
 • Coral Schilder
  Coral Schilder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Schilder in Kesteren

  Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf, gevestigd in veenendaal voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor uw gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. . Wij zijn altijd op tijd . Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is . Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf (Sigma of Sikkens) . De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Majid heeft met twee werknemers al het buiten-houtwerk van onze vrijstaande woning, gedaan. Majid heeft zorgvuldig werk afgeleverd en was flexibel om te reageren op het weer en op onze wensen. Wij zijn zeer tevreden.
 • Sjls Schilderwerken
  Sjls Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Schilder in Kesteren

  Schilderwerken

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Naser is om te beginnen gewoon een heel erg aardige man, die het klanten graag naar de zin maakt zonder de klant ook maar iets tot last te willen zijn. Harde werker die op een nette manier doet wat nodig en afgesproken is. Maar hij zal de klant niet op kosten brengen als iets niet nodig is. Heeft ons hele huis geschilderd binnen de planning. toen we na afronden nog wat verbeterpunten zagen stond hij dezelfde week op de stoep om dat te corrigeren! Komt zijn afspraken keurig na en heeft ook nog eens een nette prijs!
 • Alhalabi Schilder
  Alhalabi Schilder
  Beoordeling: 4.2 van 54.2522 reviews
  Schilder in Kesteren

  Klusbedrijf: Bedrijfsnaam: Kwaliteitsklusser Website: Wanden maken, gips decoratie expert stucwerk, behangen, Timmerwerk schilder Allround spuiter, isolatie.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hele buitenkant van het huis laten schilderen. Super snel een afspraak en binnen 1 dag al klaar! Met heel mooi resultaat. Zou hem zeker weer vragen!
 • Arix-schilderbedrijf
  Arix-schilderbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Schilder in Kesteren

  Bent u op zoek naar een professionele schilder of wilt u een behangklus uitbesteden voor het beste resultaat, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Midden-Nederland. Arix- schilderbedrijf uit Zoelen is een jong en energiek bedrijf met 10 jaar ervaring in alle soorten schilderwerk en bijkomende diensten. We nemen grote en kleine klussen aan. Zo staan we garant voor kwaliteit, van voorbereiding tot het eindresultaat. Daarbij vinden wij klantvriendelijk erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten: Binnen schilderwerk (bv sauswerk) Buitenschilderwerk Kitwerk Renovatie van houtrot etc Spuiten Behangen

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Arix schilderbedrijf heeft het schilderen van onze jaren `30 woning uitgevoerd. Wij wisten dat het schilderwerk van ons huis in slechte staat was maar blijkbaar had ook het hout eronder op sommige plaatsen zijn beste tijd gehad, Arix Schilderbedrijf heeft ons duidelijk geadviseerd over de werkzaamheden die moesten gebeuren en daarna deze ook tot in het kleinste detail naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Arix Schilderbedrijf werkt erg netjes(ruimen constant alles op) en daarnaast zijn Alireza en zijn mannen zijn heel vriendelijk en fijn in de omgang. Het uitgevoerde voorbereidingswerk (schuren en plamuren) alsook het schilderwerk wordt diverse malen door Alireza zelf gecontroleerd, en wordt (waar nodig) tot in het kleinste detail bijgewerkt. Arix schilderbedrijf maakte enkel gebruik van kwaliteitsproducten en dat is in het eindresultaat te zien ook; ons hele huis staat weer netjes te glimmen!! Ik ben zeer enthousiast over dit schildersbedrijf, een echte aanrader!!

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Kesteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 412 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Kesteren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kesteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt