Vind loodgieters in Spanbroek

Op zoek naar loodgieters in Spanbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Spanbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 394 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Spanbroek

 • V.V.O Riool Service

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  V.V.O Riool Service is werkzaam door heel Noord-Holland. Prijzen: Afvoer verstopping vaste prijs 130 euro ongeacht hoelang we ermee bezig zijn. Verstopping hoofdriool 170 euro vaste prijs. Voor andere werkzaamheden hanteren wij een uurloon van 70 euro inclusief btw exclusief materiaal kosten. Voor een prijsopgave vragen wij 35 euro en zodra wij daadwerkelijk de klus mogen uitvoeren gaat er 35 euro van de factuur af. Wij zijn 24/7 bereikbaar snel op locatie en lossen uw probleem vakkundig op.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Nemen snel contact op, denken graag mee over je klus. Zijn snel beschikbaar. Werken netjes.
 • Nonstoppingsdienst

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.85271 reviews

  Op zoek naar een professionele loodgieter met transparante tarieven, die eerlijk is over zijn werk en ook nog eens werkt met hoge standaarden en hoogwaardige materialen? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die je zoekt! Met onze jarenlange ervaring als ontstopper en loodgieter hebben wij alle mogelijke scenario’s mee gemaakt. Hoe erg de situatie ook lijkt, Nonstoppingsdienst heeft altijd een oplossing! Mijn naam is Oktay. Met mijn opvallende busje (waar ik ook eerlijk mijn tarief communiceer) rijd ik met name in Noord en Zuid-Holland langs bedrijven en particulieren om hun snel van een verstopping of ander rioolprobleem af te helpen! Met mijn 24/7 service kunnen klanten mij altijd bereiken, ook als het zon of feestdagen betreft. Hierbij bied ik al mijn klanten vooraf een vaste prijs zonder verborgen kosten en zonder voorrij kosten. Bij mij zijn klanten verzekerd van vriendelijke service en volledige ontzorging. Over de jaren heb ik alle mogelijke verstoppingen en rioolproblemen gezien waar men serieus overlast van kan ervaren. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om snelle service te verlenen en heb ik Nonstoppingsdienst hier volledig op ingericht. Omdat een verstopping of rioolprobleem op zichzelf al vervelend genoeg is, zorg ik ervoor dat de klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hierdoor weten steeds meer klanten Nonstoppingsdienst te vinden als betrouwbare ontstoppingspartner. Bij Nonstoppingsdienst kunt u terecht voor: - hoogwaardige rioolinspectie - Rioolprobleem - Het opsporen en verhelpen van een lekkage - Afvoer verstopping ontstoppen - Riool ontstoppen Ook voor u sta ik 24/7 klaar. Ik ben bereikbaar op mobiel om bij spoed direct in actie te komen. Blijf niet onnodig lang met een rioolprobleem of verstopping zitten en schakel Nonstoppingsdienst in! Graag tot snel! Vriendelijke groet, Oktay, Nonstoppingsdienst

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Hij heeft de verstopping in de wastafel snel en goed opgelost
 • Klussenbedrijf Liefhebber

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews

  Ik ben zelfstandig ondernemer .Daarbij doe ik installatie werk in cv en riolering gas en water.En zit ik het in particuliere sloop werk. klussenbedrijf Liefhebber

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Ik had geluk om zo'n specialist te kunnen vinden! Alles gedaan naar wens, ik kreeg ook belangrijke adviezen over mijn verwarming / ketel / ontluchten enz. Ik kan deze vakman aan iedereen aanbevelen. Gr. Radek
 • O.T.J. diensten

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews

  Klusbedrijf in Noord Holland Ervaring in verbouwing, renovatie van complete badkamers, Installeren van complete Keukens, Vervangen van water en verwarming leidingen, Schilderwerk, laminaat leggen etc. Garantie is tot de klus naar tevredenheid is geklaard en er een tevreden klant is. Verzekerd voor eventuele schaden. --------------------------------------------------------------- Verhuizen snel en goedkoop. Ons verhuisbedrijf biedt ook services op gebied van: Ontruimingen. Afvoeren van overtollige huisraad. Het huis schoon en in goede staat weer opleveren. Zoals schilderen van muren etc. Inpakken en tijdelijke opslag. Wij leveren zorgvuldig werk en nemen de tijd voor U.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ik had lekkage onder de douchebak. Zodra het contact was gelegd via werkspot, kwam O.T.J. Diensten kwam snel langs en had ik snel een afspraak voor de reparatie. Er was nog wat twijfel of de douchebak er heel uit en weer in kon, maar dit is helemaal gelukt. Geen idee of de prijs goed was maar 2 dagen werk, snelle en goede communicatie, geen lekkage meer en alles netjes afgewerkt! Top service.
 • Riool Techniek Alleman

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  RTA is een ontstoppingsdienst die voornamelijk aan riolering werkt. Wij kunnen ook klein loodgieters werk, maar daar licht niet onze specialiteit. Wij doen alle soorten verstoppingen aan riolering, reparaties, vervangen, inbouw frame plaatsen en nieuw aanleg van riolering. Wat doen wij niet, Zinkwerk, waterleidingen, cv leidingen zo als aanvoer en gas. Volledige verbouwingen van badkamers en of toiletten. Dit meer onder het mom schoenmaker hou je bij de leest. Tegelwerk of volledige badkamers afkitten is ook iets wat wij niet doen. Ja wij doen klein loodgieters werk maar dit is meestal meer werk bij een bestaande klus. Zoals een close in boiler plaatsen of iets dergelijks, sanibroirs plaatsen. Wij kunnen natuurlijk ook een inbouw frame plaatsen maar doen niet de afwerking van de ruimten.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Top. Geen negatief woord voor hem!
 • Toka Trading

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.1 van 54.1518 reviews

  Zeer gedreven Aannemer met een team van specialisten die graag de klus snel klaar zien

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Kon snel aan de gang. Maar voor mij geen aanrader.
 • Loodgietersbedrijf J. Eisden

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 3.4 van 53.452 reviews

  Mijn naam is Jaïr Eisden en ik ben sinds 2007 werkzaam als loodgieter. U kunt mij bellen voor water- en gasleiding werk, werkzaamheden aan uw riolering, utuliteitsbouw, renovatie aan uw badkamer of toilet en het afmonteren van sanitair.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Echt top service!! Ik heb letterlijk binnen 2 uur de oplossing gehad voor mijn probleem. Ik had ineens een grote lekkage onder mijn wc waarvan ik echt niet wat ik moest doen. Gelijk via werkspot reactie van deze man gehad. Ik schrok wel van de vorige review maar kan mij totaal niet vinden in wat er wordt verteld. Jair is zeer vriendelijk en professioneel. Prijs was ook goed niet te duur. Groetjes en ik raad hem zeker aan!!!
 • Klusbedrijf Hagen

  Loodgieter in Spanbroek

  Nog geen reviews

  Sinds 2009 werk ik als zelfstandig klusbedrijf. Ik heb als zzp er voor bouwbedrijven gewerkt als timmerman maar heb me ook ruim twee jaar specifiek op badkamers gericht. Dus tegelzetten electra, waterleiding, afvoeren en algemene bouwwerken zijn geen probleem. Momenteel neem ik ook grotere werken zelf aan. Kleine klussen zijn echter nog steeds zeer welkom. Ik werk over het algemeen in de regio Noord Holland.

 • M. van Klaveren

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews

  40 jaar actief in het onderhoud van woningen, allround vakman regio Amsterdam

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Beste (toekomstige) opdrachtgever, Met alle oprechtheid in mij ben ik positief overdonderd door kwaliteit en zorg en vooral snelheid van de heer van Klaveren toen hij direct reageerde op mijn spoed vraag! Door zijn adequate actie heeft het mij heel veel geld bespaart om een nog groter dilemma te voorkomen. Direct na de eerste kennismaking was er een klik en de analyse enorm goed opgenomen om daarna resoluut met een zorgzame prioriteit stelling de oplossing te bieden op hele goede prijs/kwaliteit verhouding! Ik wil hiervoor de heer van klaveren enorm bedanken voor zijn stiptheid, nette manier van werken en verwachting technisch geheel voldeed! Ik heb hem reeds aangeraden binnen mijn netwerk.
 • Edwin's Montage Bedrijf

  Loodgieter in Spanbroek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7561 reviews

  Ik ben een éénmans bedrijf en doe vrijwel alle herstelwerkzaamheden en de meest veelal voorkomende werkzaam heden in-, op- en rondom de woning. Ik heb een ruime ervaring met de gedegen kennis van zaken en houd van duidelijke afspraken, met of zonder contract. Mijn specialisme zijn: * Tegelwerk van badkamers, wc's en keukens. * Afvoer, riool, gas, water en licht plaatsen en aansluiten. * Groepenkasten volgens de nen norm. * Gipswanden en verlaagde plafonds. * Laminaat vloeren leggen * Meedenken in het uitvoeren en of verbeteringen van kluswerkzaamheden. * Divers sloopwerk. In het algemeen werk ik alleen, maar bij een grotere klus heb ik mensen die bij kunnen springen. Heb een club collega's om me heen lopen die ik in kan schakelen voor stucwerk, kozijnen en plaatsen deuren en sloopwerkzaamheden. Op alles wat er gemaakt wordt geef ik een volledige garantie.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Erg fijne ervaring; Edwin is flexibel, betrouwbaar en heeft keurig werk afgeleverd. Ik ben erg tevreden!

Populaire lokale loodgieters in Spanbroek

Andere vakmensen in Spanbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur