Vind stratenmakers in Spanbroek

Op zoek naar stratenmakers in Spanbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.4

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Spanbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Spanbroek

 • T.H Bestrating

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Straatwerk van tuinen en opritten, afgraven met onze minigraver, (kunst) gras leggen, grind, schuttingen, overkappingen, vlonders

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Binnen een week de afspraak gemaakt om een nieuwe oprit aan te leggen, snelle en duidelijk communicatie, goede redelijke prijsafspraak. 3 mannen van het motto 'niet lullen, maar poetsen' gingen aan de slag. Zand was snel geregeld, het afgraven en bestratingsklaar maken was binnen een paar uren klaar, de klus was ruim binnen een dag klaar. Strak en netjes gewerkt. Blij met het eindresultaat. Zal dit bedrijf zeker aanraden voor uw klus.
 • B&B Sierbestrating

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Danny en Ashley van B&B sierbestrating en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede ervaring . Zijn 2 x geweest omdat we achteraf toch kozen om meer bestrating toe te passen. Heldere communicatie. Harde werkers.
 • B. Komen Bestratingen

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6566 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Bert Komen, Danny Berlemon en Ashley Baas van "B. Komen Bestratingen" en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. U zult contact hebben met Danny Berlemon om al u wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Danny , Ashley, John en Kevin kwamen met zijn vieren bij ons de tuin doen. Ze zijn gezellig, vriendelijk, respectvol en professioneel! Bij knelpunten werd overlegd hoe dit het beste kon worden opgelost en werd hun professionele visie gegeven. Er wordt meegedacht door ze en als je iets extra’s wilt doen ze er niet moeilijk over. Al met al, een super fijne ploeg ! En Danny en Ashley van wie het bedrijf is, super kanjers !! Echt top jongens en we raden ze zeer zeker aan! Volgend jaar willen we de oprit laten doen en we hoeven dus niet na te denken over wie we dan gaan bellen. De tuin ligt er super strak bij :)
 • Simonis Bestratingen B.V.

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews

  Nadat de heer W.A.F. Simonis 20 jaar ervaring ( vooral handmatig ) had opgedaan in loondienst is hij ruim 25 jaar gelden Simonis Bestratingen begonnen. Ruim 15 jaar gelden kwam zijn zoon S.Simonis het bedrijf versterken, waarna het zich ook heeft gespecialiseerd in machinaal straatwerk. En uiteindelijk is overgegaan in het huidige Simonis Bestratingen B.V. Enkele mogelijkheden. Handmatig onder de hamer straten van zowel oud gebakken stenen t/m het aanbrengen van natuursteen op een woonkamervloer. Plaatsen schuttingen/speeltoestellen. Machinaal egaliseren zandbaan, korrelbaan of grondbaan met onze laser exact level die rond gezet kan worden voor een mooie bolling. Zagen stenen i.p.v.: knippen voor een super strak resultaat. Ook kunt uw met zagen iedere 10m1 knipwerk tot 1m2 besparen aan afval, doordat bij zagen alle delen van de steen gebruikt worden. In de meeste gevallen dekken de besparingskosten de zaagkosten al. etc. etc.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We decided to upgrade our relatively small back garden and were lucky enough to come into contact with Sidney. Not only is he a great professional - quickly understood what we wanted - but was also good at giving advice and guidance to us. He has an open communication style that we really appreciated. When we move to another house you can be sure we will call on Sidney to help! And to top everything else off, he's just a really great guy!
 • CBN Bestratingen

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Stuur ons gerust een berichtje voor een kosteloze offerte.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Gewoon top
 • P. Meurs Bestratingen B.V.

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.5542 reviews

  Wij zijn en dynamisch bedrijf met vakkundig personeel op het gebied van bestratingen, van oprit tot compleet parkeerterrein, maar ook voor aanleg van uw voor- en/of achtertuin zijn wij het aangewezen bedrijf. Graag komen we bij u langs om te kijken en bespreken wat we voor u kunnen doen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Kon het op korte termijn bestraten.Goede communicatie en snel klaar en erg blij mee
 • STI

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Geachte potentiële klant, Mijn naam is Gino Schaap en eigenaar van S.T.I. Wij zijn een groeiend bedrijf in alle soorten bestratingen, of dit nu een complete nieuwe tuin is of de verharding om uw bedrijfspand heen, niets is ons te gek. Op dit moment zijn wij werkzaam met gemiddeld 20 man en hebben wij ook alle machines (minikranen, shovels, legklemmen) in ons bezit. Met ruim 17 jaar ervaring en door heel Nederland grote en kleine klanten tevreden hebben gesteld kunnen wij met trots zeggen dat geen project te gek is voor ons! Met vriendelijke groet; Gino Schaap S.T.I

  Laatste review:

  Ik vind jou echt goed je maak mooi werk man
 • Robbie Dienstverlening

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Bent u opzoek naar ervaring? Misschien ben ik diegene die u zoek. Inmiddels al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van bestratingen. Weet ik alles? Nee, ik leer nog elke dag en dat is ook zo mooi aan mijn vak en dat is ook waardoor ik nog elke dag vol enthousiasme naar mijn werk ga.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Rob en compagnon hebben keurig werk afgeleverd. Na mijn oproep op werkspot werd ik gebeld door Rob om de klus te bespreken en een afspraak te maken. Ze houden zich aan de afspraak en denken mee om het mooiste resultaat te krijgen. Twee aardige en hardwerkende mannen. Al met al een aanrader!
 • V.O.F. LUWA

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews

  Luwa is een (sier) bestratingbedrijf voor de aannemers en particuliere opdrachtgevers die goed gekwalificeerd straatwerk willen laten uitvoeren. De naam Luwa is ontstaan uit de voornamen van de beide broers en firmanten Lucas en Walter Vlaar. 'Wij zijn best trots op onze achternaam maar met de veel voorkomende naam Vlaar was de keuze voor de combinatie van onze beider voornamen eenvoudig snel gemaakt.' Met de keuze voor Luwa (sier) straatwerk hebt u gegarandeerd een straat die goed is voor jaren. Werk dat wij in goed overleg met elke opdrachtgever perfect uitvoeren en ook garanderen. Internationaal bekende (tuin)ontwerpers maken indirect gebruik van onze diensten en ook overheidsdiensten en grote nationale bedrijven weten de weg naar Luwa te vinden. Nu het buiten wonen een geheel nieuwe trend is in Nederland krijgen ook de bestrating en de terrassen extra aandacht. Veel particulieren nodigen ons uit om door de tuin een aantal paden aan te leggen, of terrassen in combinatie met een paar paden door de tuin. Aangevuld met een schutting of hekwerk. Bomen planten is soms veel graafwerk en vraagt om nauwkeurigheid die wij in ons vak vaker tegenkomen, dit is een dienst die we vaak combineren met de aanleg van (sier)bestrating. Wij bezoeken de particuliere klant en bespreken de wensen en geven waar nodig advies. Elke opdrachtgever kan er van verzekerd zijn dat ons werk perfect is. Waar wij een straat leggen is die zo perfect dat wij daarvoor niet meer terug komen. Een Luwa straat is goed voor vele jaren.

  Laatste review:

  Nadat de mannen van LUWA onze achtertuin hadden gedaan, hoefden we een paar jaar later niet na te denken over wie onze voortuin mocht doen. Zowel onze voortuin als achtertuin zijn prachtig aangelegd. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen goede tips. De aankomende jaren zitten wij goed.
 • De Boer Tuin en Terras

  Stratenmaker in Spanbroek

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  De Boer Tuin & Terras: voor particulier en hovenier Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren. Verwijderen en afvoeren ● Oude bestrating ● Beplanting ● Schuttingen en vlonders ● Grind, grond en gras Leveren en aanbrengen ● Bestrating en sierbestrating ● Borders en plantenbakken ● Onkruid vrije voegen ● Grondkabel ter voorbereiding van tuinverlichting ● Schuttingen en vlonders ● Gras inzaaien en graszoden Na een eerste kennismaking en inventarisatie van uw tuinwensen adviseren wij u indien nodig om zelf bij een lokale sierbestrating en tuinhouthandel materiaal uit te gaan zoeken. Het is belangrijk om de te gebruiken materialen zelf eerst even te bekijken en aan te raken. In de praktijk hebben we gemerkt dat dit voor de meeste klanten prettig werkt, zodat er achteraf geen ongewenste verassingen zijn. Er is namelijk veel aanbod, zoals verschillende kleuren, structuren en de bewerking waarmee het materiaal is afgewerkt. Een foto of plaatje blijkt in de praktijk niet altijd overeen te komen met de werkelijkheid. Als er een duidelijk beeld is van de tuinwens van de klant zal er een passende offerte worden gemaakt. Binnen een week zal er contact met u worden opgenomen om te vragen of er nog aanpassingen gemaakt dienen te worden, of dat er nog vragen en opmerkingen zijn zodat er volledig aan uw behoeften kan worden voldaan. Op het moment dat hier een overeenstemming in is kunnen we samen beslissen of wij het materiaal voor u bestellen of dat u dit zelf doet. Als u zelf het materiaal besteld zullen wij de benodigde hoeveelheden aan u doorgeven om te voorkomen dat er teveel of te weinig word besteld. Als wij het materiaal voor u gaan bestellen zullen we kijken of het mogelijk is om nog scherper voor u in te kopen. Hierna afhankelijk van de levertijd, beschikbaarheid en wensen van de klant kunnen we een start en einddatum inplannen om de klus te gaan uitvoeren. Het is ook mogelijk om de werkzaamheden op uurbasis voor u uit te voeren, het tarief dat wij hiervoor hanteren is €37 per uur exclusief btw. Voor het passlijpen van stenen en tegels word een kleinen meerprijs gerekend. Dit word van tevoren met u besproken. Wat kunt u van ons verwachten ● Behulpzame en betrokken houding ● Duidelijke communicatie ● Kwaliteitsproduct ● Goede nazorg ● 1 jaar garantie op geleverde werkzaamheden We zien er naar uit om u van dienst te zijn. De Boer Tuin & Terras

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Uitstekend werk. Goede creativiteit in het ontwerp, goede uitvoering. Ik zou hem graag aan anderen aanbevelen of opnieuw met hem samenwerken.

Populaire lokale stratenmakers in Spanbroek

Andere vakmensen in Spanbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur