Vind loodgieters in 's Gravenmoer

Op zoek naar loodgieters in 's Gravenmoer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in 's Gravenmoer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 607 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in 's Gravenmoer

 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.6 van 54.65225 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en ander klusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Perfect verlopen installatie van onze combinatie stort/regen- en handdouche en thermostatische mengkraan. Zeer professionele partij tegen een redelijk tarief. Sterke communicatie over afspraken en tijdens het werk. Heel mooi eindresultaat. Heel blij mee. We gaan zeker vakwerk gebruik maken van jullie diensten!
 • DKM de Rioolspecialist
  DKM de Rioolspecialist
  Beoordeling: 4.5 van 54.5557 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende riool werkzaamheden of dit een kleine reparatie of complete vervanging is van uw rioleren, wij hebben ruime ervaring in deze branche de nodige certificaten uiteraard werken wij ook met garanties en net gereedschap.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Prima. Mike en zijn collega hebben het werk vanochtend volgens plan uitgevoerd. Bijzonder ook dat het probleem niet een te smalle pijp was, maar een slecht verval in het hoofdriool, een gevolg van eerdere werkzaamheden van voordat wij het huis hebben gekocht. En terwijl dit wordt gefixt vindt ie ook nog een andere belemmering in de afvoer: een plastic ring van 75 die vast zat in een bocht. Alle vertrouwen erin dat we de komende jaren geen last van verstoppingen meer zullen hebben. En zo niet: drie jaar garantie!
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 5 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Lek van waterleiding professioneel opgelost.
 • Ultimate multiservice
  Ultimate multiservice
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Hallo ik ben Sander van ultimate multiservice Tilburg . Kijk op google voor telefoonnummer .Ik kan u helpen met : wc reparatie/installatie Boiler aanleggen. Waterleiding leggen en afvoer wc vaatwasser etc . Lekkages aan riool water etc. Klus werk. Golfplaten legen op uw schuur. Sloop en stippen. Gevelreiniging. Voegen. Met vriendelijke groeten. Sander

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snelle reactie en heel netjes gewerkt, komt afspraken na.
 • Flow Hydronics
  Flow Hydronics
  Beoordeling: 4.6 van 54.6571 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Beste opdrachtgever Ik ben een echte allrounder die al 30 jaar als aannemer in de bouwsector werkzaam is. Waarvan 14 jaar als aannemer van tegelwerken in Canada waar wij projecten aanpakten Van 2 m2 tot 3500m2. In 2000 zijn wij terug naar Nederland gekomen en ben ik Smink Interieurebouw begonnen. Smink interieurbouw is een klein bouwbedrijf die een grote verscheidenheid van projecten aan kan nemen met als specialiteit het frezen van beton en cementvloeren voor vloerverwarmingsbuis, en het installeren van vloerverwarming systemen. Wij kunnen een project compleet aannemen zodat u een aanspreek punt heeft voor alle werkzaamheden en materialen toegepast. Maar ook het uitvoeren van specifieke onderdelen hiervan zijn welkom. Uiteraard krijgt u vooraf een duidelijke prijsopgave van alle kosten ink BTW.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Fijne communicatie vooraf. Vervolgens dacht Ole mee over hoe het zo mooi mogelijk afgewerkt kon worden en hoe de waterleidingen omgelegd konden worden. Het ziet er netjes uit en we zijn erg tevreden.
 • klusbedrijf tiels
  klusbedrijf tiels
  Beoordeling: 4.8 van 54.85112 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Keurig gedaan!
 • E-nergie Tilburg
  E-nergie Tilburg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Ervaren vakman in loodgieterswerk en gespecialiseerd in gas en water. Ik heb de benodigde certificaten en ik heb daarnaast ook zegelrecht van de netbeheerder. Ik werk met professionele gereedschap met jaarlijkse keuring.

  Laatste review:

  Gasleiding repareren -

  Zeer vakkundig geholpen. Neemt de tijd om gedegen onderzoek te doen en antwoord te geven op je vragen.
 • Klimawaalwijk
  Klimawaalwijk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85189 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Klima waalwijk is een jong en dynamisch installatiebedrijf dat zich sinds 2010 bezighoudt met het online leveren en monteren van alle onderdelen op het gebied van centrale verwarming en ventilatie voor zowel de particuliere als zakelijke markt sinds 2015 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het totaal onderhoud en beheren van centrale verwarming installaties en ventilatie. Door onze ruime ervaring van 25 jaar op het gebied van centrale verwarming en ventilatie van monteur tot manager beheer voor diverse grote opdrachtgevers weten wij als geen ander waar Service voor staat.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Goed overleg vooraf, op korte termijn beschikbaar. Gerard heeft uitstekend onderhoud van Combiketel uitgevoerd. Hij heeft me haarfijn alle stappen haarfijn uitgelegd met het hoe en waarom. Hij meet alles na en stelt de ketel af op de optimale waarden. Daarna heeft hij ook nog de tijd genomen om de leidingen en radiatoren na te lopen, en advies over te geven. Ik liep al met het idee om een aantal radiatoren te vervangen. Hij is zeer grondig te werk gegaan, en noteert alles. Hiervan heb ik een rapport ontvangen. En dat voor een goede prijs! Ik kan hem zeker aanraden! Hij is nu de eerste die ik bel als ik een probleem met mijn verwarming/ketel heb.
 • REK Badkamerspecialist
  REK Badkamerspecialist
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  We zijn gespecialiseerd in badkamer/toilet renovatie.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Enorm vriendelijke, behulpzame jonge man! Heel professioneel en super goed werk geleverd!! Wij zullen vaker Redouan benaderen!!!
 • Artision
  Artision
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Loodgieter in 's Gravenmoer

  Hallo en welkom op mijn profiel. Mijn naam is Arash en ik ben de trotse eigenaar van Artision. Na ruim zes jaar ervaring in het loodgieterswerk ben ik voor mijzelf begonnen. Ik ben gespecialiseerd in legionellapreventie en waarborging van de kwaliteit van het water in uw huis of bedrijf. Ik ben beschikbaar voor al het loodgieterswerk in en rondom het huis of uw bedrijf. Werkzaamheden die ik oppak: Lekkage, riolering, verstoppingen, badkamers, toilets, kranen vervangen, waterleidingen, radiatoren, cv installaties, verschillende soorten keer (terugslag) kleppen , renovatie. Graag kom ik bij u langs in de avonduren om de klus te bekijken en eventueel uit te voeren. In de namiddag is ook een optie indien gewenst en uiteraard zorg ik voor een gepaste afstand met betrekking op Covid-19. Graag kom ik met u in contact om samen de mogelijkheden door te nemen. Met vriendelijke groet, Arash Valavi Artision

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Duidelijk, netjes en goed uitgevoerd. Mooie prijs ook. Volgende keer weer.

Populaire lokale loodgieters in 's Gravenmoer

Andere vakmensen in 's Gravenmoer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur