Vind stratenmakers in 's Gravenmoer

Op zoek naar stratenmakers in 's Gravenmoer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in 's Gravenmoer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in 's Gravenmoer

 • van ginneken infra

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Nog geen reviews

  Voorbeelden werkzaamheden. Bestratingen en grondwerken. Machinale bestratingen. Tuinaanleg en onderhoud. Sierbestrating. Keramische tegels. Plaatsen patioblokken. Kunstgras En meer….

 • Faro infra

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Nog geen reviews

  Faro infra gaat netjes en secuur te werk.heeft 10 jaar werk ervaring. Houdt graag goede contact met de opdracht gever. Zowel nieuw werk als herstelwerkzaamheden Denkt graag mee met de klant om samen tot een goede uitwerking te komen Mvg faro

 • De Rijn Totaalbouw

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Voor al uw werkzaamheden in en rond het huis . Wij kunnen uw complete verbouwing regelen van a tot z met 1 aanspreekpunt . Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van complete tuinen . Wij staan garant voor kwaliteit, prijs /kwaliteit verhouding , betrouwbaar , komen onze afspraak altijd na

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We hebben onlangs om terras laten aanleggen door Johan! Vakwerk, werkt netjes, is flexibel, denkt mee, geeft advies en komt zijn afspraken na. Aardige man (ook zijn vader) en laat het netjes achter. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding.Voor een volgende klus gaan we zeker weer terug!
 • B&B Sierbestrating

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Danny en Ashley van B&B sierbestrating en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Danny reageerde snel en kwam eerst de situatie opnemen om een offerte te kunnen maken. Er werd meteen gezegd wat er wel en niet mogelijk was gezien de feitelijke omstandigheden. Het ging om het vervangen van grind door vlakke betontegels 40x60. De afspraak voor uitvoering was binnen 1 maand mogelijk. Een dag voor de uitvoering zijn de materialen en een puincontainer afgeleverd. Samen met een collega is de klus op 1 dag uitgevoerd: grind uitsteppen, afvoeren, zand erop en tegels gelegd. De mannen werken keurig en alles netjes opgeruimd en afval afgevoerd. Al met al tevreden over het geheel, mooi terras.
 • R.A.P. van den Heijkant

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Mijn naam is René van den Heijkant .Ik ben 60 jaar en woonachtig in Oosteind (Nbr). 35 jaar heb ik als zelfstandige een varkenshouderij gehad, daarnaast ook een kwekerij van planten en kerstbomen. Hiervan heb ik een vakdiploma (vakschool). Als zelfstandige wil ik mij nu toeleggen op mijn specialisme Hovenierswerk. Daarnaast heb ik ervaring in timmeren en bestraten. Mijn visie: ik sta voor degelijk werk en dit dan afgestemd op de wensen van de klant. Mvg René van den Heijkant

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Vantevoren langs geweest om de plannen en prijs verder te bespreken. Komt op tijd en is zeker een harde doorwerker, mijn complimenten. Nog voor de middag was het snoeiwerk al klaar, daarna onkruid wieden etc. Hij heeft alle groenafval opgeruimd, de gehele tegels in mijn tuintje aangeveegd en alles echt netjes achter gelaten. Inclusief voor en na-foto's.
 • Florisant Tuinen

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Hoveniersbedrijf Florissant Tuinen uit Oosterhout is gespecialiseerd in de tuinaanleg en tuinonderhoud van zowel groot- als kleinschalig groen. Particulieren en bedrijven kloppen aan voor een op maat gemaakte tuin maar ook overheden, waterschappen en instellingen laten hun groenproject aanleggen en/of onderhouden door ons hoveniersbedrijf / tuinontwerpbureau. Indien u dat wenst, maakt onze eigen tuinontwerper met opleiding tuin- en landschapsarchitectuur een vrijblijvende afspraak en bespreekt met u de mogelijkheden voor uw tuin. Onze hoveniers uit Oosterhout hebben alle kennis in huis om tuinen vakkundig aan te leggen, van vijverbouw tot het leggen van bestrating en van beregening tot verlichting. Onze hovenier blijft tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tuinbranche door middel van het bezoeken van beurzen en het volgen van workshops. Vanaf het moment dat de eerste schop van de hovenier de grond in gaat, totdat de laatste plant geplant is, houden wij het gehele traject van de tuinaanleg in en rondom Oosterhout nauwkeurig in de gaten. Onze werkwijze is zodanig dat er bij wijzigingen of andere omstandigheden altijd een directe terugkoppeling plaatsvindt naar de opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de tuinaanleg van een project aanwezig zijn voor onze hoveniers. Bent u op zoek naar een hovenier ten behoeve van oplossingen voor knelpunten in een bestaand of nog te realiseren tuinontwerp in een straal van 30 km rond Oosterhout, dan helpen wij u graag. Voorbeelden van gemaakte werken zijn onder meer schooltuinen, rotonde’s, bedrijfstuinen, daktuinen en uiteraard heel veel particuliere tuinen, van klein tot groot van Oosterhout tot Breda en van Tilburg tot Etten – Leur. Onze hoveniers weten van aanpakken en nemen u graag mee in het hele traject!

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  We zijn enorm blij met onze nieuwe tuin, zijn erg goed geholpen en ook de nazorg is goed. Sem kwam nog even langs om uitleg te geven over het snoeien en in november krijg ik gratis een paar nieuwe beukjes omdat die niet goed waren aangeslagen. Aanrader!
 • Inan Sloopwerken

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Voor alle sloopwerkzaamheden in en rondom u woning is Inan Sloopwerken het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren, badkamers, toiletten en gehele keukens. Maar ook voor een totale woning strip kunt u bij ons terecht. Schroom niet om contact op te nemen om de werkzaamheden te bespreken. Een adviesgesprek is uiteraard vrijblijvend. Team Inan Sloopwerken - Uw Eerste Hulp Bij Verbouwen -

 • Van loon grond en straatwerken

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Nieuw op Werkspot

  Wij zijn gespecialiseerd in - Bestrating voor zowel particulieren als bedrijven - Grondwerk - kunstgras - schutting En alle werkzaamheden die u in en bij uw tuin kunt verzinnen

 • Rifay Services

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben Laurens Kemmeren en eigenaar van Rifay Services. Wij zetten ons in voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers en voeren straatwerkzaamheden uit. Een greep uit onze projecten: ü Bestraten van tuinen ü Volledige bestrating ü Onderhoud Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Erg handige vakman!
 • Jan Jansen Grondwerken V.O.F.

  Stratenmaker in 's Gravenmoer

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Jan Jansen Grondwerken is sinds 1978 actief op het gebied van grondverzet in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan het uitgraven van een bouwput of aanbouw, afgraven of spitten van tuinen, rooien van bomen, dichten van een vijver of het uitgraven van een zwembad of trampoline. Later is daar de verkoop en aanleg van bestrating bij gekomen, evenals de verkoop van split, straatzand, tuinaarde en bemesting. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing bieden en wordt u veel werk bespaard. Jan Jansen Grondwerken heeft een grote diversiteit aan machines voor zowel grote als kleine projecten. Wist u dat de kleinste minigraver slechts 75 cm breed is en daarmee door een deur of poort kan? Naast het graafwerk kunnen wij ook de afvoer van overtollige grond of puin verzorgen en (bemeste) tuinaarde of straatzand leveren en verwerken zodat uw tuin klaar is om aangeplant of bestraat te worden. Uniek is dat wij naast levering ook de complete aanleg van de bestrating voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van uw tuin (beplanting, oude bestrating, grond), aanbrengen van straatzand en eventueel afwatering en het vakkundig leggen van de tegels. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met de aanleg van (sier)bestrating! De regio waarin wij werkzaam zijn ligt hoofdzakelijk tussen Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Breda.

  Laatste review:

  Prima geholpen, offerte opgevraagd voor straatwerk. Men neemt de tijd om alles op te schrijven en komen via mail met een uitgebreide offerte. Meer dan voldoende keus in bestrating.

Populaire lokale stratenmakers in 's Gravenmoer

Andere vakmensen in 's Gravenmoer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur