Vind loodgieters in Nijbroek

Op zoek naar loodgieters in Nijbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Nijbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 339 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Nijbroek

 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.7 van 54.75828 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Heel goed. Zeer snelle reactie gehad en zeer snel geholpen. Iemand met veel ervaring! Aanrader.
 • Konijnenberg Thermovloeren

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  Konijnenberg thermovloeren is een gespecialiseerd vloerverwarmingsbedrijf in het installeren van diverse en duurzame vloerverwarmingssystemen. Met ruim 12 jaar ervaring binnen het vak hebben wij ruime kennis opgedaan zodat wij vakkundig en betrouwbaar te werk gaan. Wij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn zeer flexibel, hebben korte levertijden en onze service is optimaal geregeld. Daarnaast zijn wij één van de weinige vloerverwarmingsbedrijven die garantie biedt op haar systemen. Konijnenberg thermovloeren maakt alleen gebruik van A-klasse materialen die duurzaam en toekomstbestendig zijn en zal er voor zorgen dat uw vloerverwarming zorgeloos functioneert. Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Heel fijn contact, ze waren iets te laat maar wel extra werkzaamheden uitgevoerd zonder meer te rekenen. Ik raad ze iedereen aan!
 • Maikel Lange Installatietechniek

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Uw specialist in vloerverwarming. Stofvrij frezen in cementdekvloeren, tegels, fermacell of beton. Noppenplaten, binden op netten of tackerplaten. Totale aansluiting op uw CV, Stadsverwarming of warmtepomp. Stopcontacten aanbrengen bij de verdeler. Radiatoren verwijderen. Uw vloerverwarming dicht zetten met een krimpvrije mortel. Het egaliseren van vloeren.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Goed bereikbaar. Snelle service. Mooie prijs. Top werk en een mooie verwijzing naar partner voor vloeren. Kortom: super tevreden met het geheel!
 • Klussenbedrijf van Odeh

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Over het algemeen is een klussenbedrijf van Odeh inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Denk hierbij aan klussen voor de badkamer, toilet, keuken, woonkamer.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Zeer ervaren vakmensen. Kennis en ervaring met alle aspecten van het werk: stucen, aanleg leningen, betegeling, montage De eigenaar ziet er ook op toe dat het werk zorgvuldig wordt uitgevoerd, Vloer, wand, plafond: alles zeer goed afgewerkt. Installatie ook zoals het moet. Zeer vriendelijke mensen. Alles ook heel schoon achtergelaten
 • Venema technisch facilitair

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

  Ev totaal installateur is een fris gestarte onderneming met 30 jaar ervaring in alle klus vormen. Specialiteit is electriciteit maar ook ruime ervaring in water ,afvoer en ketel onderhoud/vervanging. Ervaring 11 jr winkelbouw. Plaatsen van keukens, tegelen. Toilet reparatie/vervanging Inmiddels in opleiding voor airco /waterpomp (stek) Werkgebied is apeldoorn en ruime omtrek,maar zeker ook arnhem lingewaard westervoort duiven. Mijn motto : even nadenken en alles in 1 keer goed en netjes installeren. Luisteren naar de wensen van de klant.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Erg tevreden met de aanleg van mijn CV installatie.
 • E&S installatietechniek

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  E&S installatietechniek wij zijn een installatiebedrijf vol met kennis in de installatie wereld. wij verstreken werkzaamheden uit als. loodgieters werk *badkamer/wc installaties *riolereing vervangen *keuken installaties Installatie cv *ketels *zonneboiler *warmtepompen * verwarmingen Koeltechnisch *airco installaties *Warmtepompen *Koelcellen We hopen elkaar snel te zien! Met vriendelijke groet, Team E&S installatietechniek

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Airco geplaatst samen met de buurman afgesproken dat die eerst gaten ging maken omdat de muren werden gestuct naar die tijd de airco. Duidelijk wat er gaat gebeuren. En komt afspraken naar. Communicatie is zeer goed. Ik nu zou het aanraden
 • AOWe

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews

  U heeft vast wel installatieklussen in of rond uw huis die u moet uitvoeren. Door deze uit te besteden aan AOWe uit Apeldoorn bent u verzekerd van vakkundige en professionele hulp. Het inhuren van AOWe is mogelijk voor al uw installatiewerkzaamheden. Gas, water, elektra en CV.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Alles is naar wens verlopen. Meneer kwam netjes op tijd en legde uit wat hij ging doen. Eindresultaat is prima. De prijs werd uiteindelijk wat hoger omdat er meer onderdelen nodig waren.
 • Noordegraaf Thermovloeren B.V.

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.1 van 54.1549 reviews

  Noordegraaf Thermovloeren B.V. heeft een rijke historie met vele duizenden gerealiseerde projecten. Sinds de oprichting in 1989 zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Vloerverwarming had bij de start van het bedrijf geen goede naam. Er werden niet zuurstof diffuus dichte vloerverwarming buizen gebruikt, de montage was gebrekkig en tijdrovend en de regeling liet veel te wensen over. Noordegraaf is begonnen met het schrijven van lesboeken voor de installatie-sector. Heel veel huidige installateurs hebben hun kennis opgedaan uit de lesboeken van Noordegraaf! In de loop van de jaren werden veel innovaties bedacht en ontwikkeld. Zo werden montageprofielen bedacht van geregenereerd kunststof waardoor het arbeid intensieve vlechten aan dure bindnetten niet meer nodig is. Ook werd een droogbouw systeem ontwikkeld waardoor vloerverwarming gemaakt kan worden op vloerdelen op een h

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Zeer slordige en onprofessionele (o.a.: aantal platen lagen los, afwerking platen-muur slordig, aan-afvoer verkeerd aansluiten, verdeler +/- 10cm voor een deur, lijm op trap en muur gesmeerd, platen “vergeten”, schroeven boven platen uitsteken) manier van werken. Er zijn een aantal dingen verdwenen. Er is zonder toestemming gebruikt gemaakt van mijn gereedschap. Ondanks nadrukkelijke uitleg (gescheiden inzamelen van afval) toch nog een hoop karton en 5 vuilniszakken vol ander (plastic, etenswaren, lijmbussen, etc. afval in de container specifiek voor het “vloerplaten zaag en frees afval” gedumpt. Er is schade aan een lamp toegebracht, wat Noordegraaf weigert te vergoeden. Water bestaande CV onder vloer gedumpt. Etc. Dus Noordegraaf zal geen opdrachten meer van mij krijgen.
 • Cluster Bouw

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Clusterbouw is een all-round klusbedrijf die de meest diverse klussen aanpakt. Clusterbouw is een eenmanszaak die in onstaan uit een passie voor bouwen. Met een economische achtergrond en kennis van verzekering zijn wij ook in staat u te helpen met zaken voor uw verzekering.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Superfijn dat hij zo snel tijd kon maken voor een betrekkelijk kleine klus! Veel goede adviezen gekregen ! Erg tevreden !
 • Everard Van Den Hoven

  Loodgieter in Nijbroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.85843 reviews

  Gespecialiseerd in de aanleg van BUITENKRANEN en BUITENSTOPCONTACTEN. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website Werkgebied Provincies, Flevoland, Gelderland, Noord-Holland (uitgezonderd Texel), Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.   Everard van den Hoven

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Heel snel en op tijd aangekomen. Binnen 2 uur is alles klaar. Hoge kwaliteit werk.

Populaire lokale loodgieters in Nijbroek

Andere vakmensen in Nijbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur