Vind loodgieters in Lienden

Op zoek naar loodgieters in Lienden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Lienden

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95307 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Netjes en goed werk gedaan. Het contact verliep ook erg prettig.
 • Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75251 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Als gecertificeerd Remeha installateur lever en plaats ik Remeha cv ketels. Sinds 2023 ben ik ook "Hybrid Hero" en lever en monteer ik als zodanig Remeha hybride warmtepompen, full electric warmte pompen , monobloc warmtepompen en warmtepompboilers. Dit doe ik vanuit Lienden en Ermelo. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Kees is komen kijken en heeft duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens de klus in 2 dagen uitgevoerd in goed overleg. Zeer tevreden over het resultaat en de expertise van Kees!
 • Installatie Bedrijf Lienden
  Installatie Bedrijf Lienden
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Installatie Bedrijf Lienden is een jong en energievol bedrijf, die de wensen van de klant graag wilt vervullen op het gebied van installatie werkzaamheden zoals: - cv - water - riool - gasleidingen - onderhoud en storingen aan cv ketels - waterontharders - dak en zink werken

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Heldere communicatie, goede service, vriendelijke monteur. Aanrader! Prima onze storing aan de c.v. verholpen wat uiteindelijk een lekkage bleek te zijn. Is nog dezelfde dag langs kunnen komen.
 • EA loodgieters
  EA loodgieters
  Beoordeling: 3.9 van 53.9536 reviews
  Loodgieter in Lienden

  EA Loodgieters is je ideale partner als je een loodgieter nodig hebt in Nederland . We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, badkamer plaatsen of renoveren, vloerverwarming installeren of vervangen, riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Ook zijn wij werkzaam als lekdetectie, hierin sporen wij lekkages op met onze ledetectie. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Helaas worden afspraken niet nagekomen en is de communicatie zeer slecht.
 • Hootsen solutions
  Hootsen solutions
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Heb je een Loodgieter nodig in Hootsen solutions kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Toilet repareren, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Klus snel en vakkundig uitgevoerd. En voor een goede prijs. Helemaal top!
 • Biligo Montage Service
  Biligo Montage Service
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Snel en vakkundig monteren wij de keuken voor u! Vind u het lastig om een Ikea puzzel in elkaar zetten? Wij doen het graag voor U! Scherp geprijsd en beste kwalitet, jaren lang ervaring in het vak en al ruim 3 jaar gericht op Ikea keukens.  Meeste soorten bijhorende werkzaamheden zijn bespreekbaar. Eventueel kan het op factuur. Ook kunnen wij voor u de keuken samenstellen, inmeten, bestellen en monteren, alles in een dus! All-in!!!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Het werk is vlotjes en op een nette manier uitgevoerd.
 • Klusbedrijf A.W.van kreel
  Klusbedrijf A.W.van kreel
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Wij zijn een jong en klein bedrijf dat in de loop van de jaren op diverse gebieden ervaring opgedaan heeft en zich heeft ontwikkeld tot een waardig speler in de afbouw en onderhoudsbranche . Wij werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Goed werk
 • RMBS Bouw
  RMBS Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Loodgieter in Lienden

  voor al u werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en elektra kunt u bij mijn terecht mijn werkgebied is regio Gelderland en Utrecht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  RMBS Bouw (Remco en Wilco) heeft bij ons de woonkamer radiatoren vervangen door Jaga hybrid lage temperatuur convectors vanwege een reeds geinstalleerde hybride warmtepomp. En tevens de rest van de radiatoren waterzijdig ingeregeld. Beide mannen hebben de klus netjes geklaard binnen 2 dagen. Zijn prettig in de omgang en werken netjes.
 • Bakker Installaties
  Bakker Installaties
  Beoordeling: 3.9 van 53.95123 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Bakker Installaties is een opkomend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen,vervangen of repareren van installaties in het sigment centrale verwarming , gas, en koud/warm water

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Zeer fijne jongen die meteen kon komen om te kijken voor een oplossing. Paar dagen later, op een zondag notabene, oplossing uitgevoerd. Op dat moment zei hij om mijn certificaat te behouden en de oplossing compleet af te leveren, heb ik nog wat materiaal nodig. Dit is hij gaan bestellen en sindsdien nooit meer iets van gehoord. 5 maanden later wacht ik nog steeds...
 • Klussenbedrijf Van Diedenhoven
  Klussenbedrijf Van Diedenhoven
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Loodgieter in Lienden

  Dag mevrouw of meneer, Deze klusvrouw is er voor al uw klussen in en om het huis. U leest het goed, klusvrouw. Ik doe eigenlijk alles behalve dakwerkzaamheden en schilderen. Mijn favoriete werkzaamheden zijn toilet en badkamer renovaties. Ik ben gecertificeerd VCA vol en verzekerd. Mijn hoofdopleiding is Werktuigbouwkunde montage onderhoud.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Francis is een echte vakvrouw. Communiceert helder, denkt met je mee, en levert een mooi eindresultaat!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Lienden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1622 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Lienden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Lienden

Vind vakmensen bij jou in de buurt