Vind loodgieters in Heelsum

Op zoek naar loodgieters in Heelsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Heelsum

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95328 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Mijn oude lekkende douche vervangen voor een mooie nieuwe stort douche. Binnen een dag nog gekomen, netjes gewerkt en erg vriendelijk. Aanrader!
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85111 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Snel professioneel en kundig gedaan
 • Riemsdijk Totaaltechniek
  Riemsdijk Totaaltechniek
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Riemsdijk Totaaltechniek - Nieuwlevering en Onderhoud Alle merken CV ketels onder volledige garantie ( Remeha, Nefit,Atag, Vailiant, enz) - 24 uur storing service -Onderhouds abonnement mogelijk ( Met behoud van Fabrieksgarantie (indien van toepassing) - Installatie Gas, Water, Elektra -Vastgoed onderhoud ( Informeer naar ons totaalpaket ) - Sanitair - Nieuwbouw,Verbouwing en renovatie -Tegelwerken -Timmerwerken -Enz, Enz,. Staan uw werkzaamheden er niet bij ?. Informeer gerust naar de mogelijkheden Werkzaam in: Heel Nederland Voor Storingen 24 uur service

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Goed bereikbaar, denkt mee, klus snel en kundig uitgevoerd.
 • Folmer loodgietersbedrijf
  Folmer loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95415 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Mijn naam is Richard Folmer en ben zzp-er in de installatietechniek. Heb 10 jaar ervaring in dit vak en ben dit jaar in januari 2018 voor mezelf begonnen. Mijn vakgebieden in de installatietechniek zijn toilet,water en gas installaties,riool,centrale verwarming,ventilatie.

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Vriendelijke, en kundige vakman. Geeft goed advies. Bij een volgende klus zou ik hem direct benaderen.
 • UltimaClima
  UltimaClima
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Klimaatbeheersing op maat!!

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Wat een klein klusje zou zijn, bleek heel veel meer werk te zijn. Uitstekend meegedacht en snel opgelost tegen een schappelijke prijs. Heel blij mee!
 • Ray multidiensten
  Ray multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Ray multidiensten kan je helpen met je , Vloerspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer, toilet renovaties specialist klus in Zeewolde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over , , Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, voor complete renovatie werken Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Ray multidiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Raymond heeft bij ons de schouw betegeld. Hij is vriendelijk en werkt erg netjes. Echt een vakman. Super tevreden met het resultaat.
 • van de Kraats installatietechniek
  van de Kraats installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Heelsum

  goeiedag ik ben danny van de Kraats met ruim 24 jaar ervaring op dak en zink elektra en loodgieterswerkzaamheden hoop ik dat ik diegene ben die u kan helpen

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Volledig tevreden: heldere communicatie, offerte, uitvoering van de werkzaamheden, flexibel ingepland en uitgevoerd door vakmannen. Zeer tevreden, top.
 • T.R Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Arnhem bij T.R Installatietechniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Tim heeft fantastisch werk geleverd. De CV draait weer perfect. Hele fijne communicatie en een flexibele vakman. Hanteert nette prijzen en is super transparant over wat hij doet. Een echte aanrader!
 • Y.O. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Vloertjes Muren Plafonds Electra Badkamers Keukens Schuttingen Alg. Sloopwerkzaamheden enz enz.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer meubel geplaatst. Snel, vakkundig en mooi tariefje. Youri is zeker aan te raden voor je klus(je).
 • Smit CV-ketel service
  Smit CV-ketel service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Loodgieter in Heelsum

  Begin 2023 heb ik de stap gemaakt om eigen baas te worden. Met meer dan 20 jaar ervaring met alle merken cv ketels, zoals onderhouden, storingen en vervangen van cv ketels, leidingwerk en ventilatie was de keuze eindelijk gemaakt. Ervaring met alle merken en vormen van cv ketels, lekkages, ventilatiesystemen, en bijna alle andere loodgieters en cv werkzaamheden. Heeft u een klus die u snel en vakkundig uitgevoerd wilt hebben? Neem dan direct contact op met Smit ketel service om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ps: Geen zonnen panelen en elektra werkzaamheden. NU OOK VENTILATIE BOXEN EN KANALEN REINIGING!!!!!

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Het was zo gefixt. Makkelijk in afspraak maken. Vriendelijke monteur!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Heelsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1597 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Heelsum

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heelsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt