Vind loodgieters in Buurmalsen

Op zoek naar loodgieters in Buurmalsen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Buurmalsen

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Heeft het probleem opgelost. Ruimt ruimte na werkzaamheden niet op en laat rommel achter op vreemde plekken. Geen volledige transpiratie binnen de kosten. Worden opeens bemiddelingskosten gerekend zonder hierover te beginnen tijdens de aanvraag offerte.
 • Paulmat
  Paulmat
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  Ben je op zoek naar een Loodgieter? Dan kun je in Geldermalsen bij Paulmat terecht voor echt vakwerk. Ik bied een uitstekende service aan al mijn klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen. Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat mij weten welke klus je voor ogen hebt en ik zoek de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snel en goed
 • DB Renovatie & Onderhoud
  DB Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  Wij zijn Dennis en Bob en samen vormen wij DB Renovatie & Onderhoud , wij werken al onze leven lang in de bouw. De elektro is waar wij vanuit gestart zijn en onze diploma's voor in huis hebben Ik ben sinds 2012 gecertificeerd elektrotechnicus en beschik dus ook over alle benodigde NEN-certificaten, wat inhoudt dat wij veilig te werk kan en mag gaan als het om elektra gaat. Verder zijn wij een all-round Renovatie - en onderhoudsbedrijf voor al uw klussen in en om uw huis of bedrijf. Door onze ruime kennis kunt u ons niet alleen inhuren voor kleine klussen, maar ook voor totaal projecten. Denk hierbij aan de volgende diensten: - Renovaties (bijv: badkamers en toiletten etz. ) - Elektrotechniek - Timmerwerken - Dakopbouwen - Aanbouwen - Klein loodgieterswerk - Keukens - Stuc werk - Laminaat leggen - Schilderen En nog veel meer! Wij leveren alleen kwaliteit waar wij zelf achter staan. Daarom bieden wij u dan ook garantie op ons werk. Klant is bij ons koning! Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te nemen om vervolgens een eerlijke en transparante offerte op te stellen. Met vriendelijke groet, DB Renovatie en onderhoud Bob van Kampen

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Fijne communicatie! Echte aanpakkers. Super snel werd de klus gepland. Wij zijn blij met onze bergingen gebouwd door deze heren!
 • Handelsonderneming Ozcars
  Handelsonderneming Ozcars
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  Ozcarsbouw is een onderdeel van Handelsonderneming Ozcars welk sinds 2003 bestaat en per 2019 actief in de bouwsector, door de jarenlange kennis en ervaring kunnen we vele werkzaamheden goed en kwalitatief uitvoeren. We hebben vele klanten die tevreden zijn met onze diensten, daarom worden we ook vaak teruggevraagd voor een ander klus of voor kennissen en families. Bij ons wordt u als opdrachtgever erbij betrokken zodat u in verschillende stadia mee kan denken en eventuele aanpassingen nog kan laten veranderen tijdens de verbouwing. We werken uitsluitend met kwalitatief en gecertificeerd materiaal zodat ons werk garanties bevat. U kunt ons inzetten voor vele werkzaamheden om uw verbouwing en of renovatie goed te laten verlopen. We bespreken de begroting van uw planningen van te voren en niet achteraf. Ons motto is wij realiseren wat u wenst en denken graag met u mee. Wij zijn niet gisteren opgericht zodat we vandaag voor u kunnen werken en morgen er niet meer zijn… we zijn sedert 2003 met onze diensten aanwezig. Na mijn ervaring op dit platform wil ik het volgende mededelen; Graag alvorens vakmensen te zoeken eerst zelf prijsonderzoek doen op internet [er is genoeg informatie] en dan pas uw opdracht hier plaatsen !! Wij zijn hier om opdrachten aan te nemen tegen vergoeding en niet om u te moeten informeren wat een gemiddelde vakman kost. Graag alleen contacteren als u serieus bent.. Met ons kunt u bouwen….

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Wat een vakspecialisten! Altijd bereid om mee te denken. Verbouwing van een volledige badkamer. Prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend.
 • Vos Installatie
  Vos Installatie
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  VosLoodgieters is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in heel het land. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Super.en goede uitleg en duidelijk.Top
 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75354 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Bedankt Mostafa, dat je ons goed geholpen hebt. We zijn hartstikke tevreden Onze keukenkraan was door het werkblad gegaan. Waar door deze los zat. Mostafa heeft het gat gemaakt met een alminium plaat en daarop de nieuwe kraan gemonteerd. Zodat we even verder kunnen sparen voor een nieuwe keuken. Echt een vakman , kunt er goede afspraken mee maken. Afspraak was ook zo geregeld. Prijs verhouding ook prima. Mocht ik binnenkort weer een klusje hebben dan mag hij zeker komen. 👍👌
 • Alexander's Dienstverlening
  Alexander's Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85132 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  Beste klant, voor een deskundige, ervaren en meedenkende all-round loodgieter bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in o.a. waterontharders, drukverhogers, vloerverwarming, uw leidingwerk en alles waar water doorheen gaat. Bij interesse maken we een afspraak zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn en op basis daarvan kan ik u een eerlijke prijs geven. Deze afspraak/offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend. Alexander's Dienstverlening staat garant voor een goede service, hoge kwaliteit producten en een correcte afhandeling. Groet Alexander

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Prettige, duidelijke communicatie en uitstekende dienstverlening
 • RMBS Bouw
  RMBS Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  voor al u werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en elektra kunt u bij mijn terecht mijn werkgebied is regio Gelderland en Utrecht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlot en deskundig geholpen
 • JMS Ambachten
  JMS Ambachten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  6 jaar werkzaam als zzper, voorheen breed ingezet bij verschillende technische bedrijven en ik wil mij nu richten op de particuliere klanten. Kleine klussen in en rondom het huis Kleine verbouwingen Klein elektra en loodgieterswerk Kleine reparaties Tuin onderhoud Laswerkzaamheden Maatwerk

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Aardige man. Hij beheerst wat hij doet. Ik was blij met hem.
 • viks bouw
  viks bouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in Buurmalsen

  17 jaar ervaring in de renovatie en particuliere bouw. Van volledige renovaties tot op-en- aanbouw. Sinds onze verhuizing naar de Bommelerwaard zijn wij op zoek naar een nieuwe klantenkring.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prettig contact en goed werk geleverd! Vik was ook altijd bereikbaar voor vragen.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Buurmalsen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1067 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Buurmalsen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Buurmalsen

Vind vakmensen bij jou in de buurt