Vind dakdekkers in Drenthe

Of je nu in Emmen, Assen of het veel kleinere Vledderveen woont, soms ontkom je er niet aan om een dakdekker in te schakelen. Om daarbij kosten te besparen, is het slim om een professional uit de regio hiervoor te vragen. Dat kan je een hoop voorrijkosten schelen. Niet bekend met dakdekkers in Drenthe? Plaats je klus op Werkspot en kom snel in contact met vakmensen uit jouw provincie.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Vledderveen, Drenthe

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4565 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig dakdoorvoer geplaatst. Komt afspraken na en prettige communicatie. Aanrader.
 • Klusbedrijf J. Elsinga
  Klusbedrijf J. Elsinga
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Klusbedrijf J. Elsinga kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Boijl en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf J. Elsinga om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goede communicatie en de tegelvloer is netjes verwijderd
 • De zingende dakdekker
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf in Oldeberkoop, dan kan De zingende dakdekker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Hij kwam om 18.00 uur en had materiaal bij zich en kon meteen aan de slag. Om 20.00 uur was de schoorsteen weer waterdicht en sindsdien heb ik geen lekkage meer!
 • Mike Diekmann Dienstverlening
  Mike Diekmann Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Graag antwoorden als je met mij in contact komt. Het kost mij geld(lead kosten)om in contact te komen, dus dan is het wel zo netjes om te antwoorden. Mike Diekmann Dienstverlening kan je helpen met je Dakdekker klus in Steenwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Mike Diekmann Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Netjes gewerkt. komt zijn afspraken na.
 • Goeddak
  Goeddak
  Beoordeling: 4.4 van 54.45141 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon. Wij leveren uitsluitend kwaliteit! Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Communicatie verliep eerst moeizaam maar klus is netjes geklaard
 • RON Dakwerken
  RON Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Dakspecialist in platte en hellende daken met dakleer. 40 jaar vakervaring. Snelle uitvoering, professioneel vakwerk. Ouderwetse kwaliteit en vakmanschap binnen een moderne organisatie waar mannen en vrouwen samenwerken zowel op het dak als achter de schermen. Wij kunnen binnen 1 tot 3 weken de werkzaamheden uitvoeren. We komen altijd tevoren uw dak opnemen voor een juiste offerte. Wanneer een dak niet vervangen hoef te te worden laten wij u dat ook weten. Graag voeren wij uw dakwerk voor u uit.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Top services denkt mee en geeft goed advies
 • DS Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  DS DAKWERKEN GROUP kan voor u de zorg van uw platte daken uit handen nemen. Het werk van DS DAKWERKEN GROUP is het renoveren van platte daken. Door het werk op platte daken willen wij ons onderscheiden van andere bedrijven. Dat doen we door alleen met kwaliteit producten te verwerken. DS DAKWERKEN GROUP gaat zeer betrouwbaar en klant gericht te werk. DS DAKWERKEN GROUP staat achter zijn producten en dakbekwaamheid. Doordat DS DAKWERKEN GROUP met deze kwaliteit producten werkt verlenen zij 15 jaar waterdichtheids garantie. Om onze klanten en opdrachtgevers nog meer van dienst te kunnen zijn heeft DS DAKWERKEN GROUP een speciaal onderhoud ploeg met 24 uur service. De opdrachtgevers hebben bepaalde wensen. Door goed overleg en advies kunne we deze wensen nastreven. Perfectie is misschien onmogelijk maar DS DAKWERKEN GROUP zal zijn uiterste best doen om dat voor elkaar te krijgen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Na het plaatsen van de opdracht en het bestuderen van verschillende offertes , kwam Dirk na persoonlijk contact als beste uit de bus .Dirk is een vakman die duidelijke uitleg geeft van de te verwachtte werkzaamheden . Wij zijn zeer tevreden
 • VM Dakwerk B.V.
  VM Dakwerk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  hallo, mijn naam is vincent manuputty. en ik ben sinds 3 jaar actief als eigen ondernemer. onder de naam VM dakwerk , en heb 11 jaar ervaring als dakdekker, ik hou me bezig met het vernieuwen van bitumen daken of kunststof daken ook kan ik een zinken dakgoot weer repareren. ook doen wij uw isolatie op het dak weer verbeteren naar de wensen van deze tijd. Met vriendelijke Groet,, en hopelijk op een mooie opdracht.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Nette offerte voor nieuwe laag dakbedekking. Op redelijk korte termijn datum geprikt. Alles volgens afspraak afgehandeld en netjes achtergelaten. Kortom dik tevreden.
 • Van Nieuwenhovenbouw
  Van Nieuwenhovenbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Bij ons bedrijf, Nieuwenhovenbouw staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Meer als 20 jaar ervaring in de bouw. Een veelzijdig en allround bedrijf. Van tegelwerk tot deuren afhangen, van carport tot nieuwe kozijnen. Nieuwbouw verbouw en onderhoud. nieuwenhovenbouw.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Henk weet waar hij het over heeft en denk mee met wat er mogelijk is. Werkt netjes, ook al het leidingwerk en de afvoeren zijn weer netjes afgewerkt. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat
 • Service By Dirk
  Service By Dirk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Dakdekker in Vledderveen, Drenthe

  Welkom! Service By Dirk klust graag voor u! Kijk eens op servicebydirk . nl voor meer informatie. Bij voorkeur telefonisch contact of via de website. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Dirk

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Superblij met de hulp van Dirk met het maken van een buitenverblijf! Dirk denkt met je mee en werkt zeer netjes. Aanrader!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Vledderveen, Drenthe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 247 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Vledderveen, Drenthe

Gemiddelde kosten van een dakdekker in Drenthe

Heb jij werkzaamheden aan het dak die je wilt uitbesteden aan een professionele dakdekker uit Drenthe? Dan ben je vast benieuwd wat daar ongeveer de kosten van zijn. De kosten zijn echter sterk afhankelijk van de klus die je hebt voor de dakdekker. Gaat het bijvoorbeeld om een volledige dakrenovatie van jouw woning in Drenthe of wil je een paar dakpannen terug laten leggen? Of overweeg je wellicht om jouw bitumen dakbedekking te vervangen voor een groendak? Aan iedere klus hangt een eigen prijskaartje. Om je toch alvast een beeld te geven, hebben we van een aantal veelvoorkomende klussen de prijzen voor je verzameld.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Tips voor het vinden van een dakdekkersbedrijf in Drenthe

Als je een dakdekker uit Drenthe inschakelt, waar let je dan op? De prijs is natuurlijk altijd van belang. Maar ga daarbij niet alleen maar voor de goedkoopste dakdekker. Kijk ook naar de ervaringen van andere klanten. Dat geeft jou een goed beeld van de manier waarop deze dakdekker uit Drenthe werkt. En verdiep je ook in de soorten dakbedekking waar deze professional uit Drenthe mee werkt. Een rieten dak is bijvoorbeeld een vak apart. Niet alle dakdekkers uit Drenthe werken hiermee. Slim om hier vooraf naar te kijken of te vragen.

Zoek een dakdekker uit Drenthe op Werkspot

Kan jouw dak in Meppel, Coevorden of Borger wel een opknapbeurt gebruiken? Vraag het aan een dakdekker uit Drenthe. Via Werkspot kom je snel in contact met professionele en betrouwbare vakmensen uit de regio. Je plaatst je klus eenvoudig online en het eerste contact is zo gelegd. Raadpleeg de reviews op onze site als je het lastig vindt om een keuze te maken. Die zijn er tenslotte om je te helpen!

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vledderveen, Drenthe

Vind vakmensen bij jou in de buurt