Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Middelburg

 • Klusspecialist Noord-Brabant
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  Klusspecialist Noord-Brabant is een dakbedrijf bestaande uit een jong en enthousiast team dat de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan heeft in dakonderhoud en vernieuwing van alle soorten daken. Daarnaast klusspecialist Noord-Brabant zich de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in isolatie van uw woning of bedrijf. Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn uw oplossing voor al uw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. de werkzaamheden klusspecialist Noord-Brabant in een notendop: Isolatie: Met dakisolatie zet u een belangrijke stap richting verduurzaming van uw woning. Verduurzaming is nodig als uw huis op dit moment een laag energielabel heeft. U kunt dit natuurlijk gefaseerd doen, bijvoorbeeld door eerst de dakisolatie te laten uitvoeren en op een later moment isolatie van de vloer en de spouwmuren. De dakdekker kan uw dak voorzien van een isolerende laag onder de dakpannen of het dakleer. Deze laag bestaat uit glaswol of een ander goed isolerend materiaal. Hierdoor wordt de warmte in de woning goed vastgehouden waardoor u minder hard hoeft te stoken in de winter om toch een aangename temperatuur te hebben in huis. Aangezien energiekosten een flinke hap uit het maandbudget halen is dakisolatie zeker de moeite waard om te overwegen. Timmerwerk: U hoeft niet op zoek te gaan naar een timmerman. Klusspecialist Noord-Brabant doet ook het timmerwerk voor u. Wij hebben meerdere goede timmermannen in dienst die in staat zijn alle timmerwerken aan uw dak te verrichten. Zinkwerk: Wij verichten het totale pakket aan werkzaamheden op het gebied van dak en zinkwerk. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren, nieuwbouw en renovatie. Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken. Daklekkage? 24/7 spoedservice Heeft u een daklekkage ? Twijfel niet en neem direct contact op, wij zijn ten alle tijden in staat om snel te schakelen en een passende betaalbare oplossing te bieden! Garanties Bij klusspecialist Noord-Brabant geniet u standaard van 10 jaar garantie op renovaties. Bij Reparaties bedraagt de minimale garantietermijn 5 jaar. Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u ons altijd bereiken voor meer informatie.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  We gaan het nog hebben over een mogelijk oplossing
 • Jdw onderhoud
  Jdw onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Middelburg

  Wij van jdw onderhoud zijn gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden wij bieden op alles 5 jaar garantie en niets is te veel gevraagd voor ons!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Er is super snel iemand komen kijken, snel een offerte gemaakt en na besluit ook heel snel de klus gedaan! Toffe gasten.
 • BM Daken
  BM Daken
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  Wij hebben 20 jaar ervaring in het loodgietersvak, dakwerkzaamheden en gevelbekledingen. Hoofdzakelijk werken wij met lood, koper en zink maar ook voor lekkages kunt u bij ons terecht! BM Daken

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Netjes gewerkt, niets op aan te merken.
 • Klusser bedrijf S.Arends
  Klusser bedrijf S.Arends
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  Goedendag, Mijn naam is Stephan Arends. Ik heb veel ervaring in veel verschillende soorten klussen. Heeft u interesse, dan kom ik u graag zo snel mogelijk helpen! Graag maak ik een vrijblijvende offerte met een goede prijs voor u. Met vriendelijke groeten, Klusser bedrijf S.Arends Voor al uw huis tuin en keuken klussen.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Netjes en snel kunnen afspreken Snel opgelost voordat t weer echt slechter wordt
 • Handelsonderneming B. Kruis
  Handelsonderneming B. Kruis
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  Handelsonderneming B. Kruis is een jonge onderneming opgericht in 2019 door Bernard Kruis. Handelsonderneming B. Kruis heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan! Door een eenvoudige communicatie en een snelle reactie op uw aanvraag hopen wij u zo goed mogenlijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn vooral werkzaam in het gebied Walcheren. U kunt ons niet alleen uitnodigen voor een verbouwing maar ook voor passend advies bent u bij ons op de goede plek. Verder leveren wij hoogwaardige kwaliteit meubelen op aanvraag! Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn! Hartelijke groet, Bernard Kruis Handelsonderneming B. Kruis.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goed contact, fijne communicatie, snel en goed werk! Zeker aan te bevelen!
 • DG Zinkwerk

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Middelburg

  Voor al uw zink- lood- en koperwerk. Is uw goot toe aan vervanging of heeft u andere dakwerkzaamheden? Neem dan contact op. Ook voor leiwerk en platte daken ben ik vakbekwaam.

 • Carlo Smits Service

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Middelburg

  Klus/service Recent gestart Uit Middelburg

 • B en B Bouw
  B en B Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  B&B Bouw is een flexibel aannemersbedrijf dat zich richt op voornamelijk de particulier klant. Onze werkzaamheden zijn breed: nieuw-/aanbouw, badkamers, dakkapellen, daken, kozijnen en deuren. B&B Bouw is specialist in ( het afhangen van ) houten deuren. Het bedrijf beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats voor houtbewerkingen B&B Bouw bestaat al ruim 16 jaar Er wordt met 2 man in het bedrijf gewerkt.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Heel positief. Klus eerder uitgevoerd dan verwacht. Schoon achtergelaten en mooi opgeleverd. Prijs ook gunstig.
 • Dakwerk- en Onderhoudsbedrijf Chris
  Dakwerk- en Onderhoudsbedrijf Chris
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  CHRIS is werkzaam in de regio Zeeland. Al meer dan 25 jaar heeft CHRIS ervaring in hoogwaardig dakwerk en gevelbekleding. Materialen waarmee gewerkt wordt zijn o.a.; KOPER, LOOD, EPDM en ZINK. Bent u opzoek naar Iemand die uw goot of het zinkwerk van een dakkapel vernieuwd? Chris adviseert u graag.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Chris is zeer vakkundig, werkt snel en netjes. Houdt zich aan de gemaakte afspraken.
 • Hijs en Klussenbedrijf Dekker
  Hijs en Klussenbedrijf Dekker
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Dakdekker in Middelburg

  Hijs en klussenbedrijf Dekker is een flexibel bedrijf in het breedste zin van het woord zowel in het huis als rondom het huis. En beschikt over een eigen werkplaats.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ik kan je dit bedrijf echt aanraden voor een klus. Heb garage van dak laten repareren met EDPM en dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Alles netjes afgewerkt. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want hij werkt tegen een zeer gunstig tarief. Ben dus zeer tevreden.

4.4

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Middelburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Middelburg

Informatie over dakdekkers uit Middelburg

Schakel een dakdekker uit de regio Middelburg in en je besteedt je daklekkage of vervanging van je dak uit aan een betrouwbare dakdekker. Werkspot werkt enkel met regionale dakdekkersbedrijven die je verder helpen met hun kennis en kunde, we werken met vakmannen in hart en nieren. Dus ben je op zoek naar een dakspecialist uit Noord-Brabant die je lekkage, verstopping of versleten dak kan aanpakken? Huur dan gerust een dakwerker uit de omgeving Middelburg in via Werkspot. Dan kan je dak straks weer jaren mee.

Een selectie dakdekkers uit Middelburg

Eens in de zoveel jaar is je dak toe aan renovatie of vervanging. Is het de hoogste tijd om je dak onder handen te nemen? Werkspot werkt met diverse getalenteerde dakspecialisten. Lekt je dak of moet het zelfs vervangen worden? Je doet er in zo’n geval goed aan om een Middelburgse dakspecialist in te schakelen. Kies voor een vakman met ervaring, een dakdekker die netjes werkt én duidelijk communiceert. De Werkspot-dakspecialisten uit Middelburg zorgen ervoor dat je complete project vakkundig in goede banen geleid wordt. Werk je met een dakdekker uit de regio? Dan bespaar je al snel op de voorrijkosten. En ook erg belangrijk, zeker in het geval van een lekkage; een dakspecialist uit de regio is snel ter plekke. Werk dus met een dakdekker uit Middelburg en omgeving en je kunt rekenen op een vakman die efficiënt, effectief en op snelheid werkt.

Dakdekkers uit Middelburg leveren vakwerk af

Huur je een dakdekker in via Werkspot, dan mag je rekenen op een dakspecialist van niveau, een echte vakman die zijn vak verstaat. We werken bij Werkspot met regionale dakdekkers die stuk voor stuk ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, goed verzekerd zijn en één of meerdere branche gerelateerde certificaten of keurmerken bezitten. Om nog extra controle uit te oefenenen op het werk van onze dakdekkers, houden we ons reviewsysteem nauwlettend in de gaten. We willen namelijk bovenal dat je als klant blind kunt vertrouwen op een vakkundige dakdekker die doet wat hij belooft. Huur je een dakspecialist in via Werkspot> Dan mag je rekenen op werk van hoog niveau en een resultaat dat weer jaren mee kan.

Schakel dakdekkers uit Middelburg in voor verschillende klussen

Lekt er water door je dak of merk je dat je dak überhaupt aan vervanging toe is? Huur een Werkspot vakman uit Middelburg in en je kunt er vanuit gaan dat je dak weer even mee kan. Onze vakmannen werken effectief en efficiënt. Maar wat nog effectiever is dan een dakspecialist bellen wanneer het kwaad al geschied is, is om een servicecontract af te sluiten met een dakdekker. In dat geval komt de betreffende dakdekker eens in de zoveel tijd bij je langs om je dak aan een inspectie te onderwerpen. Kleine beschadigingen of verstoppingen worden op deze wijze direct opgemerkt en aangepakt. Dat scheelt ongemak en Euro’s op de lange termijn. Daadwerkelijke lekkages of slijtage worden zo namelijk voorkomen.

Wil je je dak in Middelburg via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Middelburg, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Middelburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt