Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Middelburg

 • DMB Simons
  DMB Simons
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Middelburg

  DMB Simons kan je helpen met de volgende werkzaamheden: - Metselwerken - Glaszetten - Betonwerken - Nieuwbouw Job Simons

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Snel en goede afspraken. Werk volgens afgesproken prijs en netjes
 • A3 van Wijk

  Nog geen reviews

  Metselaar in Middelburg

  A3 van Wijk is je ideale partner als je een Timmerman, Loodgieter, Badkamer specialist, Metselaar nodig hebt in J.D.P Smitstraat 23 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman, Loodgieter, Badkamer specialist, Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Fopma Metselwerken
  Fopma Metselwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Metselaar in Middelburg

  Goedendag opdrachtgevers Ik ben zelf Peter Fopma Sinds 1994 werkzaam in de Bouw als Metselaar. In 2007 officieel voor mezelf begonnen. Bij mij kunt u terecht voor alles wat met stenen en specie te maken heeft, zoals schuurtjes, erfafscheiding, metselwerk voor complete woningen, ook voor uw voegwerk en steigerwerk kunt u mij bellen. Fopma metselwerken

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Zeldzaam betrouwbare en kundige vakman. Meer dan tevreden en beveel Peter ten zeerste aan. Hij denkt mee, werkt hard en komt zijn afspraken altijd na. Inmiddels helpt hij mee aan project nummer 3 en heeft in korte tijd een zeer strakke buitenmuur gezet, een nieuwe fundering gestort, een op maat gemaakte stenen buitentrap en helpt nu bij het benodigde metselwerk voor het plaatsen van nieuwe kozijnen en dak voor de garage. Kortom, een topper voor je metselklussen en meer.
 • House of Lo B.V.
  House of Lo B.V.
  Beoordeling: 3 van 5355 reviews
  Metselaar in Middelburg

  House of Lo is een aannemersbedrijf die elke project vakkundig aanpakt. Wij zijn werkzaam in heel Zeeland en Brabant. Ons bedrijf is vca-VOL gecertificeerd en heeft enkele interne opleidingen gehad wat betreft de werkzaamheden. U bent bij ons aan het goede adres voor uw klus ( tegen een scherpe prijs) die door vakmannen wordt uitgevoerd, op elke klus krijgt u minimaal 2 jaar garantie. kijk gerust op onze Facebook pagina ( House of Lo) voor de werken die wij hebben afgerond.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  In het begin alles netjes en snel. De heropbouw en afwerkingen duren echter zeer lang en zijn slordig. Slechte kwaliteit, de jongens die komen werken lijken niet te snappen waar ze mee bezig zijn. Jan-maaryen stuurt zijn broertjes van 14/16 jaar langs om de fouten te “herstellen” maar ook deze jochies bakken er niks van. We zijn ondertussen al bijna een jaar met House of Lo bezig. Wij hebben ca 15 duizend euro aan andere mensen moeten betalen om de fouten van House of Lo te herstellen. Afgelopen vrijdag 14-7 een gesprek met Jan-maarten gehad over de resterende werkzaamheden die nog steeds niet uitgevoerd zijn. Hij gaf al zijn fouten en nalatigheid toe en we hadden afgesproken dat hij mij een datum zou geven waarop ze alles af zouden werken. Wij hebben tot heden geen vergunning of bouwtekeningen gezien… omdat House of Lo wederom zijn afspraken niet nakomt plaats ik ook hier nog een review in de hoop dat niet meer mensen dezelfde fout als wij begaan.
 • BUIJS VOF
  BUIJS VOF
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metselaar in Middelburg

  BUIJS VOF kan je helpen met je Timmerman, Metselaar, Voeger, Klusbedrijf, Tegelzetter klus in Borssele en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Metaalbewerking, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen. Neem direct contact op met BUIJS VOF om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wat is Werner n vakman!! Dat je van zo’n oud muurtje zoiets moois kan maken 👍 we zijn zeer in onze nopjes en zullen bij n volgend karwei zeker bij Werner aankloppen. Dankjewel voor alles
 • Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)
  Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)

  Nog geen reviews

  Metselaar in Middelburg

  Welkom op het profiel van Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)!

 • Klussenbedrijf Andriesse

  Nog geen reviews

  Metselaar in Middelburg

  Welkom op het profiel van Klussenbedrijf Andriesse. Mijn naam is Leen Andriesse en ik ben de eigenaar van dit bedrijf. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie. Daarnaast ben ik mij meer gaan richten op het voegen, metselwerk en tegelwerk. Hier heb ik nu ruim 10 jaar ervaring mee. Daarnaast doe ik ook diverse onderhoudswerkzaamheden.

 • L. de Behanger

  Nog geen reviews

  Metselaar in Middelburg
 • G. De Jonge Werk & Uitvoering
  G. De Jonge Werk & Uitvoering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Middelburg

  Mijn naam is Giovanni de Jonge uit het mooie Sluis, geboren en getogen aldaar. Vanaf mijn 16e tot heden altijd in de bouw werkzaam, in eerste instantie als timmerman/metselaar, maar inmiddels veel breder inzetbaar. In maart 2019 de stap genomen om een eigen bedrijf te starten: Giovanni de Jonge Werk en Uitvoering. Door een nauwe samenwerking met een aantal zzp'ers in de streek, kunnen we praktisch elke type klus aannemen; van kleine klussen tot volledige verbouwingen en renovaties. Van straten leggen, tot tuinoverkapping, tot badkamer aanleggen of volledige aan- of verbouw. Via Facebook (Giovanni de Jonge Werk en Uitvoering) kunt u mij volgen, alsook foto's van projecten bekijken.

  Laatste review:
  Heeft hem een tijd geleden bij de buurman aan het werk gezien en dat beviel me wel en daarom heb ik hem opgebeld. Alles verloopt naar wens. Ben heel blij met de werkzaamheden die hij uitvoert.
 • Timmers lijmwerken
  Timmers lijmwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Middelburg

  Gespecialiseerd in kalkzandsteen lijmen ytong en metselwerken

3.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Middelburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.8 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Middelburg

Andere vakmensen in Middelburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt