Vind stoffeerders in Middelburg

Op zoek naar stoffeerders in Middelburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Middelburg

 • Tino van Leeuwen Complete Woningstoffering
  Tino van Leeuwen Complete Woningstoffering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Stoffeerder in Middelburg

  Wij zijn een erkend stoffeer bedrijf . Ook verzorgen wij raam bekleding op maat. Alle vloerbekleding, laminaat, pvc, marmoleum. Egaliseren van vloeren. Trappen bekleden. Afspraak ook mogelijk, s'avonds of in het weekend na overleg. Wij maken van uw huis, uw thuis!!

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Alles ging prima
 • Verhulst Meubelen, Stoffen en Stofferingen
  Verhulst Meubelen, Stoffen en Stofferingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stoffeerder in Middelburg

  Ben je op zoek naar een Stoffeerder? Dan kun je in Breskens en in Kloosterzande bij Verhulst Meubelen, Stoffen en Stofferingen terecht voor echt vakwerk. We zijn gespecialiseerd in meubelstoffeerwerk en meubelreparaties (ook bij u aan huis), caravan, camper en bootstofferingen. In tegenstelling tot internetleveranciers en webwinkiers stellen wij er prijs op onze klanten persoonlijk te kennen. Daarom komen wij voor een vakkundig en eerlijk advies, en een exacte offerte graag, geheel vrijblijvend, bij u langs. Onze stalencollectie brengen we mee, zodat u in uw eigen omgeving tot een juiste keuze kunt komen. Wij werken door de gehele Benelux. De te stofferen meubelen halen we gratis bij u op en bezorgen deze ook weer keurig terug.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  De afspaken verliepen goed en de kwaliteit was uitstekend. Niets op aan te merken.
 • Arjan Vat Stofferingen

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Middelburg

  Woningstoffering,

 • Jacké
  Jacké
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stoffeerder in Middelburg

  Ik ben vooral gordijnspecialist. Na 25 jaar met een winkel ,werk ik nu vanuit huis. Ik kom langs met stalenmateriaal van gordijnen, tapijt , binnenzonwering en laminaat. Ook verzorg ik gordijnrails.

  Laatste review:
  Aad levert een uitstekende service en kwaliteit,Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je een juiste keuze kan maken uit het gigantisch assortiment van gordijnstoffen,vloeren,behang. Daarbij komt ook nog dat de prijzen zeer goed zijn.
 • V.M. Klusjesman

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Middelburg

  Als je op zoek bent naar een Stoffeerder in Goes, dan kan V.M. Klusjesman je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, Trappen stofferen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • AR stoffering
  AR stoffering

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Middelburg

  Kijk op onze instagram en Facebook pagina @ar_stoffering

 • Floor Vision
  Floor Vision
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Stoffeerder in Middelburg

  Welkom, Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van raamdecoratie en leggen van vloeren zoals vloerbedekking, vinyl, laminaat en pvc. Voor woning en projectstoffering bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor uw Vloer en interieurverzorging kunt u een beroep doen op Floorvision. Wij hebben een speciale afdeling met gespecialiseerde vakmensen die de schoonmaak van uw woning of bedrijf van a tot z kunnen verzorgen Floorvision streeft ernaar om tegen een interessante prijs een goed product en een goede service te leveren. FloorVision is de specialist als het gaat om: - Het stofferen van vloeren, trappen, bestelwagens en vaartuigen - Raamdecoratie - Vloer en interieurschoonmaak - Product en Schade expertise Ook als u zelf al de materialen heeft bent u bij ons op het juiste adres.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Goed👍 ik ben tevreden met de trap die hij bekleed heb. Een zeer vriendelijke man .
 • L. de Behanger

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Middelburg
 • Re-Ri

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Middelburg

  Wij hebben 30 jaar ervaring op het gebied van meubelstoffering in Terneuzen

 • Justin Wiemes Stofferingen
  Justin Wiemes Stofferingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Stoffeerder in Middelburg

  Beste, Mijn naam is Justin Wiemes. Sinds 01-12-2018 ben ik begonnen voor mijzelf met het stofferen van meubels. Dit vak voer ik met veel passie uit. Inmiddels ben ik de derde generatie die zich op professionele wijze bezighoudt met het meubelstoffeerders vak , waarvan de kennis mij volledig in de praktijk is bijgebracht. Zo heb ik geleerd om met alle mogelijke meubelstoffen te werken. Denk bijv. aan velour , linnen , katoen , wol etc. Het is mogelijk om al deze stoffen te leveren en vakkundig te verwerken. Graag kom ik op uw verzoek , uiteraard geheel vrijblijvend met de stalencollectie bij u langs. Zodat u in uw eigen omgeving een passende stof kunt uitzoeken. Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geinformeerd.

  Laatste review:
  Justin is een leergierige toffe gast die zijn vak begrijpt en die altijd vakmanschap wilt afleveren. Ik zou hem aanraden.

5

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Middelburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Middelburg

Andere vakmensen in Middelburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt