Vind vloerspecialisten in Biest-Houtakker

Op zoek naar vloerspecialisten in Biest-Houtakker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Biest-Houtakker

 • BBG Vloeren
  BBG Vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.75111 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  LET OPPPP AUBBB EERST LEZEN VOORDAT JE REAGEERT!! IEDER REACTIE KOST ONS €45 AAN KOSTEN!!! BIJ TWIJFEL OF OFFERTEAANVRAAG AUB NIET REAGEREN!! REAGEER ALLÉÉN ALS U VOOR ONZE DIENSTEN WILT GAAN. DANK VOOR BEGRIP! Met plezier leg ik vloeren bij zowel zakelijk als particuliere klanten. Mijn diensten bestaan voornamelijk uit het leggen van laminaat en pvc vloeren. Hiernaast heb ik meer dan 8 jaar ervaring in dit vakgebied. Ik ben pas tevreden van geleverd werk als de klant dat ook is! Klanttevredenheid is prioriteit! Na het leggen van de vloer (en eventueel afwerken met plinten) laat ik mijn werkplek altijd netjes achter zodat de klant kan genieten van zijn/haar nieuwe vloer👍

  Laatste review:
  Houten vloer of parketvloer leggen-
  Professional and precise, I am very satisfied about the job done in my apartment. I would recommend him again
 • Klusbedrijf broekhoven
  Klusbedrijf broekhoven
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Klik laminaat, klik pvc, plak pvc. Egaliseren van u vloer.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Goed werk geleverd!
 • Bouwservice Bierkens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Welkom op mijn profiel. Mijn bedrijfsactiviteit bestaat uit cementdekvloeren. Waar ik al jaren werkzaam in ben. Wij komen zowel voor de grote & kleine vloeren. Na een kennismaking en advies maak ik een prijs/offerte voor u. Met vriendelijke groet, John Bierkens

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  John heeft prima werk geleverd, een uitstekende en ook nog eens een gezellige vakman. Komt zijn afspraken goed na en het werk wordt keurig opgeleverd.
 • Teosbud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Schilderwerk, stratenmaken

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het was erg prettig werken met Kristian. Berichten beantwoordde hij altijd meteen en alles verliep prima. Hij en zijn broer hebben zeer netjes en professioneel gewerkt en ik ben erg blij met het resultaat.
 • Jansman in 't groen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Wilt u ook weer van uw tuin genieten? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particulieren tuinen. Bij ons staat kwaliteit en service voor op. U wordt daarom ook altijd snel met persoonlijk advies geholpen. Na vele jaren in het particulier en openbaar groen te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgebouwd, ben ik van start gegaan met mijn eigen hoveniersbedrijf. De vele ervaring neem ik dagelijks mee in de projecten die wij maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima offerte, duidelijke communicatie over alles. En belangrijkst: top uitvoering van de werkzaamheden!
 • Klusbedrijf W. Kruiderink
  Klusbedrijf W. Kruiderink
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Mijn naam is Wesley Kruiderink. Ik heb een allround klus en steigerbouw bedrijf. Met maar liefst 16 jaar ervaring. Ik voer al uw klussen uit , zowel in en rondom het huis.. Van gordijnen hangen tot overkappingen. Bij mij is de klant koning.. Meestal beschikbaar op een kort termijn. Stuur me gerust een appje of bel me. Met vriendelijke groeten Wesley. Klusbedrijf w. Kruiderink.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wesley is een echte vakman!! Levert goed werk, reageert snel op berichten en is zeer professioneel. Hij heeft 100m2 laminaat, grote planke, perfect bij ons gelegd. Apart teruggekomen om alle plinten vast te maken. Kan hem iedereen aanraden!!
 • DeBe vloeren
  DeBe vloeren
  Beoordeling: 5 van 55589 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Beste opdrachtgever, In 2009 ben ik begonnen met het verkopen van laminaat en ondervloeren. Ik leg laminaat en klik-pvc. Ik repareer ook vaak vloeren die te strak zijn gelegd. Een goede ondervloer is erg belangrijk, zeker in woningen met vloerverwarming. Hier kan ik u goed over adviseren. U kunt de ondervloer ook door mij laten leveren. Met zeer vriendelijke groet, Dennis van Beers DeBe Vloeren

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Dennis heeft ons snel geholpen met het leggen van het laminaat, binnen twee dagen stond hij al op de stoep. Een vriendelijke man die perfect werk levert en niet moeilijk doet over wat extra werk. Wij zijn hem enorm dankbaar!
 • Java klusbedrijf
  Java klusbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Hallo , mijn naam is Franklin,een energieke jongeman die de nodige ervaring heeft en van aanpakken weet. Door de ruim 20 jaar ervaring voornamelijk in de renovatie ben ik ook actief als schilder, staalconstructie, tuinonderhoud, bestrating, simpel timmerwerkzaamheden en elektra werk. Met mijn M.T.S. opleiding heb ik ook de juiste fundering. Mijn werk ervaring varieert van renovatie van badkamer en keuken tot het bouwen van hotels in Duitsland ( Moxy hotels ) en staalconstructies in Zweden. Ik ga grondig en netjes te werk. Groeten Franklin

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Franklin en Mitchell hebben zich goed aan de afspraken gehouden en hebben net werk afgeleverd. Sympathieke schilders die hun vak verstaan.
 • J. Kuypers Montage
  J. Kuypers Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Gevestigd in Tilburg. Werkzaam door heel Nederland. Gespecialiseerd in gietvloeren, pmma vloeren en egaliseren. Woningen, bedrijfspanden, keukens, carwashes, agrarische sector. Noem maar op.Ook tevens voor vloeren opschuren en slopen.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Jeffrey is professioneel in het contact en heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Kon na overeenstemming snel beginnen en heeft het werk (opschuren van de vloeren met lijmresten op beton) nauwkeurig uitgevoerd. In de toekomst zouden wij hem nogmaals benaderen, zeker een aanrader dus!
 • Smeerum designvloeren
  Smeerum designvloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Vloerspecialist in Biest-Houtakker

  Welkom op het profiel van Smeerum designvloeren van Walter de kort ik doe dit werk al vanaf 2005 waarin ik me de laatste 15 jaar gespecialiseerd heb in het aanbrengen van Gietvloeren, Troffelvloeren, Coatingvloeren, Beton-Cire wanden en vloeren en het egaliseren van vloeren. Graag kom ik in contact met u om de wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Heel tevreden. Strak resultaat, goede adviezen.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Biest-Houtakker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 596 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Biest-Houtakker

Andere vakmensen in Biest-Houtakker

Vind vakmensen bij jou in de buurt