Vind gevelspecialisten in Biest-Houtakker

Op zoek naar gevelspecialisten in Biest-Houtakker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Biest-Houtakker

 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.4542 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Maikel is deskundig, denkt mee en doet wat nodig is met een grote glimlach. Top!
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Helemaal top !! Zoals afgesproken uitgevoerd en zelfs nog meer een echte aanrader, denkt mee en een echte werker!!
 • Charoy Voegwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Zeer ervaren voeger met 35 jaar werkervaring. Beschikbaar voor alle voorkomende voegwerkzaamheden in een straal van 100 km vanaf Boxtel. Werkt met kant en klare voegmortel of maakt hem zelf met zand en cement.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Geweldige kerel, mooi en goed uitgevoerd! Zou hem 100% aanbevelen
 • Smulders Renostuc
  Smulders Renostuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Hoi ik ben Andrew Smulders en mijn bedrijf is Smulders Renostuc ik zal je een kleine indicatie geven van de soorten werkzaamheden die ik verricht ik ben gespecialiseerd in renoveren en restaureren en repareren van gevels ook scheuren door middel van chemische ankers/wokkels binne en buitengevels siervoegwerk knip/snijwerk zie portfolio foto recent opgeleverd project ook kleine stucwerken beton en natuursteen reparaties/arduin en Gevel Reiniging impregneren en vochtbestrijding door middel van injecteren in de gevel Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in gevelrenovatie/reparatie/kleine metselwerken / en stucwerken ik ben niet zo heel goed in praten maar wel in werken dus hopelijk zien we elkaar snel ! ook geef ik 10 jaar garantie op al mijn werkzaamheden en vraag pas betaling na oplevering en tevredenheid van de klant mvg Andrew Van Smulders Renostuc hopelijk tot snel ...

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Andrew heeft bij ons scheuren in een een oude muur voorzien van ankers en gerepareerd en daarna geschilderd. Is een profesional die heel precies werkt en uitlegt wat hij doet en waarom. Levert uitstekend werk en communiceert heel duidelijk. Een aanrader!
 • De Scheur-Expert
  De Scheur-Expert
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Gespecialiseerd als we zijn herstellen wij alle scheuren in gevels en muren van woningen en gebouwen. We zijn dan ook een gecertificeert bedrijf omtrent scheur-herstel. Wij bieden onze dienst dan ook graag aan en staan voor u klaar!

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Reactie op reactie: mensen die de getekende offerte willen zien waarop het tegendeel bewezen wordt mogen altijd mailen rvalckx@gmail.com Ik vind dit smerige wanpraktijken. Dirk de scheurexpert komt heel vriendelijk en professioneel over tot echter blijkt dat bij de gevel renovatie van vele duizenden euros er een flinke lelijke scheur over het hoofd is gezien. Bij het eerste contact daar over is meneer heel bereidwillig dit alsnog te komen herstellen. Vervolgens wordt er een datum afgesproken maar zonder bericht komt er niemand opdagen. Na zelf contact te zoeken krijg ik te horen dat meneer door ziekehuis opname de afspraak helemaal vergeten is maar; "hij gaat zo snel mogelijk iemand sturen". We zijn ondertussen twee maanden en tientallen telefoontjes verder maar er is geen zicht op een nieuwe afspraak. Jammer dat je zo met je klanten om gaat, had je netjes je woord gehouden en dat laatste scheurtje nog weg gewerkt dan waren wij heel tevreden klanten geweest maar dit slaat op niets.
 • Voeg- en schoonmaakbedrijf van Wanrooij
  Voeg- en schoonmaakbedrijf van Wanrooij
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  30 jaar zelfstandig gespecialiseerd in gevel renovatie waaronder Hakken,slijpen,reinigen/ stralen,voegen en impregneren Ook schoorsteen renovatie en lood Vervangen VSA gecertificeerd Alle gereedschappen in eigen bezit van slijptol tot dwang menger steigers en stof afzuiging 10 jaar garantie op het werk Als wij klaar zijn kun je alleen aan de gevel zien dat we geweest zijn alles wordt keurig netjes opgeruimd

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Snel een afspraak kunnen maken, werk is op de afgesproken tijd uitgevoerd. Goed overleg over inhoud van de werkzaamheden.
 • RS & DV Projecten
  RS & DV Projecten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  wij als bedrijf zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststofvloeren [ gietvloeren grindvloeren troffelvloeren wandsystemen schraaplagen coatings budget gietvloeren cementgebonden pu vloeren] zowel particulier als bedrijfsmatig wij werken conform alle regelgeving die passend is bij al onze vloersystemen dus zorgvuldig netjes en alles volgens de samenstelling van onze leveranciers er word dus niet geknoeid of half werk afgeleverd ook zijn wij gespecialiseerd in het egaliseren en ophogen van bestaande vloeren maar ook nieuwbouw vloeren ook doen wij alle werkzaamheden van het renoveren van bestaande gietvloeren grindvloeren troffelvloeren en garagevloeren ook schoonmaken en onderhoud daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kleine schilderwerken te laten doen zowel binnen als buiten wij zijn breed inzetbaar. Wij hebben 18 jaar ervaring in de bouw en zijn sinds kort als zelfstandige begonnen en hebben tot nu toe alleen maar tevreden klanten is er een probleem hoef je bij ons je eigen niet druk te maken dat wij de telefoon niet opnemen wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing ook als het buiten onze schuld om is dus zoekt u een bedrijf waar geen slechte recensie te vinden is op internet en alleen maar tevreden klanten heeft en zeer klant gericht is en alles netjes regelen van a tot z dan neem gerust contact op en wij zullen alle informatie geven vrijblijvend advies waar nodig is zodat u vooruit kunt met alle werkzaamheden waar u op dat moment met bezig bent.

  Laatste review:

  Wij zijn op een vriendelijke en nette manier te woord gestaan en hebben duidelijk alle uitleg gehad voordat de werkzaamheden begonnen ze hebben alles tot in de puntje geregeld en gewoon vakwerk afgeleverd uiterst tevreden en de volgende keer gaan wij weer in zee met dit bedrijf
 • Den Druppel Vochtwering
  Den Druppel Vochtwering
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Den Druppel Vochtwering is een bedrijf wat zich specialiseert in vochtproblemen zowel in kelders die blank staan of vochtig zijn ,als optrekkend vocht in de muren waar je vochtige plekken ziet. Wij gebruiken injectie techniek en brengen een volledig vochtwerend scherm aan. Garantie bieden wij voor injectie tussen de 10 en 20 jaar!

  Laatste review:

  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden -

  Danny komt afspraken na en levert goed en deskundig werk.
 • Landa bouw

  Nieuw op Werkspot

  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  Landa bouw kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Landa bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Van de Langenberg Voegwerken
  Van de Langenberg Voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Biest-Houtakker

  hallo, ik ben Andre van de Langenberg en sinds 2006 ben ik van de Langenberg Voegwerken gestart. Ik sta voor kwaliteit in alle vormen van het voegersvak .Van het voegen van nieuwbouw tot het renoveren van oude gevels.met mij kunt u alle kanten op van voegen(platvol,doorgestreken,knip-snijwerk) tot reinigen en steenreparatie voor alles is een oplossing,en een gegarandeerd goed einde. Ook het renoveren van schoorstenen valt hieronder. Van het vervangen van lood tot complete renovatie, alles is mogelijk. Ook voor het plaatsen van scheurankers of alleen impregneren. U kunt altijd contact opnemen Mvg André van de langenberg /van de langenberg voegwerken

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Ik had geen betere keuze kunnen maken. Goede prijs, vakwerk, sympathiek, denkt mee, laat alles keurig achter. Van harte aanbevolen!

4.5

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Biest-Houtakker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 89 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Biest-Houtakker

Andere vakmensen in Biest-Houtakker

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur