Vind Installatiebedrijven in Ter Heijde

Op zoek naar Installatiebedrijven in Ter Heijde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Ter Heijde

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95252 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Mekki heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Toen de klus een stuk uitdagender werd dan voorzien zijn we daar samen uitgekomen. Zonder het vertrouwen en optimisme te verliezen. Dank daarvoor!
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  🔥 SPECIAL APRIL OFFERS!!! (See last photos)🔥 We always provide a price on the second message || Please read the offer before you share your contact details with us || All our kit and voeg work is provided with one year guarantee ||

  Laatste review:
  Kitten-
  Kitten en voegen was heel netjes en goed gedaan, het is duidelijk dat hij zeer vakkundig is. Communicatie verliep ook heel soepel, echt een aanrader!
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85128 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle service en klus snel geklaard.
 • R.H. Montage, Onderhoud & Services
  R.H. Montage, Onderhoud & Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  R.H. Montage, Onderhoud & Services is gevestigd in S,-gravenzande dat zit in omgeving Westland. (Zuid-Holland) het is één betrouwbare eenmanszaak, en is gespecialiseerd in meerdere technische klussen/opdrachten door de in der loop der jaren opgelopen ervaringen in verschillende branches. Deze branches variëren van : Glaszetten, kit werk, schilderen, en in de installaties, zoals plaatsen en verwijderen van Boilers, CV Ketels, warmtepompen, warmte terugwinning installaties, het maken van luchtkanalen, onderhoud, enzovoort. Ik probeer altijd te gaan voor het beste resultaat en dat zal zeker terug te zien zijn in mijn werk!

  Laatste review:
  Kitten-
  Perfect en snel!
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85317 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Twee mannen kwamen perfect op tijd. Erg netjes en aardig. Gingen meteen aan de slag met het plaatsen van twee buitenkranen. Keurig gedaan! Wij zijn heeeeel blij!
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Very good advice. Very good work. The problem was fixed quickly. I would recommend him.
 • Bricotec
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Wij zijn en totaal onderhoud bedrijf omgeving Den Haag

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Wat fantastisch was de service van deze loodgieter! Ze hebben mijn keukenriolering vervangen en de klus was uitstekend geklaard. Ze waren vriendelijk, werkten netjes en losten alle problemen die ze tegenkwamen tijdens de klus zonder enig gemopper op. Ze lieten de ruimte ook nog eens keurig achter. Ik zal ze absoluut weer benaderen voor mijn volgende klus. Bedankt voor het geweldige werk!
 • A.M. Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Regio zuid-holland

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Lekkage aan radiatorleiding snel verholpen.
 • Wilbrink Installatie & Onderhoud
  Wilbrink Installatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Wilbrink Aannemers BV. Een professioneel familie bedrijf die u van heipaal tot dakpan verder kan helpen. Wij zijn professionele vakmensen en dit werk is ons met de paplepel in gegoten. Klantgerichte aanpak staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen proberen om met onze vakkennis u van een eerlijk en juist advies te voorzien voor uw project. Geen project is te gek: Badkamer & toilet renovaties Loodgieterswerkzaamheden CV installatie & onderhoud Onderhoudsprojecten Dakwerkzaamheden Gevel renovaties Schilder en timmer werk Etc. Na een kosteloze opname van uw project maken wij toegespitst op uw wensen een offerte. Onze vele positieve reviews kunt u hier lezen, wij hopen natuurlijk dat u er daar ook 1 van zal worden. Met een hartelijke groet, Wilbrink B.V.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Plaatsen van de nieuwe douchecabine verliep vlot. Het kitwerk was in eerste instantie niet helemaal goed aangebracht i.c.m. oud kitwerk in mijn badkamer. Dit is snel opgelost door Ed en uit service gelijk een deel van het oude kitwerk vervangen. Contact verloopt soepel en snel via Wesley.
 • Kreps Bedrijf
  Kreps Bedrijf
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Installatiebedrijf in Ter Heijde

  Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van ventilatie ben ik in staat 99% van de ventilatiegerelateerde zaken op te lossen. Ik ben gespecialiseerd in het leveren van ventilatiesystemen op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Wij adviseren, leveren en installeren onafhankelijk elk ventilatiesysteem voor woning, kantoor en industriële installaties. Geachte cliënt. Als u op zoek bent naar een professional om de klus te klaren, advies of hulp nodig heeft bij reparaties - Ik sta klaar. ✅️ Snelle responstijd ✅️ Snelle uitvoering van opdracht ✅️ Hoge kwaliteit - Ventilatieproblemen in badkamers oplossen - Installatie van automatische intelligente ventilatoren voor badkamer, keuken, toilet met vocht, aanwezigheid of/en Co2 sensoren - Installatie van nieuwe, geïntegreerde mechanische ventilatiesystemen met vochtsensoren en Co2-sensoren in oude/nieuwbouw - Het aanleggen van een nieuwe elektrische installatie - Onderhoud van bestande MV Installatie - Renovatie/vervangen MV Installatie ⚠️ In het geval van 'Directe aanvraag' begrijp ik dat u als opdrachtgever mijn portfolio heeft bekeken en bovenstaande beschrijving over mij en mijn diensten heeft gelezen. ⚠️ Stuur alstublieft uw vragen als u klaar bent om uw wensen te implementeren. Elk gesprek dat plotseling eindigt zonder specifieke reden is voor mij een verlies van €7 - €10 omdat ik alleen de contactgegevens van de klant ontvang. Daarom is het gemakkelijk om te tellen hoeveel onbesliste klanten, hoe meer verliezen de ondernemer lijdt. ➡️Geef naast uw vraag in het eerste bericht een korte beschrijving van waar de bestelling over gaat en binnen welk tijdsbestek u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Laten we elkaars tijd respecteren. Groetjes, Bart

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Very organised, very clear. Excellent service

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Ter Heijde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2161 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Ter Heijde

Populaire diensten

Andere vakmensen in Ter Heijde

Vind vakmensen bij jou in de buurt