Vind Installatiebedrijven in Schiphol-Rijk

Op zoek naar Installatiebedrijven in Schiphol-Rijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Schiphol-Rijk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555178 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  De klus netjes en efficiënt gedaan. Jan T. Purmerend
 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Richard was de eerste en enige die belde en die ook tegelijk me kon helpen. Echt super en heel blij mee.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555147 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel contact, duidelijke all in prijs. Klus goed en snel geklaard. Vriendelijke vakman!
 • MGM Installatietechniek
  MGM Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Ik ben al 21 jaar werkzaam in de installatietechniek. Sinds 2017 ben ik voor mezelf begonnen en vooorheen heb ik veel ervaring opgedaan in vaste dienstverband. Ik heb ruime ervaring met het werken in centrale verwarming, dunwandige-en dikwandige installaties tot zelfstandig opnemen en uitvoeren van de werkzaamheden. Sinds een tijd richt ik mij ook op het aanleggen van warmtepompen. Ik beschik over -vca-leidinggevenden -co-vakmanschap

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Galiek is erg plezierig in de omgang, hij communiceert uitstekend per e-mail, telefoon en whatsapp over wat hij gaat doen/uitvoeren en wanneer. Hij maakt duidelijke afspraken en komt deze ook goed na en als er dingen anders lopen dan wordt ik goed ingelicht en op de hoogte gehouden! Het advies over welke installatie ik moest kiezen was goed en het werk zelf ziet er netjes uit en dan te bedenken dat ik geen makkelijk huis had, er moest ook met een hijskraan gehesen worden bijv. Ik kan MGM Installatie techniek aanbevelen!
 • KWS Services
  KWS Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Loodgieters werk in alle gevallen Riool aanleggen / reparatie KWS Services staat voor kwaliteit, vakwerk & een scherpe prijs. Kws services is de specialist voor het ontstoppen, reinigen en repareren van uw riolering of afvoer. Heeft u een probleem? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Wij staan altijd voor u klaar! Onze specialiteit is het snel en vakkundig oplossen van alle soorten verstoppingen. Maar naast het ontstoppingswerk kunt u ook voor onderstaande diensten bij ons terecht: - Aanleg riolering - Graafwerk - Drainage - Riool inspectie - Riool renovatie - Onderhoud, reparatie en vervanging van rioolsystemen (pomp, sanibroyeur) - Klein loodgieterswerk

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Netjes geholpen. Probleem verholpen. Snelle service
 • J.Dekker loodgieterswerken
  J.Dekker loodgieterswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  J.Dekker Loodgieterswerken is werkzaam in Noord-Holland. Neem gerust vrijblijvend contact op ook voor SPOED 24/7 service. J.Dekker is gespecialiseerd in Sanitair, Quooker,Centrale verwarming, Lekkages, Water, Gas, Riolering/verstoppingen, Renovatie en overige De- en montage werkzaamheden.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Fantastic service from Jimmy, I’m very satisfied. His communication is excellent, he is reliable and does what he says he will do, and gave me multiple different options on how to fix my problem. Will be calling him again the next time I need a plumber for sure!
 • Chernov.Services
  Chernov.Services
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Op zoek naar ervaren professionals in de omgeving van Amsterdam? Chernov.Services is uw betrouwbare partner voor een breed scala aan diensten, van installatiewerk tot renovatie. Onze experts beheersen alle vaardigheden: loodgieterswerk, timmerwerk, tegelwerk, en zelfs badkamerrenovaties en nog veel meer. We zijn trots op ons vakmanschap en leveren eersteklas kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op, en we staan klaar om direct aan de slag te gaan met uw project.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlad is heel vriendelijk en ik ben tevreden over zijn werkzaamheden. Hij kwam eerst voor de opname om te kijken wat er precies moet gedaan worden. Voor een week later hebben we afspraak gemaakt en hij kwam op tijd. Hij heeft goede kennis en ervaring. Hij heeft de waterleiding en afvoer van de wasmachine op de zolder verplaatst naar andere hoek in de zolder. De vloer moest gevreesd worden en leidingen moesten gelegd worden. Hij heeft netjes werk opgeleverd en ben blij.
 • van der Schuit Installatietechniek
  van der Schuit Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Heeft u een lekkage aan uw dak, gas, water, cv of riool (verstopping), dan ben ik de geschikte persoon. Tevens plaats en vervang ik sanitair, kranen en toebehoren. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de Installatietechniek.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en vakkundig geholpen met lekkende kraan en wasbakken in badkamer
 • WOS Koeltechniek & Klimaatbeheersing
  WOS Koeltechniek & Klimaatbeheersing
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Oude Meer, dan kan WOS Koeltechniek & Klimaatbeheersing je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Airco installeren of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Aanrader, er wordt goed meegedacht en alles is netjes geplaatst
 • Domota
  Domota
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Installatiebedrijf in Schiphol-Rijk

  Domota doet onder andere: - Installatie van slimme deurbellen - Installatie van camera's - Installatie van slimme lampen - Installatie van een slimme dashboard met al je apparaten - installatie van slimme thermostaten

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Fantastische kerel. Ik ga ze zeker vaker inzetten!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Schiphol-Rijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2159 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Schiphol-Rijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schiphol-Rijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt