Vind Installatiebedrijven in Amsterdam-Duivendrecht

Op zoek naar Installatiebedrijven in Amsterdam-Duivendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Amsterdam-Duivendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 595 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Amsterdam-Duivendrecht

 • Prof Supply

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews

  Prof Supply is een jong dynnamische bedrijf die alround klussen uitvoert. Wij zijn met name gespecialiseerd in elektra en gas werkzaamheden , Wij zijn uitereraard gecertificeerd en geven garantie op al onze werkzaamheden .

  Laatste review:

  Gasleiding repareren -

  Snel gereageerd, snel ter plaatse en snel opgelost!
 • Warmland

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews

  Warmland is specialist in het aanleggen en renoveren van verwarmingssystemen in woningen en bedrijfsruimten. Wij leveren en monteren de cv-installatie die het beste past bij uw woonsituatie. Wij bieden cv-ketel en warmtepompen aan geschikt voor een klein appartement als voor een vrijstaande woning, altijd afgestemd op uw comfortbehoefte. Door de exclusieve samenwerking met Remeha kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden waardoor wij de goedkoopste Remeha installateur zijn. Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit, uitstekende service en de scherpste prijs. Nieuwe cv-ketels zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf € 1149,- inclusief thermostaat en montage. We kunnen zowel droogbouw als natbouw vloerverwarmingsystemen aanleggen. Naast het installaren van cv-installaties kunnen wij ook airconditioning systemen installeren. U kunt contact met ons opnemen voor een scherpe offerte. Meestal hebben we een interessante seizoensactie!

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Hartstikke deskundig en vriendelijk! Kreeg mooie offerte en konden op korte termijn klus uitvoeren. Zeer tevreden!
 • H R T Klus- en Onderhoudsbedrijf

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Mijn naam is Hugo Thomas Ik heb een klusbedrijf met 40 jaar ervaring in de bouw en verbouw van woningen en bedrijf ’s ruimtes, ik heb veel werk door aanbevelingen van tevreden klanten, Ik ben gespecialiseerd in: Electra, Loodgieter, Tegelwerk en renovatie van Keukens, Badkamers, Toiletten en kleine verbouwingen van woningen. Ik ben serieus, harde werker en heel precies in mijn werk. Mijn uurtarief is; Voor 1 week of minder € 40 per uur Voor meer dan 1 week € 35 per uur Voor loodgieters en CV werk vanaf € 45 per uur met een minima van 2 uur exclusief 9 % btw + materiaal en parkeerkosten Inschrijving KvK nr:75249456 H.R.T. Klus, renovatie, loodgieter en onderhoudsbedrijf

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  HRT Klus heeft mij snel geholpen. Blijkbaar was de klus eenvoudiger op te lossen dan ik dacht, dank voor je eerlijkheid! Ik raad HRT Van harte aan :)
 • KTO Amsterdam

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Ik ben Dave Klomp. Na 15 werkzaam te zijn geweest bij een installatiebedrijf ben ik onlangs mijn eigen installatiebedrijf begonnen. Om deze reden heb ik ook nog geen referenties op deze site. Ik ben gespecialiseerd in verwarming, ventilatie en loodgieterswerkzaamheden. Bij wederzijdse interesse zal ik graag geheel vrijblijvend een passende prijsopgave verstrekken.

  Laatste review:

  Vloerverwarming repareren of onderhoud -

  Dave is een echte vakman en weet wat hij doet! Super tevreden, onze vloerverwarming werkt weer :)
 • CVT-Onderhoud

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  Betrouwbare service voor uw cv-ketel en appendages. CO-gecertificeerd, WA verzekerd. Uiteraard garantie op de reparatie. Wij werken uitsluitend aan de merken Intergas, Remeha en Nefit. Wij werken met gekalibreerde gereedschappen. Werkgebied: Amsterdam en omstreken.

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  aanrader! vriendelijke vent en keurig gedaan.
 • J&T Bouw- en Afwerkingsbedrijf

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.55175 reviews

  J&T Bouw- en Afwerkingsbedrijf is een bouwbedrijf gevestigd in Amsterdam. We zijn voornamelijk werkzaam in de provincie Noord-Holland maar ook daar buiten. De werkzaamheden die we verrichten zijn onder andere Timmerwerk, Loodgieterswerk, badkamers,stukadoorswerk en schilderwerk. De medewerkers van J&T Bouw- en afwerkingsbedrijf zijn ervaren vaklieden met kennis van zaken. Wij zorgen ervoor dat in alle sectoren de beste mensen, materialen, en vakkennis op het juiste moment samenkomen. Door onze persoonlijke benadering uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en strakke planning werken we aan een perfect eindresultaat en zijn pas tevreden als u het ook bent. Onze bedrijfsfilosofie is simpel de klant is koning. De belangen van de klant staan voorop, zowel wat betreft kwaliteit als wat betreft de financiele kant van de zaak dat komt natuurlijk in de eerst plaats tot uitdrukking in de manier waarop we met onze klanten omgaan , We houden van een open communicatie met de klant. Voordelen van J&T bouw- en afwerkingsbedrijf. . U heeft bij ieder project altijd met één aanspreekpunt te maken. . Groot netwerk en leveranciers en daardoor scherp geprijsd. . Gebruik van duurzame materialen. . Garantie voor afgeleverde werkzaamheden. . Goede service met persoonlijk advies. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk Aannemers, particulieren, Vereniging van Eigenaren en bedrijven. Voor een vrijblijvende kennismaking, offerte of vragen kunt u ons altijd benaderen.

  Laatste review:

  Kitten -

  Dhr. heeft goed werk verricht. Ben blij met het resultaat. Aanrader
 • EdPo Installatietechniek

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews

  Goedendag, Let Op - Bedrijfnaam word vanaf 01-02-2022 verander in DiMariz Installatietechniek, website kan tijdelijk niet online zijn, voor verdere info kijk op www.dimariz.nl, bedankt voor uw begrip. Ik ben Eden Diaz Tamariz, eigenaar van EdPo Installatietechniek. Ik ben al ruim 20 jaar actief in het het installatiewerk. En daarvan 10 jaar met mijn eigen onderneming. Als Gediplomeerde installateur voer ik mijn werkzaamheden uit in het loodgieterswerk, elektrowerk en met verwarmingswerk. Met veel ervaring in de volgende werkzaamheden: • Renoveren en plaatsen van badkamers • Toiletten • Cv-ketels • vloerverwarming droog en nat systeem • Warmte pompen • Keukenrenovaties • Klein en groot loodgieterswerk • Het volledige vernieuwen van stoppenkast en elektrawerk in en om de woning En nog veel meer. Ik werk met een groep van 8 vakmannen. Hierdoor is het ook mogelijk om grote werkzaamheden aan te nemen. Ik doe mijn werk altijd met veel plezier en haal erg veel voldoening uit mijn werkzaamheden. Graag neem ik altijd de wensen door vóór de werkzaamheden. En samen zorgen wij dat uw klus voldoet aan alle wensen, en het liefst zelf nog iets meer dan vooraf verwacht. Door het samenwerken met een bedrijf die gespecialiseerd is in: tegelzetten, stucadoor, metselen, schildert en timmer werk, kunnen we een volledige renovatie van een woning/appartement aannemen. Heeft u interesse in mijn werkzaamheden? Kom in contact zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Alvast bedankt voor uw interesse. Met vriendelijke groet, Eden Diaz EdPo Installatietechniek / DiMariz Installatietechniek.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Eden reageerde snel en kon nog even een gaatje maken voor onze klus. Kwam een uurtje later dan afgesproken, maar we waren zelf ook aan het klussen dus dat was geen probleem. Heel fijn dat het zo snel kon, goede prijs en prettige communicatie.
 • ADI Installatietechniek

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65270 reviews

  Vanaf 16 augustus start ik mijn werkzaamheden weer. Door familie omstandig heden washet werk stil gelegd. Bert Sluis. Bert Sluis, de man achter ADI Installatietechniek is al 45 jaar vol enthousiasme werkzaam als loodgieter.....een erkende installateur..... Hij staat voor zijn vak en levert kwaliteit. Hij richt zich vooral op het kleinere werk. Ook voor klusjes rondom huis, zoals schilderijen ophangen, draait hij zijn hand niet om... ..tevens repareren van gaskachels en geisers...........zijn motto is: een tevreden klant is een vaste klant. Helaas heb ook de enkele negatieve reacties maar dat zijn klanten die nooit te vreden zijn en altijd klagen. OP ruim 220 REACTIES zijn er 3 tot 4 mindere reacties. Helaas maar mijn garantie blijft goed. Er komen veel aan vragen binnen voor reparatie,s maar kan niet op alle aan vragen reageren want elke reactie die IK OF U doen ...contact...moet betaald worden door ADI aan Werkspot. En dat kan behoorlijk op lopen en ook als u achter af de offerte laat vervallen. Iedereen zou ik wil wel adviseren maar dan wordt het te duur. Tevens wil ik vermelden dat ik geen Electra/Timmer/Tegelwerk/Badkamers meer aan neem.........MAIL FOTO,S VAN DE WERKZAAMHEDEN......... die gedaan moeten worden dan weet ik wat er gebeuren moet soms is dat onduidelijk. Alleen op het kleine loodgieters gebied kunt u mij nog benaderen. Wat vreemd over komt is dat men buiten ...... niet......Werkspot om klanten reviews aan kunt vragen en kan plaatsen als bedrijf dan kun je het profiel zeer mooi maken maar weet niet of het echt of nep is. Ik krijg veel goede en een enkele keer een minder review maar dat allemaal op waarheid berust dat ik deze bij klanten heb ik gewerkt en of de review waar is of niet. MVG Adi Bert.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Super geregeld allemaal!
 • Floor masters Holland

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Floor Masters Holland. Meesters in VLOERVERWARMING EN EGALISEREN

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Super net werk, wij zijn heel tevreden
 • YB Koeltechniek

  Installatiebedrijf in Amsterdam-Duivendrecht

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  * Onderhoud & service aan koel en vries installaties * Plaatsen van nieuwe airco units * Onderhouden van airco units * vullen van nieuwe of bestaande koelsystemen met koudemiddel. - Ben afgestudeerd aan de NVKL Brl 200 - F-gassen en stek diploma categorie 1 - Brl 100 gecertificeerd door Veritas Ervaring in periodieke onderhoud aan airco's in treinen, installeren van binnen en buiten units aan huis. De garantie die ik lever samen met mijn leverancier is gegarandeerd mits er een onderhoudscontract wordt getekend voor periodieke onderhoud. Tevens ontvang je een inlognaam met code waarin je kan zien wat er is gebeurt. Op de site vind je je logboek en werkbon deze kan je gebruiken voor de garantie. Geen papieren bonnen meer maar alles digitaal. Blijf lekker Koel in de zomer en Warm in de winter! CoolandHeat airco's

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Vandaag airco laten plaatsen, we zijn zeer tevreden. Younes is een vakman en neemt zijn werk heel serieus. Wij raden hem zeker aan.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Amsterdam-Duivendrecht

Andere vakmensen in Amsterdam-Duivendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur