Vind ontwerpers in Terheijden

Op zoek naar ontwerpers in Terheijden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Terheijden

 • BIM-ING
  BIM-ING
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Ontwerper in Terheijden

  Beste klant, Wij zijn BIM-ING, een bureau voor architectuur en bouwkunde. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp/bouwtekeningen en constructieve berekeningen voor zowel nieuwbouw als renovaties en verbouwingen. Om de gewenste tekeningen en berekeningen voor de bouwvergunning te maken, zullen we de archieftekeningen en constructieve berekeningen van de bestaande bebouwing nodig hebben. Indien deze nog niet aanwezig zijn, kunnen wij deze voor u opvragen bij de gemeente. Het feit dat wij zowel bouwkundige als constructieve kennis in huis hebben, maakt het mogelijk om een integraal ontwerp uit te werken. Wij zullen de tekeningen en berekeningen maken die u nodig heeft voor de bouwvergunning, evenals de constructieplattegronden, doorsneden en principedetails, en het verwerken van de opzet volgens de opgave van de constructeur. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het opstellen van een technische omschrijving (bestek) waarmee u offertes voor de uitvoering kunt aanvragen. - OV Overzichtsblad+situatietekening 1:500; - OV Bouwbesluittoetsing (GO&VG, brandveiligheid, berekeningen daglicht, spuien, isolatie) - OV Doorsneden en principedetails+verwerking opzet cf. opgave constructeur - OV constructieplattegronden: BG+1eV+dak+verwerking opzet cf. constructeur Als u nog vragen heeft of wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen, laat het ons dan weten. Wij staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, *BIM-ING* Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Professionele bouwtekeningen, goede en vriendelijke communicatie en snelle levering (zelfs tijdens de feestdagen). Kortom, een dikke aanrader.
 • GUBO
  GUBO
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Terheijden

  Hoi, ik ben een bouwkundig ontwerper met 15 jaar ervaring in het vak. Mijn specialisatie is houtskeletbouw. Het uitwerken van een ontwerp is voor mij geen probleem. Over het algemeen kan ik de gehele aanvraag van een bouwvergunning verzorgen inclusief de constructieve berekeningen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  heel vriendelijke man, snel en vakkundig werk geleverd, zelfs wat aanpassingen gedaan in de al bestaande tekeningen
 • Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Ontwerper in Terheijden

  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is een zelfstandig en dynamisch buro wat diverse Bouwkundige Teken,- en Advieswerkzaamheden kan verzorgen voor: - Particulieren - Aannemers (zzp’ers) - Architecten - Makelaars - Overige diensten Voordelen: Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer heeft als groot voordeel dat het een eenmanszaak betreft waardoor je als klant 1 op 1 contact hebt met een dezelfde persoon namelijk: Dion de Meijer. Daarnaast is het zo dat D. de Meijer zijn kosten kan beperken aangezien hij geen personeel heeft en gewoon vanuit thuis kan werken. Verleden: D. de Meijer zelf heeft voorheen gewerkt bij een Architectenburo waar hij in +/- 15 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Dion nam snel contact op en heeft de opdracht snel en naar wens uitgevoerd
 • Ned-Ingenieursbureau
  Ned-Ingenieursbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Ontwerper in Terheijden

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • De Groene Buitenkamer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Terheijden

  De Groene Buitenkamer kan je helpen met je tuinontwerp klus in Tilburg en omgeving. Zij staat klaar om al je vragen over Tuinontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met De Groene Buitenkamer om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Tuinontwerpen in alle stijlen: modern, klassiek, japans, cottage, strand, ibiza, vakantietuin, jungle, prairietuin, schaduwtuin enz. Een tuinontwerp op schaal, beplantingsplan op schaal en onderhoudsplan voor tuinen tot 150m2 kost EUR 350,-. Daarboven 2,50/m2 extra. Voor EUR 150,- extra maak ik een digitale weergave van je nieuwe tuin, zodat je er alvast virtueel doorheen kan lopen.

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Brenda heeft voor onze tuin een prachtig ontwerp gemaakt. Het contact met haar was van begin af aan erg prettig. Alles verliep soepel. Ze luisterde goed naar onze wensen. Uiteindelijk hebben we een heel mooi plan gekregen, waar we verder mee kunnen. Wat ook erg leuk is: ze kent enorm veel planten, meer dan wij ooit zelf hadden kunnen bedenken. We zijn er erg blij mee.
 • MJLN Advies & Ontwerp
  MJLN Advies & Ontwerp
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Terheijden

  Mijn naam is Marjolein Dikmans en ik ben de drijvende kracht achter MJLN Advies & Ontwerp. Samen met mijn vriend woon ik in een karakteristieke boerderij in Terheijden. Deze woning hebben we helemaal verbouwd en aangepast aan onze woonwensen. Hierbij hebben we de oude ruimtelijke indeling van de woning losgelaten. Door het toevoegen van moderne elementen en het benadrukken van de unieke karakteristieken van boerderij, ontstaat er passend interieur dat aansluit bij onze levensstijl. Dat is ook precies wat ik doe binnen mijn eigen onderneming: het creëren van een prettige omgeving die aansluit bij de wensen en het gebruik van de bewoners of gebruikers. MJLN Advies & Ontwerp is werkzaam voor de particuliere en zakelijke markt. MJLN Advies & Ontwerp ontzorgt jou bij al jouw interieurvragen: inrichtingsvraagstukken, kleur- en materiaaladvies, 3D-visualisaties, verlichtingsplannen en de begeleiding van de realisatie.

  Laatste review:

  Super leuke interieurklas gevolgd bij Marjolein. Veel inspiratie opgedaan en veel geleerd over indelingen, kleuren, lichtplannen, sfeer en materialen.
 • Smalheer Support en Advies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Terheijden

  Opleiding Civiele Techniek. Ontwerpen van huizen en wegen gemaakt. Eigen woning ontworpen en gebouwd. Gewerkt bij overheden en in het onderwijs (o.a. les in digitaal 2D- en 3D-tekenen). Woonachtig in Breda

 • Joverstudio

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Terheijden

  Joshua Verreijt groeide op in de werkplaats van zijn vader die speciaalmachines ontwierp en bouwde. Kwaliteitsapparatuur die na 35 jaar nog steeds onafgebroken draait. Met dezelfde visie op kwaliteit en duurzaamheid, heeft Joshua zich gestort op interieurdesign. Hij studeerde af aan de kunstacademie in Breda, liet zijn creatieve geest los op films maken maar kwam toch steeds weer terug bij wat hem met de paplepel was ingegoten: ontwerpen en maken. Het werden echter geen speciaalmachines maar vooral meubels en lampen. Bijzonder aan zijn werk is de combinatie van metaal, prachtige houtsoorten en epoxy, die exclusieve kunststukken opleveren. Met oog voor detail, aandacht voor precieze afwerking en veel liefde voor de materialen creëert Joshua unieke stukken van hoge kwaliteit. "mijn ontwerpen zijn het best te omschrijven als sterk en krachtig. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het leukste aan dit werk is het ontwerpen van een product waarbij verschillende materialen worden samengevoegd tot een geheel. Om de perfecte combinatie van design en functionaliteit te krijgen is iedere keer een uitdaging. Ik was al bekend met metaalbewerking maar ontdekte later ook het mooie en warme van hout. Ik werk het liefst met de Europese en Amerikaanse houtsoorten. Zo ontstond als vanzelf de combinatie van hout en metaal. In een ontwerp zijn beide materialen even belangrijk, de balans moet precies goed zijn. Als ik een tafel maak is het metalen frame dan ook net zo belangrijk als het houten blad. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ieder stuk uniek is, ik maak nooit twee keer hetzelfde." - Joshua Naast de verkoop van zelf ontworpen en gemaakte stukken kunt u bij Jover ook terecht voor interieurdesign op maat. Heeft u zelf een idee of materialen waar u iets van wilt laten maken? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Braat Bouwadvies
  Braat Bouwadvies
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Ontwerper in Terheijden

  BRAAT Bouwadvies werkt direct voor particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers en in opdracht van architecten en aannemers. Wij vertalen uw ideeën naar tekeningen en begeleiden u van schets tot en met uitvoering. Wij dragen de zorg voor het totaalplaatje, d.w.z. ontwerp, tekenwerk voor alle fasen in het bouwproces en regelen de benodigde documenten ten behoeve van een omgevingsvergunning. U kunt BRAAT Bouwadvies ook benaderen voor seperate diensten zoals het verzorgen van constructieberekeningen en tekeningen, toetsen van een plan aan regelgeving omtrent bouwfysica en brandveiligheid.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik ben super tevreden over braat bouwadvies. Johan heeft voor mij binnen no time een complete vergunning geregeld. Hij is zeer ervaren, vriendelijk en altyd bereikbaar voor vragen. De volgende keer ga ik hem zeker weer vragen. Aanrader!!
 • Puro arte interiors

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Terheijden

  Interieurontwerp studio, werkzaam binnen de privesector, horeca en commercieel. Mogelijkheden tot volledige uitvoering van het ontwerp en bouwbegeleiding.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Terheijden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Terheijden

Andere vakmensen in Terheijden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur