Vind ontwerpers in Hooge Zwaluwe

Op zoek naar ontwerpers in Hooge Zwaluwe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Hooge Zwaluwe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Hooge Zwaluwe

 • Ned-Ingenieursbureau

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews

  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is een zelfstandig en dynamisch buro wat diverse Bouwkundige Teken,- en Advieswerkzaamheden kan verzorgen voor: - Particulieren - Aannemers (zzp’ers) - Architecten - Makelaars - Overige diensten Voordelen: Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer heeft als groot voordeel dat het een eenmanszaak betreft waardoor je als klant 1 op 1 contact hebt met een dezelfde persoon namelijk: Dion de Meijer. Daarnaast is het zo dat D. de Meijer zijn kosten kan beperken aangezien hij geen personeel heeft en gewoon vanuit thuis kan werken. Verleden: D. de Meijer zelf heeft voorheen gewerkt bij een Architectenburo waar hij in +/- 15 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Uitstekend contact en hulp gehad van Dion, alleen na het doorgeven van alle informatie liet de oplevering even op zich wachten, maar dat zal door vakantie en drukte komen, het was voor ons geen probleem.
 • jouwtekening

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Vooraf weten hoe het er achteraf uit ziet. 2D & 3D impressies van interieur en exterieur. Maatvoering tekening. Licht plan. Elektrotechnische tekeningen. Keuken 0 tekening. Keukeninstallatie tekening. Vloer indeling. Advies. Ontwerp. Bouwtekening. Doorsnede en gevel aanzicht tekeningen.Installatie tekening. Maatvoeringen, Schaal tekeningen. Revisie tekeningen. CAD tekening. Zonnepanelen calculatie met terug verdien model. Zonnepanelen dak last berekening, ik bereken het benodigde gewicht om de constructie op zijn plaats te houden. Zonnepanelen montage berekening plat of schuin dak. Geen constructieve berekening. Voor al uw tekenwerk voor een betaalbare prijs. www . jouwtekening . nl “jouw” digitaal teken bureau. Ik werk graag digitaal. Dit geeft de mogelijkheid direct de juiste informatie te presenteren en contact kan hierdoor 24/7. Tevens blijven hierdoor de prijzen laag. Zoekt u een Zonnepanelen opbrengst calculatie en terug verdien model, u bent bij jouwtekening .nl aan het juiste adres.

  Laatste review:

  Jarno heeft goed geluisterd naar hetgeen ik wilde waardoor ik zeer tevreden ben met het eindresultaat. De communicatie ging erg vlot en ik had mijn tekeningen al voor de afgesproken deadline ontvangen. De aannemer was ook erg tevreden met de tekeningen, de uiteindelijke badkamer is precies geworden zoals ik het in gedachten had.
 • VHO tekenbureau

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Mijn naam is Jorren van Houwelingen en sinds kleins af aan loop ik al bij mijn vaders aannemersbedrijf mee. De bouw vond ik altijd zo interessant dat ik besloten heb ook wat in de bouw te gaan doen. In bouwkundig tekenwerk zit altijd een hoop uitdaging, omdat elk project en elke situatie weer anders is en daarom vind ik dit ook juist zo interessant. Als we een afspraak hebben gemaakt kom ik graag bij u langs om alles door te nemen en eventueel in te meten. Daarna kijk ik wat er allemaal geregeld moet worden om alles rond te krijgen. Voor bouwkundig tekenwerk gebruik ik het 2D tekenprogramma Autocad van Autodesk, omdat ik hier ruime ervaring mee heb en dit een heel flexibel tekenprogramma is. Wat kan VHO voor u betekenen? - Bouwkundig tekenwerk/advies - Omgevingsvergunning regelen - 2D en 3D ontwerpen - Interieurontwerpen - Kostencalculaties - Splitsingstekeningen

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel, communicatie goed en goede afhandeling. Aanrader!
 • BIM-ING

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goede ervaring, ik werd direct gebeld voor de specificaties en er is snel geleverd.
 • MJLN Advies & Ontwerp

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijn naam is Marjolein Dikmans en ik ben de drijvende kracht achter MJLN Advies & Ontwerp. Samen met mijn vriend woon ik in een karakteristieke boerderij in Terheijden. Deze woning hebben we helemaal verbouwd en aangepast aan onze woonwensen. Hierbij hebben we de oude ruimtelijke indeling van de woning losgelaten. Door het toevoegen van moderne elementen en het benadrukken van de unieke karakteristieken van boerderij, ontstaat er passend interieur dat aansluit bij onze levensstijl. Dat is ook precies wat ik doe binnen mijn eigen onderneming: het creëren van een prettige omgeving die aansluit bij de wensen en het gebruik van de bewoners of gebruikers. MJLN Advies & Ontwerp is werkzaam voor de particuliere en zakelijke markt. MJLN Advies & Ontwerp ontzorgt jou bij al jouw interieurvragen: inrichtingsvraagstukken, kleur- en materiaaladvies, 3D-visualisaties, verlichtingsplannen en de begeleiding van de realisatie.

  Laatste review:

  Super leuke interieurklas gevolgd bij Marjolein. Veel inspiratie opgedaan en veel geleerd over indelingen, kleuren, lichtplannen, sfeer en materialen.
 • Smalheer Support en Advies

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Nog geen reviews

  Opleiding Civiele Techniek. Ontwerpen van huizen en wegen gemaakt. Eigen woning ontworpen en gebouwd. Gewerkt bij overheden en in het onderwijs (o.a. les in digitaal 2D- en 3D-tekenen). Woonachtig in Breda

 • Joverstudio

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Nog geen reviews

  Joshua Verreijt groeide op in de werkplaats van zijn vader die speciaalmachines ontwierp en bouwde. Kwaliteitsapparatuur die na 35 jaar nog steeds onafgebroken draait. Met dezelfde visie op kwaliteit en duurzaamheid, heeft Joshua zich gestort op interieurdesign. Hij studeerde af aan de kunstacademie in Breda, liet zijn creatieve geest los op films maken maar kwam toch steeds weer terug bij wat hem met de paplepel was ingegoten: ontwerpen en maken. Het werden echter geen speciaalmachines maar vooral meubels en lampen. Bijzonder aan zijn werk is de combinatie van metaal, prachtige houtsoorten en epoxy, die exclusieve kunststukken opleveren. Met oog voor detail, aandacht voor precieze afwerking en veel liefde voor de materialen creëert Joshua unieke stukken van hoge kwaliteit. "mijn ontwerpen zijn het best te omschrijven als sterk en krachtig. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het leukste aan dit werk is het ontwerpen van een product waarbij verschillende materialen worden samengevoegd tot een geheel. Om de perfecte combinatie van design en functionaliteit te krijgen is iedere keer een uitdaging. Ik was al bekend met metaalbewerking maar ontdekte later ook het mooie en warme van hout. Ik werk het liefst met de Europese en Amerikaanse houtsoorten. Zo ontstond als vanzelf de combinatie van hout en metaal. In een ontwerp zijn beide materialen even belangrijk, de balans moet precies goed zijn. Als ik een tafel maak is het metalen frame dan ook net zo belangrijk als het houten blad. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ieder stuk uniek is, ik maak nooit twee keer hetzelfde." - Joshua Naast de verkoop van zelf ontworpen en gemaakte stukken kunt u bij Jover ook terecht voor interieurdesign op maat. Heeft u zelf een idee of materialen waar u iets van wilt laten maken? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • RBDecoraties

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Nog geen reviews

  Hallo Lezer, Wij zijn RBDecoraties. Wij maken leuke handgemaakte woonartikelen voor in en buitens huis. Naast onze woonartikelen realiseren wij ook maatwerk opdrachten. Van stalen opbergkast met schuifdeuren tot zwevend drankrek. Wij kunnen al u wensen realiseren. Benieuwd naar onze portfolio? Neemt u eens een kijkje op onze website! Met vriendelijke groeten, Team RBDecoraties

 • Tielemans Infra

  Ontwerper in Hooge Zwaluwe

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Tielemans infra is specialist in de gww sector van ontwerp tot uitvoering. Met eigen kennis opgedaan bij grote grond weg en waterbouw bedrijven gespecialiseerd in diverse diensten zoals onder andere: - Grond en bestratingswerkzaamheden - Revisietekeningen - Ontwerptekeningen - Maatvoering - Calculatie

  Laatste review:

  Prima vaklui die doen wat ze beloven en netjes en secuur werken. Aanrader!

Populaire lokale ontwerpers in Hooge Zwaluwe

Andere vakmensen in Hooge Zwaluwe

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur