Vind ontwerpers in Someren

Op zoek naar ontwerpers in Someren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Someren

 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.6 van 54.6570 reviews
  Ontwerper in Someren

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Het kontakt met Andries verliep erg prettig, hij nam me eigenlijk al werk uit handen nog voordat er een afspraak was gemaakt.Het feit dat hij hier geen kosten voor berekende kwam erg sympathiek over.Na het ter plaatse komen bekijken wat precies de bedoeling was, werden de benodigde tekeningen erg snel naar de gemeente doorgestuurd. Nu is het alleen nog wachten op goedkeuring van de gemeente.Ik kan de Hr Koster aan iedereen aanbevelen, hij komt zijn afspraken na,en komt profesioneel over.
 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Ontwerper in Someren

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Enorm behulpzaam, snel en efficiënt. We zijn erg tevreden met het werk verricht.
 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews
  Ontwerper in Someren

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Heel prettig. Wij hadden elkaar niet helemaal begrepen, maar rapport zonder moeite aangepast. Aanrader!
 • Raafs Timmerwerken
  Raafs Timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Ontwerper in Someren

  mijn bedrijf is opgericht in 2005 en ik ben gespecialiseerd in het vervaardigen van interieur, meubels en afbouwwerkzaamheden . ik zit al 25 jaar in het vak en heb ervaring met het produceren en plaatsen van o.a. keukens, kastenwanden, inloopkasten, badkamermeubels, diverse aftimmerwerkzaamheden, kozijnen, deuren en ramen, dakramen. ik heb een eigen werkplaats met diverse machines , om alles te kunnen produceren, werk met verschillende soorten plaatmaterialen van bekende houtleveranciers zoals : meubelplaten op kleur bv. in houtstructuur effen kleuren , ook mdf voor spuitwerk maar ook natuurlijk massief hout zoals : eiken beuken meranti vuren. het meubelbeslag word ingekocht van div. bekende merken zoals: blum , sisco, haffele , staalimex. ook de inrichting van inloopkasten verzorg ik . naar de wensen van de klant.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Correcte afspraak
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Someren

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer kleinschalige renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Kamil Kara

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Het werk bestond uit het vakkundig slopen van een draagmuur van ruim 4 meter. Het was de muur tussen keuken en woonkamer. Na het verstrekken van de opdracht maakte Kamil een constructie en stempelplan. Direct daarna startte hij met de klus. Deze is professioneel uitgevoerd. De afspraken met Kamil waren altijd duidelijk. De klus is in 4 dagen tijd afgerond. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
 • Studio Laury Brouwer

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Someren

  De wens om weer fijn te kunnen wonen is voor iedereen anders. Dit kan al door kleine veranderingen of een zetje in de juiste richting. Studio Laury werkt daarom met een persoonlijke aanpak om van uw huis weer uw thuis te maken. Er zijn veel verschillende interieur stijlen. Vaak spreken verschillende interieur trends aan en is het moeilijk dit tot een geheel te krijgen. Studio Laury stelt graag interieurs samen waar u jarenlang woon plezier van heeft en niet snel op uit kijkt. Door verder te kijken dan alleen de interieur stijlen van nu en door te kijken en te luisteren hoe u leeft, zorgen we voor een tijdloos balans in uw huis. Van styling tot complete uitvoer, Studio Laury denkt graag met u mee!

 • Tekenbureau Boutek
  Tekenbureau Boutek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Ontwerper in Someren

  BOUTEK 3D is expert op het gebied van kleinschalige bouwaanvragen. BOUTEK 3D heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen, visualisatie, of verbouwingen. In totaal zijn er honderden opdrachten door het hele land uitgevoerd. Wij kenmerken ons door persoonlijke contact, snelle levering, en meedenkend vermogen. Met zeer vriendelijke groet, Gerben Bouthoorn

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik heb Boutek benaderd om een bouwtekening + aanvraag in te dienen bij de Gemeente Helmond, voor het plaatsen van een dakkapel. Gerben heeft van A t/m Z alles goed geregeld. Hieronder enkele pluspunten: - Denkt goed mee - Luistert goed naar je wensen - Betaalbaar - Past de tekening aan waar nodig is - Neemt contact op met de Gemeente bij vragen - Heel vriendelijk - Makkelijk bereikbaar Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.
 • IEZIE Architecten
  IEZIE Architecten

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Someren

  Wij zijn IEZIE Architecten, gespecialiseerd in het ontwerpen en uittekenen van verbouwingen en nieuwbouw woningen, ten behoeve van een vergunning. Lekker IEZIE. Geen gedoe meer met communicatie tussen jou, de gemeente en de constructeur. Wij doen het gehele proces, van ontwerp (indien nodig) tot en met de vergunning. We zullen dus ook het contact met de gemeente en constructeur op ons nemen. Daar hoef je je dus niet druk over te maken. Sterker nog, we garanderen dat per vergunning verleend wordt*. We zijn een transparant bureau waar je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt vrijblijvend ook eerst even contact opnemen om advies in te winnen over jouw project. *We garanderen dat je vergunning verleend wordt wanneer we geconstateerd hebben dat je plannen binnen het bestemmingsplan passen. Bij nieuwbouw woningen kunnen we deze garantie niet bieden, aangezien dat veel complexer is.

 • Sander Swinkels Bouwkundig Tekenburo
  Sander Swinkels Bouwkundig Tekenburo
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Ontwerper in Someren

  Hebt u plannen voor het realiseren van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte? Of wilt u uw huidige woning of bedrijfsruimte vergroten? Een garage, dakkapel, serre, carport of erker plaatsen? Dan bent u voor al deze projecten bij Sander Swinkels Bouwkundig Teken- & Adviesburo aan het juiste adres. Sander Swinkels Bouwkundig Teken- & Adviesburo is een klein, jong en dynamisch buro wat adviseert, ontwerpt, tekent, berekent en voor de juiste papieren zorgt voor uw complete omgevingsvergunning. Ook voor de bouwbegeleiding of kostenbewaking van uw project kunt u bij ons terecht. Ook kunt u als zakelijke klant terecht bij ons voor extern tekenwerk. Indien u krap zit in tijd of niet de expertise hebt voor het uitwerken van uw projecten in bijvoorbeeld 3D of met bepaalde software pakketten, dan kunt u ook voor al die werkzaamheden bij ons terecht. Wilt u meer informatie over hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:

  Sander heeft ons jaren '30 huis zelf ingemeten en vervolgens ingetekend. De verbouwplannen die we hadden waren hierdoor 3D te bekijken, wat een goede indruk geeft van het eindresultaat voor ogen. Ik heb de samenwerking met Sander als erg plezierig ervaren en kan hem zeker aanbevelen. Ga zo door, zou ik zeggen! Joris van Ginderen Twello
 • Vereijken bouwkundig teken en adviesbureau
  Vereijken bouwkundig teken en adviesbureau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Someren

  Vereijken B&A staat voor het bouwkundig teken en adviesbureau van Geldrop en omstreken. Vereijken B&A verzorgd en ontzorgd u op bouwtechnisch gebied. Wij nemen u aan de hand mee door het bouwproces. Zo verzorgen wij al uw bouwkundig tekenwerk voor nieuwbouw en verbouw van woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen wij in 3 fasen; Fase 1: ontwerp Fase 2: bestek Fase 3: werk / detailering Vereijken B&A voert bouwkundige inspecties uit en maakt rapportages bouwkundig onderzoek. Tevens verzorgen wij bouwbesluit toetsingen en maken wij berekeningen tbv warmteweerstand (Rc) , doorspuibaarheid, ventilatie, daglichttoetreding

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Someren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Someren

Andere vakmensen in Someren

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur