Vind ontwerpers in Ommen

Op zoek naar ontwerpers in Ommen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Ommen

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • Wolf Bouwtekeningen
  Wolf Bouwtekeningen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Welkom op ons bedrijfsprofiel. Wolf Bouwtekeningen is een bouwkundig ontwerp/tekenbureau dat zich bezig houdt met woningbouw en utiliteitsbouw in alle vormen. Als ZZP’er run ik een klein flexibel bureau. Door deze kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak kan ik een hoge kwaliteit bieden voor een zeer gunstige prijs Overweegt u een bestaande woning te kopen, maar deze is niet geheel afgestemd op uw wensen? En u wilt de verbouwmogelijkheden van de woning weten? Of u huidige woning voldoet niet geheel meer aan uw wensen, en u wilt weten wat de verbouwingsmogelijkheden van de woning zijn? Met vriendelijke groet, Wolf Bouwtekeningen De specialist voor het maken van bouwtekeningen voor verbouwingen en bijgebouwen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  In verband met een aanvraag van een omgevingsvergunning had ik snel tekeningen nodig. Thomas heeft die binnen korte tijd opgeleverd. Prima werk, ik ben erg tevreden.
 • PD Interieurontwerp
  PD Interieurontwerp
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Een interieur dat bij jou past! Dat is het uitgangspunt van mijn ontwerpen op het moment dat ik start met een project. Ik geloof in een samenwerking met mijn klanten, want jullie input en feedback vormen de sleutel tot het perfecte ontwerp waar jullie je volledig thuis voelen. Mijn missie is om functionele en harmonieuze leefruimtes te ontwikkelen die passen jou. Bekijk mijn portfolio om een impressie te krijgen van mijn projecten.

  Laatste review:
  Priscilla Dankelman heeft zich goed voorbereid op haar bezoek aan ons. Enerzijds gaf ze ons uitgebreid de ruimte om haar adviezen,en te wegen; anderzijds schrootjes ze niet om haar mening te geven. Daarmee heeft ze voor ons een kader geschetst. We weten nu op welke zaken we moeten letten bij de inrichting van onze woonkamer. En dat alles binnen het kader van haar module "Flitsadvies". Aanbevelenswaardig!
 • Stoeten Dienstverlening
  Stoeten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Stoeten Dienstverlening is alweer twee jaar een begrip in de omgeving! De diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn, zijn: - Tegels zetten, inclusief voegen en kitten - Badkamer- / toiletrenovatie - Tuinaanleg en -onderhoud - Onderhoud- / aanleg elektrische installatie (groepenkast, schakelaars, bekabeling en dergelijke) - Sanitaire werkzaamheden - Bestrating - Waterleiding- / riool werkzaamheden - Overige timmer- en bouwwerkzaamheden. Het werkgebied van het bedrijf is in een straal van 60 km rondom Ommen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Alles wordt (goed) overlegd en besproken. Vriendelijk en professioneel. Komt afspraken na en levert strak/mooi werk. Ben zeer tevreden!
 • M.A.C bestratingen
  M.A.C bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Gespecialiseerd in bestratingen. Van oud ambachtelijk gebakken of natuursteen tot keramisch met of zonder voeg. Ook schuttingen en vlonders is alle ervaring aanwezig. Klussen in en om het huis En elektra aanleggen is ook geen probleem

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima vakman. Werkt snel en netjes. We zijn erg tevreden over het opgeleverde werk!
 • Bedrijfsverzorging Dalfsen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ommen

  Ik ben al 30 jaar zelfstandig ondernemer (ZZP). Allround ZZP'er. Ik ben werkzaam in de wegenbouw

 • inktviz
  inktviz

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ommen

  Inktviz ontwerpt mooie, stoere, belevingsvolle gebouwen. Dat doen we met hart en ziel, inkt en visie. Wij werken vanuit een heldere conceptuele gedachte. Hiermee geven we antwoord op de vraag hoe het gebouw functioneert, hoe het voelt en hoe het eruitziet. Deze look&feel-gedachte passen we toe op elke schaal binnen het ontwerpproces – van de stedenbouwkundige setting, tot en met de materialisering. Vanzelfsprekend bent U, als gebruiker van het gebouw, onze grootste inspiratiebron. Heeft u bouwplannen en wilt u er écht iets heel ‘eigens’ van maken? Bel ons, mail ons, app ons! Bouwen begint hier.

 • Eclips - Luiken
  Eclips - Luiken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Eclips-Luiken is een bedrijf die gespecialiseerd is in binnen en buiten raam luiken. De binnen luiken zij gemaakt van MDF panelen. Ze laten geen licht door maar ventileren wel. De buiten luiken worden gemaakt van watervaste panelen. Zowel de buiten als binnen luiken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar,van modern tot klassiek. Naast het maken van luiken doe ik ook diverse timmerwerkzaamheden. Van meubels maken tot vloeren leggen, carports enz....

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Net werk en hele goede service
 • Maatwerk Zwolle
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Al 35 jaar ontwerpen, leveren en monteren wij betaalbare Maatwerk keukens. Wij monteren niet alleen keukens die wij zelf produceren en leveren maar monteren ook regelmatig keukens van andere (grote) keukenzaken. U schrikt vaak van de prijs die deze winkels vragen voor een montage en dan ook nog vaak zonder aansluiten van de apparatuur. Dus bent u op zoek naar een ervaren keukenmonteur die tegen een eerlijke prijs uw keuken vakkundig monteert en aansluit dan komen wij graag met u in contact. Let op: Alleen volledige keukenmontage, dus geen overspuiten, wrappen of apparatuur of werkblad vervangen. (uiteraard doen we dit wel als we zelf de materialen ook mogen leveren. OOK MONTAGE VAN IKEA EN KVIK KEUKENS.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ze hebben goed werk opgeleverd en snel afgehandeld
 • Hoveniersbedrijf Huiskes
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Ontwerper in Ommen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Ommen, dan kan Hoveniersbedrijf Huiskes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  kwam netjes langs en maakten samen afspraken, een tijdje later krijgen we een mail dat de prijzen opeens omhoog zijn gegaan omdat ze met meerdere partijen werken en werd ons verteld dat het misschien beter is om verder te zoeken, omdat ze hier toch geen zin in hadden.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Ommen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Ommen

Andere vakmensen in Ommen

Vind vakmensen bij jou in de buurt