Vind Gevelreinigers in Ommen

Op zoek naar Gevelreinigers in Ommen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Ommen

 • R.Jansen schoonmaakdiensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Ommen

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Almelo bij R.Jansen schoonmaakdiensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Alles volgens afspraak!
  Kom in contact
 • Schildersbedrijf Ommen
  Schildersbedrijf Ommen

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ommen

  Schilder nodig? Zoek me op!

  Kom in contact
 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Gevelreiniger in Ommen

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Snelle reactie van dds, en duidelijke afspraken. Het werk is naar volle tevredenheid gedaan.
  Kom in contact
 • G.S. Service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ommen

  Heb je een Timmerman, Dakdekker, Gevelspecialist nodig in Tussenweg 4 of omgeving? G.S. Service kan je helpen met alle klussen die een Timmerman, Dakdekker, Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Veranda aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • BDR cleaning service
  BDR cleaning service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ommen

  gevelreiniging zandstralen voegen kappen scheur reparatie dakpan reinigen graffiti verwijderen

  Kom in contact
 • ND Construction and Cleaning.

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ommen

  ND Construction and Cleaning. is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Dedemsvaart en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Vloer verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Tele-schoon
  Tele-schoon
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelreiniger in Ommen

  Tele-schoon schoonmaakbedrijf voor heel Twente Gespecialiseerd in Glasbewassing (Traditioneel) Glasbewassing (Telewash) Rolluik reiniging Zonnepanelen reiniging Gevelbekleding reiniging Dakgoot reiniging Tapijt- meubel reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Snel en makkelijk contact. Komen hun afspraak na en werken snel. De ramen maar vooral de rolluiken zien er eindelijk weer schoon uit. Voor herhaling vatbaar.
  Kom in contact
 • T Verweg

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ommen

  T Verweg is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Slagharen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Snippe Zonwering

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ommen

  .

  Kom in contact
 • Scheper Agro
  Scheper Agro
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Gevelreiniger in Ommen

  Scheper Cleaning (Scheper Agro) is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het in- en exterieur reinigen van woningen en bedrijfsgebouwen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Erg goede communicatie en hartstikke goed werk. Ze maken nu regelmatig bij ons schoon. Heel tevreden.
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Ommen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Ommen

Andere vakmensen in Ommen

Vind vakmensen bij jou in de buurt