Vind ontwerpers in Den Ilp

Op zoek naar ontwerpers in Den Ilp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Den Ilp

 • Steun in Architectuur
  Steun in Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Met een ruime ervaring van meer dan 17 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR biedt niet alleen een architectonisch ontwerp op maat en nauwkeurig tekenwerk voor verbouw, nieuwbouw of renovatie maar ook ondersteuning bij aanvraag van bouwvergunningen. Gedurende het gehele uitvoeringsproces en bouwwerkzaamheden staan wij naast u voor het beoordelen van offertes, het kiezen van aannemers en om technische en esthetische begeleiding te verstrekken. Mocht u geen eigen aannemer hebben, wij werken regelmatig met een vaste ploeg van betrouwbare en deskundige bouwers: timmerlui, schilders, tegelzetters, stukadoors, loodgieters, elektriciens en uitvoerders, die professioneel werk leveren voor een uitstekende prijs. DIENSTEN: 1- BOUWTEKENINGEN/BEREKENINGEN: bestaande en nieuwe situatie (situatie, plattegronden, gevels, doorsneden, details; daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen en Bouwbesluit-berekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning. Ook het indienen en communiceren met de gemeente voor het verkrijgen van de vergunning behoort tot de mogelijkheden. De constructieve gegevens worden, indien nodig, door een erkende constructeur aangeleverd. 2- ONTWERP: advies voor nieuw indeling, materialen, kleuren, inrichting voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders 3- UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes bij aannemers; directievoering tijdens de bouw 4- 3D VISUALISATIES KOSTEN: De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project en kunnen in overleg met u worden besproken en bepaald. Om u toch een indicatie te geven van de verwachte kosten hebben wij hieronder een aantal voorbeeldbedragen opgesteld. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW 1- BOUWTEKENINGEN/BEREKENINGEN: aanbouw, uitbouw, dakopbouw, serre tot 15m2 - vanaf €550,00 dakkapel, schuur, garage tot 15m2 - vanaf €400,00 verbouwing in een monument of beschermd stads- of dorpsgezicht – vanaf €550,00 kadastraal splitsingstekeningen - vanaf €220,00 zonnepanelen plaatsen bij monument of beschermd stads- of dorpsgezicht – vanaf €350,00 2- ONTWERP: €50/uur 3- UITVOERING: €50/uur 4- 3D VISUALISATIES: €50/uur

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Wij zijn uitstekend geholpen met een bouwtekening voor een uitbouw. Steun en architectuur is duidelijk in communicatie, vlot en deskundig.
 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Het was prettig schakelen met Thoby. In de offertefase dacht hij goed mee, waardoor we op een prima prijs uitkwamen. Vervolgens waren de constructietekeningen snel gemaakt en de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend. Binnen 2 weken hadden we een goedkeuring van de gemeente. Zeer positief dus.
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Beoordeling: 3.8 van 53.856 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Scherpe prijs. Snel werk geleverd, wijzigingen geen probleem. Zeker een aanrader. Bedankt Reshmi,
 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
 • Architectenbureau Stepan Rektorik
  Architectenbureau Stepan Rektorik
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Architectenbureau Stepan Rektorik Onze werkzaamheden: Architectonisch en bouwkundig ontwerp Bouwkundig advies Begroting van bouwkosten Omgevingsvergunningen Aanbesteding Toezicht en bouwbegeleiding

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na het goede contact en het uitbesteden van deze klus nog meer tekenwerk aan Stepan uitbesteed.
 • Studio Kuin Architectonische Vormgeving
  Studio Kuin Architectonische Vormgeving
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  interieurarchitect voor groot en klein budget, waarbij de opdrachtgever direct betrokken is bij 't project. Interieuradvies, kleur- en materiaal advies, meubelontwerp, uitwerking technische en bouwkundige tekeningen, bouwbegeleiding. Vraag nú een 2-uur durend advies aan (€325,-)bij Studio Kuin bij jou thuis of geef het iemand kado! Kan nu ook online via de webcam!!😀 Je kijkt direct mee en overleggen samen online.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Super professional and inspiring! Highly recommended, a true professional!
 • Merel in Huis
  Merel in Huis
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Merel in Huis kan je helpen met je Ontwerper klus in Amsterdam en omgeving. Ik help jou graag met jouw huis en jouw woonvragen. Ik kan ontwerpen maken voor een renovatie of een geheel inrichtingsplan, inkopen doen is ook mogelijk. Ik bied verschillende pakketen aan, laten we samen kijken wat het beste bij jouw klus past! Ik werk in 3D en in 2D. I am fluent in English and Dutch.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Merel heeft ons uitstekend geholpen met een interieuradvies! Ze was erg flexibel in haar offerte wat precies aansloot op onze wensen. Goede prijs/ kwaliteit, ik zou haar zeker aanbevelen!
 • Innovation Valley Europe B.V.
  Innovation Valley Europe B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Den Ilp

  Bouwkundig adviesbureau. Gewoon Gezond Wonen levert de volgende diensten: Bouw advies Tekeningen Bouwaanvragen Bouwbegeleider Kwaliteit waarborgen - aanbesteding Energie prestatie advies 33 jaar ervaring in de bouwsector Gericht op de kwaliteit van wonen: Luchtkwaliteit, Natuurlijk verwarmen, Energiebalans. Gewoon Gezond Wonen, daar krijg je energie van.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Rik heeft ons geweldig begeleid tijdens het herstellen van de constructie.
 • Cheung San Interieurarchitectuur
  Cheung San Interieurarchitectuur
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Na een paar jaar bij verschillende architectenbureaus aan interieurontwerpen voor woningen, kantoren, horeca en retail te hebben gewerkt, ben ik sinds kort mijn eigen ontwerpbureau Cheung San interieurarchitectuur begonnen. Goed naar de opdrachtgever en de eindgebruiker luisteren vind ik zeer belangrijk in mijn werk. Ik heb een masterdiploma als interieurarchitect en ik heb een MA titel van de universiteit. Een aantal van mijn werkzaamheden zijn bouw-/technische tekeningen maken, tekeningen voor vergunningsaanvragen, 3d sfeerbeelden en natuurlijk ontwerpvoorstellen voor interieurs-, kleine aan- of opbouwen, renovaties, transformaties etc. Ook maak ik logo's voor bedrijven. Ik ben onderdeel van een collectief van jonge (interieur)architecten, voor grotere opdrachten schakelen wij elkaar in. Wij delen een kantoor in Amsterdam Oost. Ook heb ik goede contacten met aannemers en verscheidene meubelmakers. U kunt altijd contact met mij opnemen voor vrijblijvende informatie.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Naomi is doortastend, betrouwbaar en adequaat. Ze maakte snel een goede inschatting van de ruimte, communiceerde duidelijk, kwam alle afspraken na en heeft een prachige badkamer / wc ontworpen. Ik ben buitengewoon tevreden.
 • Marigold Living
  Marigold Living
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Ontwerper in Den Ilp

  Marigold Living zoekt naar de perfecte samenhang tussen verschillende meubels, kleuren en woonaccessoires vanuit een mix van stijlen. Ik combineer stoer en sierlijk, klassiek en modern, kleur en zwart-wit zonder concessies. “Dat klinkt tegenstrijdig en juist dát maakt het spannend. ik verras graag, laat de opdrachtgevers bewust kijken, vaak met een beetje humor.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Goed advies dat precies aansluit op onze wensen.

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Den Ilp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Den Ilp

Andere vakmensen in Den Ilp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur