Vind Laadpaal installateurs in Den Ilp

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Den Ilp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Den Ilp

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85690 reviews
  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • Stephan Schmidt Producties

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Stephan Schmidt. Aannemer van Timmerwerk en Elektrische installaties in de regio van Zuid tot Noord Holland. Jaren lange ervaring als zelfstandige in elektrische installaties en timmerwerkzaamheden. VCA gecertificeerd, Mts Hts elektrotechniek en opgegroeid in de timmerfabriek van mijn vader en broer. Samen met mijn broer doe ik grote verbouwingen maar uiteraard ook de kleine keukens of reparaties van uw Dak of bijv. Dakkapel. Zeer uiteenlopende vakkennis en altijd tot in de perfectie opgeleverd. Wij werken uitsluitend met goede materialen, keurmerken en garantie. Wij gaan niet voor prijsvechters maar voor kwaliteit en een eerlijke prijs.

 • Zonhut
  Zonhut
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en onderhouden van complete pv systemen. Wij plaatsen ook laadpalen. InstallQ erkenning, Enphase & Solaredge installateur.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Professionele aanpak Alle afspraken nagekomen en uitstekende service.
 • Th. de Vre

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Theo de Vre elektrotechniek Heb 40 jaar ervaring. Verbouwing, nieuwbouw, woningbouw, renovatie, utiliteitsbouw enz. Opleiding lts elektrotechniek, vev, msi,3xvca enz.

 • techno-kr8
  techno-kr8
  Beoordeling: 4.3 van 54.359 reviews
  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Na jaren te hebben gewerkt voor kleine en grote installatiebedrijven ben ik in februari 2016 gestart met mijn eigen Elektrotechnisch Installatiebedrijf Techno-kr8. De wens om mijn elektrotechnische kennis, technische vaardigheden en projectervaringen in te zetten als zelfstandige voor particulieren en bedrijven is daarmee in vervulling gegaan. Inmiddels ben ik een door InstallQ (nieuwe naam voor Sterkin) Erkend Elektrotechnisch Installateur. Daarnaast tevens bevoegd inspecteur voor NEN-1010/NEN 3140 installatie inspecties volgens IBER erkenning. Door het inschakelen van een InstallQ Installateur kunt u een schriftelijk bewijs krijgen dat u een erkende installateur heeft ingeschakeld. Voor de wet zijn gebouw- en huiseigenaren zelf verantwoordelijk voor de staat van de installaties in hun woningen. Met een Conformiteitsverklaring van de InstallQ erkende installateur kunt u aantonen dat u die verantwoordelijkheid serieus neemt. De conformiteitsverklaring is een bewijs dat de installatie welke ik heb aangelegd aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit voldoen. Met het verkrijgen van zegelrecht mag ik zegels ven hoofdzekeringkast verbreken om de groepenkast en kWh-meter volledig spanningsloos te maken. Dat is behalve veilig werken ook snel kunnen werken bij het vervangen van groepenkasten of ombouwen van 1-fase naar 3-fasen installatie. Na testen en in bedrijf stellen breng ik weer nieuwe zegels aan.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer ervaren elektricien. Heeft goed meegedacht over de mogelijkheden en eventuele voorzieningen voor de toekomst. Prettig in de communicatie. Betrouwbaar.
 • D. Kremer Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Vakkundig elektricien met meer dan 35 jaar ervaring. Gespecialiseerd in woonhuis, kantoor, data en bedrijfsinstallaties. Uitbreiden of vervangen van groepenkasten t.b.v bijvoorbeeld een nieuwe keukeninstallatie, geen probleem. Vooraf een vrijblijvende prijspgave of offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vriendelijke groet, Danny.

 • Lachkar Installatie
  Lachkar Installatie

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Laat Je Huis of Bedrijf Stralen! Van badkamers tot tuinen, wij zijn jouw renovatie-experts! 🔨 Badkamers opknappen? Wij zorgen voor een frisse look en functioneel design. 🏠 Keukens transformeren? Wij maken jouw droomkeuken werkelijkheid. 🌿 Tuinen omtoveren? Ons team betegelt en vernieuwt jouw buitenruimte. Met vakmanschap en oog voor detail, brengen wij jouw visie tot leven. Neem vandaag nog contact op voor een gratis offerte!

 • Sari Infratechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Den Ilp

  Ik ben gespecialiseerd in elektrotechnische werkzaamheden in laagspanning. Ik kan ondergrondse elektriciteit aansluitingen maken. Ik kan stroom leveren tot aan de meterkast. Ik ben ook gespecialiseerd in elektrotechnische binnen installaties. Ik kan groepenkasten uitbreiden, nieuwe leidingen, stopcontacten/schakelaars en lampen verplaatsen en eventueel ook ophangen. Kortom alles wat u zich kunt bedenken over elektrische werkzaamheden binnen uw huis.

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Den Ilp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Den Ilp

Andere vakmensen in Den Ilp

Vind vakmensen bij jou in de buurt