Vind Gevelreinigers in Den Ilp

Op zoek naar Gevelreinigers in Den Ilp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Den Ilp

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Den Ilp

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Gevelreiniger in Den Ilp

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Uitstekend bedrijf, klus is perfect en snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Ik zou BNP Multidiensten zeker aanbevelen!
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Den Ilp

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in Den Ilp

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • Koopman Schilder & Onderhoud B.V.

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Ilp

  Koopman Schilder & Onderhoud B.V. kan je helpen met je Schilder klus in Den Ilp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Gevelrenovatie, Behangen kamer, Behang verwijderen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Schilder & Onderhoud B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bob Valckx
  Bob Valckx

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Ilp

  Gespecialiseerd in gevelreiniging middels hoge/lage druk reinigen en het impregneren van gevels. Hoofdzakelijk particuliere huizen en af en toe bedrijfspanden. Actief sinds 2010. Ik werk met een Dynajet 350th hogedrukmachine. Let op, het betreft enkel gevelreiniging/impregneren en niet zandstralen. In 2010 begonnen bij het schoonmakbedrijf van mijn ouders, Schoonmaakbedrijf Avital uit Breda en de afgelopen jaren werkzaam als ZZP'r.

 • YAVA
  YAVA
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Gevelreiniger in Den Ilp

  Ervaren,dynamisch, en zeer profesioneel schoonmaak bedrijf! Beschikbaar voor uw schoonmaakdiensten.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Communication is great, work done as agreed. Recommended!
 • Voegbedrijf Hollander B.V.
  Voegbedrijf Hollander B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Den Ilp

  Ons bedrijf is gevestigd in Landsmeer en Diemen en is al jaren in Amsterdam en omstreken een vertrouwd adres voor metsel- en voegwerkzaamheden voor zowel bedrijf als particulier. Tot onze opdrachtgevers behoren: Aannemersbedrijven , Architecten, Stadsherstel, Woningbouwverenigingen ,Makelaars, Vereniging van Eigenaren, Vve beheerders en particulieren.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Goede vakmensen, komen op tijd en maken betrouwbare afspraken.
 • Bob W. de Vries

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Ilp

  Veel schilderwerk gedaan, o.a bedrijfspand piet boon, woning piet boon. Wij werken uitsluitend met producten van Sigma coatings

 • GRANT klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Ilp

  IK BEN DERRICK MIJN B.V NAAM IS GRANT KLUSBEDRIJF IK BEN EN STUCKADOOR/SCHILDER IN BEN IN DEINST BIJ DE WONING BOUW DE 1O JAAR NU EN IK GAAN VOOR MIJN ZELF NU

4.8

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Den Ilp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 33 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Den Ilp

Andere vakmensen in Den Ilp

Vind vakmensen bij jou in de buurt