Vind aannemers in Noorden

Op zoek naar aannemers in Noorden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Noorden

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.5 van 54.55137 reviews
  Aannemer in Noorden

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Duidelijke communicatie. Goed werk geleverd. Aanrader
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95142 reviews
  Aannemer in Noorden

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Gat 130mm in gevel voor ventilatie laten zagen, prettig contact en heel zorgvuldig en stofvrij uitgevoerd. Aanrader.
 • Op maat
  Op maat
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Aannemer in Noorden

  Allround timmerman met werkplaats. Voor alle voorkomende klussen zoals: kozijnen, deuren, renovatie, verbouw, dakkapellen en badkamers maak ik vrijblijvend een offerte. Ook relaties met loodgieter, schilder en stucadoor zijn aanwezig zodat een klus niet over meerdere schijven hoeft te gaan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Vanaf 1e contact tot het uitbrengen van de offerte en het uitvoeren van de opdracht verliep op een prettige en professionele wijze. De reparatie is naar volle tevredenheid, deskundig uitgevoerd. Ik kan Hessel van der Maat zonder voorbehoud aanbevelen.
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Aannemer in Noorden

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Leuk stel, werken snel en hard! Vloer lukte niet in 1x goed (ivm met hoogteverschillen en droging) maar zijn snel teruggekomen en hebben een toplaag aangebracht. Ziet er netjes uit, weliswaar niet 100% vlak maar als je weet hoe het was… 😉 Bedankt!
 • Kershof Installatietechniek
  Kershof Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Aannemer in Noorden

  Kershof Installatietechniek Werkzaam rond Nieuwkoop Loodgieter, dak, lekkage onderzoek en kleine klussen rond om het huis

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Olaf reageert snel en komt afspraken na. Duidelijke communicatie over prijs en goed en snel werk geleverd. Zal hem de volgende keer weer meteen bellen.
 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Aannemer in Noorden

  245 Reviews met een waardering van 4.8/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goede afspraken mee te maken. Levert op een plezierige manier super goed werk af Niet twijfelen gewoon doen
 • Opal Services
  Opal Services
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Aannemer in Noorden

  Opal Services, het bedrijf is al 15 jaar actief in de branche en 5 jaar ervaring bij traprenovatie. Hij heeft ruime ervaring in de particuliere sector en de industrie. Onberispelijke mening.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Opdracht is netjes uitgevoerd volgens afspraak. Prima communicatie. Bedankt!
 • Burggraaf aannemingsbedrijf
  Burggraaf aannemingsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Aannemer in Noorden

  Burggraaf Aannemingsbedrijf is een onderneming die al 30 jaar gespecialiseerd is op veel vakgebieden. U kunt ons bellen voor een: Wij leveren en plaatsen Airco systemen en zonnepaneel systemen. Timmerwerkzaamheden in de tuin waaronder vlonders, schuttingen beschoeiingen, blokhutten, prefab schuren gebouwd naar ontwerp of wens van klant e.v.a. Verbouwingen van o.a. badkamers, toilet, zolder, e.v.a. verbouwingen, Wij doen in eigen beheer leidingwerk, tegelwerken, sanitair, stukadoors werk tevens leveren wij een groot aantal merken sanitair van bekende merken. Totale schilderwerken.

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Snel gereageerd en ook op mijn verzoek snel een offerte gemaakt. Super service.
 • Pietro Service V.O.F.
  Pietro Service V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Noorden

  Snelle uitvoering, goede prijs, advies bij materiaalkeuze en oplossingen, altijd garantie op het opgeleverde project!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Klus is snel uitgevoerd en naar volle tevredenheid! Erg blij met het resultaat. Na het klussen werd ook netjes opgeruimd.
 • Lexbouw
  Lexbouw
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Aannemer in Noorden

  kan je helpen met je Timmerman klus in Mijdrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Komt afspraak niet na en ongelooflijk brutaal.

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Noorden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2519 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Noorden

Andere vakmensen in Noorden

Vind vakmensen bij jou in de buurt