Vind glaszetters in Noorden

Op zoek naar glaszetters in Noorden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Noorden

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95132 reviews
  Glaszetter in Noorden

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Helemaal tevreden met A. C. Glasservice
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Glaszetter in Noorden

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  De communicatie verliep soepel en transparant. Alle afspraken werden nagekomen en ik werd continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Vakmanschap van Leendert was van topniveau
 • Gembara Renovaties
  Gembara Renovaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Glaszetter in Noorden

  Ben jij op zoek naar een professionele glaszetter?Dan bent u bij mijn aan het goede adres. Ik ben ervaren glaszetter die uw enkele en dubbele beglazing vervangt door HR++dubbel glas. Ik kan uw lekkende en gebarsten ramen repareren en/of vervangen met nieuwe. Van mijn kant garandeer ik netjes, nauwkeurig en goed werk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vakmanschap, maakt duidelijke afspraken, komt zijn afspraken na. En heeft onze raam vervangen binnen paar uur. Top service!
 • glas in lood Aalsmeer
  glas in lood Aalsmeer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Glaszetter in Noorden

  Mijn naam is Marko en ben woonachtig in Amsterdam maar werk vanuit mijn atelier in Aalsmeer. Mijn bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in glas en lood is gespecialiseerd in het repareren, restaureren en het maken van nieuwe ontwerpen. Ook het in dubbel glaszetten van uw glas in lood ramen is mogelijk. Tevens worden er ook cursussen / workshops gegeven en kan men er glas en de gereedschappen voor glas in lood kopen. Heeft u nog een mooie of uitdagende opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marko de Groote Glas in Lood Aalsmeer.

  Laatste review:
  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren-
  Transparant, eerlijk en goede kwaliteit.
 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.8 van 54.8588 reviews
  Glaszetter in Noorden

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  As always all started good. I had many windows glass to change. Some of them had rotten frames and we decided to plan them in a separate project. Out of the remaining 27 windows they only fully finished 16, 8 half finished (no kit, missing middle woods) and 3 of them was not touched at all. They never showed up on promised days. I had to come early and wait in an empty house multiple times just to see nobody at the door. They promise other days when I call. And then there is nobody on that day either. And then there is no response to phone calls. Stay away from this company.
 • Solo Glass
  Solo Glass
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Glaszetter in Noorden

  Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur. Koppel dat aan een snelle service, beginnend vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk, en u merkt naderhand amper dat we geweest zijn, behalve aan het professionele resultaat. SoloGlass voert een breed assortiment met snelle levertijden. Meer weten, advies inwinnen of een offerte ontvangen? Neem egerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Is een aantal jaren geleden naar volle tevredenheid uitgevoerd, vriendelijke service ook. Maar wel jammer dat hij niet meer reageerde toen we er achter kwamen dat hij onze stoffer en blik mee had genomen.
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Glaszetter in Noorden

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 4 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jonnie is een hele vriendelijke man die graag mee denkt. Hij heeft bij ons 13 HR++ ruiten geplaagd. Hij heeft mooi werk geleverd. Aanrader.
 • Goud Klust
  Goud Klust

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Noorden

  Mijn werk aanbod bestaat uit Tegelwerk, lekkages opsporen en verhelpen, reparaties van tegelvloeren, wand tegels, voegen herstellen, waterdicht maken. Isoleren daken (binnenkant) Dakterrassen aanleggen, rietmatten plaatsen in tuinen. Schilderen, wand spuitwerk, binnen en buiten, deuren, kozijnen, tuinhuisjes schuttingen. Plaatsen van schuttingen of hekken, bouwen van blokhutten en tuinhuizen. Kleiner sloopwerk, inclusief afvoeren. Meubels, stoelen en keukens monteren, en indien nodig oude meubels of keukens afvoeren. Opruim werkzaamheden. Kortom allerlei klussen in en om het huis, en in uw bedrijf, of kantoor. Ik doe geen loodgieter-, gas- of electra-werk. Neem gerust contact op, bovenstaande bezigheden zijn niet het enige wat ik voor u kan realiseren, maar meer een indicatie. Ik zie vaak snel oplossingen en kan goed improviseren indien nodig. Ik heb geen bezwaar tegen wat later doorwerken, tot +/- 18:30, maar wil ook duidelijk maken dat ik omdat ik mijn kind naar school breng, niet eerder kan beginnen dan +/- 09:30. Mijn uurprijs is €50 ex btw. Hier valt over te praten bij langere klussen. Bij zeer korte klussen reken ik een starttarief van 150, voor de eerste twee uur. De helft van mijn reistijd breng ik in rekening tegen mn uurtarief. De klus komen opnemen, beoordelen en verder onderzoek naar te gebruiken materialen bv, wordt in rekening gebracht als het meer dan 1 uur duurt. Als de klus door mij gedaan wordt, vervallen deze kosten. Ik geef garantie onder voorwaarde dat ik eventuele materialen die nodig zijn voor de klus zelf aanschaf, of door u, op mijn advies, worden aangeschaft, en of de eerdere werkzaamheden waarin of waaraan ik ga werken, degelijk en volgens de aanwijzingen van de fabrikant van de gebruikte materialen zijn uitgevoerd

 • Jimmy Vork Ondersteuning

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Noorden

  jimmy vork ondersteuning is er voor al uw voorkomende klussen en opdrachten van wanden en plafonds tot steigers en beschoeiingen kortom een veelzijdig klus bedrijf

 • Verkerk glasservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Noorden

  onder andere: Glas renovatie Glas in lood Kozijn reparatie

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betrouwbare vakman bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat. Aanrader.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Noorden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 172 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Noorden

Andere vakmensen in Noorden

Vind vakmensen bij jou in de buurt