Vind Interieur ontwerpers in Noorden

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Noorden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Noorden

 • Dinja Becker
  Dinja Becker
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Interieur ontwerper in Noorden

  Hi! My name is Dinja Becker, your Dutch interior designer in Amsterdam! With strong project management skills and experience as an interior designer, I offer a comprehensive approach to bringing your dream home to life. Whether you are moving into a new home, renovating, or just want to refresh your interior, I am here to guide you. From the complete design to planning and coordinating all the work, I take the lead so you can enjoy the process worry-free. Together, we will bring your vision to life with a unique result you will be proud of! No stress, no wasted time, just a seamless project and an interior that reflects your personality. Oh, and I speak Dutch and English fluently, so communication will be a breeze!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Heel mooi advies op maat gekregen van Dinja. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met een verrassend advies. Heel erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Romee Interior Design
  Romee Interior Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Noorden

  Ga je verhuizen, verbouwen of is je interieur toe aan een flinke make-over Als stylist, ontwerpster en technisch tekenaar help ik je graag verder om van jouw huis een thuis te maken! Door middel van een uitgewerkt stijlingsboek geef ik je alle tools om je droominterieur te verwezenlijken. Een goed en gestructureerd plan is essentieel om de verbouwing of herindeling goed te laten verlopen. Zo voorkom je miskopen en bespaar je jezelf een heleboel geld, tijd en stress. In het stijlingsboek vind je o.a. moodboards met stijl/kleuradvies, maar ook indelingsplannen, materialiseringstlijsten en realistische 3D modellen. En het leuke is ;Ik maak elk ontwerp uniek voor jou. Persoonlijk , origineel en praktisch! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en ik help je graag verder.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Professioneel en uitstekend werk geleverd.
  Kom in contact
 • Deap Bouwvisie
  Deap Bouwvisie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Interieur ontwerper in Noorden

  Kenmerk van Deap Bouwvisie is dat de tekeningen nauwkeurig, gedetailleerd en erg goed uitvoerbaar zijn.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  High-quality deliverable, perfect conversation. Received a great Interior Design and also detailed plans for requesting quotes on werkspot. Would order again.
  Kom in contact
 • Alberto Doncato
  Alberto Doncato
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Noorden

  Ik ben Alberto Doncato, freelance architect en interieurontwerper woonachtig in Amsterdam sinds 2015. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de Nederlandse architecturale omgeving. Ik ben bedreven in interieurontwerp, architectuur, projectmanagement, 2D/3D tekeningen (ook voor vergunningen) en visualisaties. Nog even over mij: ik ben een nieuwsgierige, dynamische ontwerper en zit nooit vast aan de 'easy fix'. ''Ik ben een harde werker, leer snel en wil graag mijn vakkennis uitbreiden. Ik geniet van verschillende aspecten van de architectuurpraktijk, met name: ontwerp, interieurontwerp, technische tekeningen, 3D-modellering en visualisaties.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  I was delighted to work with Alberto! He created a design proposal for my whole apartment at a very good price, and was open to work with what I wanted to keep/incorporate, to offer different price range options for furniture and to adjust the furniture items after discussing the proposal. It was easy to work with him and very happy with the result!
  Kom in contact
 • Cocoon Styling & Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Noorden

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Mijdrecht bij Cocoon Styling & Interieur terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Veenstede Vastgoedontwikkeling

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Noorden

  wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines. - Het maken van kosten calculatie voor verbouw van woningen. - Het uitvoeren van verbouwingen in de ruimste zin van het woord. - Wij zijn een bouwbedrijf met 40 jaar ervaring in zowel renovatie als verbouw werkzaamheden. - Ons personeel heeft een bouwkundige opleiding en wordt geregeld bijgeschoold op het gebied van de nieuwste bouwkundige ontwikkelingen. - de projecten die worden uitgevoerd vallen onder onze CAR verzekering.

  Kom in contact
 • Design by Jasmijn
  Design by Jasmijn

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Noorden

  Mijn naam is Jasmijn Tichelaar-Alderden. Ik heb 7 jaar ervaring als interieurontwerper. Naast mijn huidige baan werk ik ook voor mijzelf om nog meer mensen te helpen met keuzes in hun interieur. Ik maak complete plannen waarbij je terecht kunt voor; plattegronden, kleur en materiaal plan, meubelplan, lichtplan, 3D aanzichten/filmpje, 3D renders (fotorealistische 3D aanzichten waarbij de materialen en verlichting duidelijk in het ontwerp te zien is) en shoppinglijsten met het voorgestelde meubilair. Ik werk zorgvuldig, snel en efficiënt vanuit huis. Aan de hand van maten, foto’s en een intakegesprek over de wensen en eisen maak ik een plan op. Voor vragen ben ik altijd te bereiken. Let op, graag alleen aanvragen voor advies. Ik ben geen aannemer/timmerman etc.

  Kom in contact
 • Studio Kats

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Noorden

  StudioKats is ontstaan tijdens mijn studie aan de Academie van Bouwkunst (2012 - 2018), master Architectuur. Regelmatig werd mij gevraagd mee te denken over woonvragen, klein en groot. Van het slim indelen van een keuken tot het aanpassen van de indeling van een pas gekochte woning. Tijdens mijn vooropleiding – HTS Bouwkunde (2001 - 2004) – en eerste baan bij een bouwbedrijf heb ik voornamelijk kennis opgedaan van de technische kant van het bouwen. In mijn werk als architect heb ik nog steeds veel aan die technische achtergrond. Ik ben altijd nieuwsgierig naar verschillende materialen en kleuren en houd ervan om creatief bezig te zijn. De balans zoeken tussen techniek en schoonheid, zorgt altijd voor een spannend proces. Een nieuw thuis vinden kan een hele zoektocht zijn. Misschien zijn het huis en de tuin fantastisch, maar zie je zelf niet door het vergeelde bloemetjesbehang of de hopeloos ouderwetse kunststof schroten heen. Maar ook wanneer je heerlijk woont, kan het zijn dat je huis iets aan de kleine kant is geworden door gezinsuitbreiding of een verandering in je leefstijl. Door een slimmere indeling of een nieuwe aanbouw kun je meer ruimte vinden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Heb je een woonvraag, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen, ik denk graag met je mee. ~ Esther

  Kom in contact
 • BouwMacht
  BouwMacht

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Noorden

  We zijn Aannemers en installatiebedrijf die 15 jaar ervaring heeft regio Groot Amsterdam en op volgende werkzaamheden; heelverbouwingen, installatiewerkzaamheden, Anbouw, Opbouw, Dakkapel, Elektra, Data, CCTV, Domotica, Beveligingsinstallaties enz. We geven Garantie's op al onze werkzaamheden. Daarnaast zijn we erkend installatiebedrijf en leerbedrijf op elektrotechnische branche.

  Kom in contact
 • OHHO Interieur Design
  OHHO Interieur Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Noorden

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zoetermeer, dan kan OHHO Interieur Design je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Perfect work,highly recommended
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Noorden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Noorden

Andere vakmensen in Noorden

Vind vakmensen bij jou in de buurt