Vind aannemers in Liempde

Op zoek naar aannemers in Liempde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Liempde

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85344 reviews
  Aannemer in Liempde

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is een vriendelijke en kundige man. Zeer snel geholpen tegen een redelijke prijs.
 • Vloerenbedrijf R. Stolzenbach
  Vloerenbedrijf R. Stolzenbach
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Aannemer in Liempde

  Welkom op het profiel bij Vloerenbedrijf R. Stolzenbach! Sinds 1983 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers vloer projecten uit. Een greep uit onze projecten: - Beton Vloeren; - Giet Vloeren; - Betonlook vloeren en wanden Kortom, uw allround specialist op gebied van vloeren en decoratieve wandafwerking op beton look basis. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken. Wij staan voor kwaliteit, stiptheid, klant - en servicegericht en komen onze afspraken na! Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Ik hoop dat je een goed idee hebt gekregen hoe je een goede bedrijfsomschrijving kunt opmaken.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Vriendelijke man en een snelle service. Dag na telefonisch contact. Klus geklaard.
 • J. van den Biggelaar Grondwerken
  J. van den Biggelaar Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Aannemer in Liempde

  J. van den Biggelaar Grondwerken kan je helpen met: tuin spitten, sleuven graven, hovenier- en sloopklussen in Liempde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over bomen en struiken verwijderen, tuinaanleg, bestrating aanleggen, sloopwerk algemeen, vijver uitgraven, gras leggen of zaaien, grond afgraven of egaliseren, aanbouw uitgraven, bestrating verwijderen/afvoeren. Neem direct contact op met J. van den Biggelaar Grondwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een echte vakman die weet wat hij doet. Goed advies en perfecte uitvoering. Daarnaast een vriendelijke man.
 • WIA Dakbeheer
  WIA Dakbeheer
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Liempde

  Als vooraanstaand dakdekkersbedrijf staan wij bekend om onze ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande expertise op het gebied van dakbedekking en streeft voortdurend naar uitmuntendheid in elk project dat we aannemen. Wat ons onderscheidt, is onze grondige aanpak. We beginnen elk project met een zorgvuldige inspectie en analyse, waarbij we de specifieke behoeften van onze klanten volledig begrijpen. Vervolgens stellen we op maat gemaakte oplossingen voor die niet alleen voldoen aan, maar vaak ook de verwachtingen overtreffen. Onze reputatie berust op duurzaamheid en betrouwbaarheid. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze dakconstructies niet alleen mooi zijn, maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds en diverse weersomstandigheden. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwe installaties, onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij hun investering beschermen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel geholpen. Noodoplossing toegepast. Offerte voor totale renovatie dak gemaakt. Dat moet nog plaatsvinden
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5567 reviews
  Aannemer in Liempde

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Prima werk, schoorstenen zien er weer netjes uit. Ik zou zo weer gebruik maken van dit bedrijf. Schoorstenen zijn gerenoveerd en afgedicht
 • Bouwservice Bierkens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Aannemer in Liempde

  Welkom op mijn profiel. Mijn bedrijfsactiviteit bestaat uit cementdekvloeren. Waar ik al jaren werkzaam in ben. Wij komen zowel voor de grote & kleine vloeren. Na een kennismaking en advies maak ik een prijs/offerte voor u. Met vriendelijke groet, John Bierkens

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Vakman! Super blij met het eindresultaat.
 • Bouw & Sloopbedrijf De randstad
  Bouw & Sloopbedrijf De randstad
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Aannemer in Liempde

  Bouw & Sloopbedrijf De randstad kan je helpen met je Sloopbedrijf klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouw & Sloopbedrijf De randstad om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ze ,kwamen direct, stelden meteen de juiste diagnose en deden snel en vakkundig de reparatie. Bovendien gaven ze een overtuigend advies voor een verdere verbetering en voerden ook die snelben vakkundig uit. Een bedrijf dat ik 100% kan aanbevelen.
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Aannemer in Liempde

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Dezelfde middag nog uitgevoerd. Superfijn.
 • Wand & Plafond Specialist
  Wand & Plafond Specialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.75215 reviews
  Aannemer in Liempde

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Aan te bevelen. Snel, flexibel, professioneel en vriendelijk. Duidelijke prijsafspraken die allemaal perfect zijn nagekomen. Leuke, vriendelijke mannen.
 • Ramerman dakbedekking
  Ramerman dakbedekking
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Aannemer in Liempde

  Ramerman dakbedekking is een toonaangevend bedrijf met ruim 15 jaar expertise in het vakgebied van platte daken. Wij bieden een garantie van maar liefst 10 jaar op al onze dakrenovaties. waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit in al het werk dat wij verrichten.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fantastische samenwerking met dyon. Zeer professioneel en denkt met je mee. Wij waarderen zijn expertise enorm. Dyon heeft ons complete platte, licht hellende dak vervangen en geïsoleerd en een dakraam geplaatst. Niets dan lof over deze man en zijn vakbekwaamheid.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Liempde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1650 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Liempde

Andere vakmensen in Liempde

Vind vakmensen bij jou in de buurt