Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Liempde

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Zeer fijne communicatie en meedenkend bedrijf! Aanradertje :)
 • Heijco Timmerwerken
  Heijco Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  Hout is mij leven Timmeren is mijn vak Met meer dan 30 jaar ervaring ben ik een echte vakman op het gebied van allerlei soorten timmerwerk, zoals bijvoorbeeld reparties kozijnen, trappen en realisatie uitbouw. Mijn oplossingsgerichte werkwijze en persoonlijk contact zorgen er voor dat uw persoonlijke wensen professioneel worden ingevuld. Heijco Timmerwerken staat voor: • Meer dan 30 jaar ervaring. • Maatwerk is mijn standaard. • Passie en liefde voor het vak. • Persoonlijk contact. Selectie van de werkzaamheden: Reparaties en aanpassen van: - Kozijnen en houtrot. - Glaswerk en deuren. - Trappen. Op maat leveren en plaatsen: - Kozijnen, ramen en deuren. - Hang en sluitwerk. - Trappen. - Allerlei soorten beglazingen. - Uitbouw zoals bijvoorbeeld, dakkapellen, serres en veranda’s. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte voor één van bovenstaande werkzaamheden. Ook als u een afwijkende klus en maatwerk heeft help ik u graag persoonlijk verder. Will van der Heijden | Heijco Timmerwerken

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snelle en nette dienstverlening, makkelijk in afstemming
 • Bas Fick Timmerwerken
  Bas Fick Timmerwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Kozijnspecialist in Liempde

  Ik stel mij graag aan u voor: Mijn naam is Bas Fick Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw en onze hond in Boxtel. Ik ben meer dan 27 jaar werkzaam in de bouw. Ik ben begonnen als timmerman waar ik veel ervaring heb op gedaan in verbouw, renovatie en onderhoud. Na ruim 24 jaar gewerkt te hebben voor klein en middel groten bouwbedrijven, ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging, het starten van een eigen bedrijf. Actief als zelfstandig ondernemer in de bouwwereld onder de naam Bas Fick Timmerwerken. Of het nu gaat om grote klussen of het recht leggen van een dakpan, u bent aan het juiste adres bij Bas Fick Timmerwerken. Mocht u nog meer informatie willen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek! Met vriendelijke groet, Bas Fick Wat mij kenmerkt: echt luisteren naar de wens van de klant en mee denken in oplossingen vakmanschap gecombineerd met zorg en aandacht netjes en precies betrouwbaar en breed inzetbaar ik word blij van tevreden klanten!

 • Valize Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Liempde

  Valize Bouwservice kan u helpen met het realiseren van uw klus in de regio Sint-Oedenrode. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het plaatsen en vervangen van kozijnen, het plaatsen van overkappingen en schuttingen, het hangen van binnendeuren, het vervangen van boei delen en voor de meeste andere timmerwerken. U kunt contact met ons opnemen om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave te krijgen

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Op tijd verschenen, netjes gewerkt, goede adviezen en een redelijke prijs.
 • Stefhano's Bouwgroep
  Stefhano's Bouwgroep
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  Stefhano's Bouwgroep staat voor kwaliteit we maken alles af tot op de puntjes. alles waar we goed in zijn doen we. en zullen altijd eerlijk zijn tegenover de klant. een goede communicatie vinden we belangrijk. we zullen ook de tijd nemen om alles te bespreken naar uw wensen. groetjes, Stefhano's Bouwgroep.

  Laatste review:
  Erg vriendelijk en levert netjes werk af.
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Job was done really well. The only difficulty was the the language, i do not know Dutch and he cannot speak in English. With the help of google translate and WhatsApp we communicated and it went well and job was done ontime and as per the expectation.
 • Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken
  Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  Ik ben een zeer ervaren ambachtelijke timmervakman. De liefde voor het vak is mij met de paplepel ingegeven. Mijn vader nam mij als kleine jongen al mee naar zijn werkplaats achter in de tuin van ons huis. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring op allerlei gebied van het timmerwerk. Mijn passie is om samen en in goed overleg met de klant van ieder huis een thuis te maken en persoonlijke wensen op gebied van wonen, hobby etc. in vervulling te laten gaan. Ik ben sinds 2018 in het bezit van een eigen bedrijfsruimte/ werkplaats waarin een grote verscheidenheid aan timmermansgereedschappen en machines aanwezig zijn, zodat ik in staat ben om veel zelf te maken waardoor een opdracht sneller gerealiseerd kan worden en de klant geen last heeft van lange levertijden op bv kozijnen & ramen. Door eigenaar te zijn van mijn eigen bedrijfsruimte, kan ik mijn werkzaamheden nog efficienter gaan uitvoeren voor u. Voor de volgende werkzaamheden kunt u altijd een beroep op mij doen; * Aanpassingen in en rond de woning voor meer wooncomfort & veiligheid. * Hang & Sluitwerk ( veiligheid ) * Repareren of vervangen van raam - of deurkozijnen. Deze dienen dan wel van hout te zijn. Ik maak niets van kunststof * Aanbrengen van houten scheidingswanden * Het aanbrengen van zolderbetimmeringen ( knieschotten ). * Overkappingen. * Het afhangen en pas maken van deuren en ramen. * Het maken van een maatmeubel helemaal naar uw wensen. Mijn motto is: De klant is koning en kwaliteit leveren is mijn pre !!, zodat na afloop zowel klant als timmerman tevreden kunnen zijn.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  De communicatie verliep goed. Eric dacht mee en heeft prima werk geleverd volgens afspraak. We zetten hem graag in bij een volgende klus.
 • Faas timmerwerk & afbouw
  Faas timmerwerk & afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  Faas timmerwerk & afbouw Ik ben al 28 jaar werkzaam in de bouw Waarvan ik 3 jaar bij een keukenbedrijf gewerkt heb. En 14 jaar verbouw ik al winkels restaurants en kantoorpanden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Reconstructie van rotte delen jn voordeur kozijn. Keurig werk, komt afspraken na, goed contact! Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Aanrader!
 • RD garagedeuren
  RD garagedeuren
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  Wij van RD Garagedeuren zijn gespecialiseerd in montage en reparatie van sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren. Alle deuren worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn daardoor in bijna elke situatie te plaatsen.

  Laatste review:
  Garagedeur plaatsen of vervangen-
  Communicatie verloopt vlot en vriendelijk. Reageert ook snel op berichtjes. Zijn ontzettend tevreden over de plaatsing van de automatische garagedeur. Deur is kwalitatief heel erg goed. Robin weet waar hij het over heeft en de plaatsing ging ontzettend vlot en is perfect gedaan. Zou Robin ten zeerste aanbevelen.
 • VDM klussenbedrijf
  VDM klussenbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5354 reviews
  Kozijnspecialist in Liempde

  V.D.M. Voor al uw grote en kleine klussen binnen en buitens huis. Onderhoud, reparatie en het plaatsen van houtkachels en open haarden. Gespecialiseerd in het plaatsen bitumen daken en epdm Alle voorkomende stucwerken kunnen wij ook voor u in orde maken. Regio Den-Bosch en Eindhoven.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Kwam zijn afspraken na. Kwam met nog 1 collega. 2 maal geweest.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Liempde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 379 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Liempde

Populaire diensten

Andere vakmensen in Liempde

Vind vakmensen bij jou in de buurt