Vind glaszetters in Liempde

Op zoek naar glaszetters in Liempde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Liempde

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Liempde

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Bob Vogels Freelance
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Glaszetter in Liempde

  Hallo allen, Ik ben bob, mijn achtergrond komt vanuit engineering, heb relatief brede ervaring in de bouw op verschillende gebieden, van timmerman tot glaszetter tot betonboorder. Heb een aantal huizen van boven tot beneden mee verbouwd binnnen mijn kennissen groep en samen met vrienden een huis gebouwd van een van ons. Ik werk netjes en precies en denk vaak verder dan wat voorhanden is. Denken in mogelijkheden is een van mijn sterke eigenschappen. Ik hou van duidelijke communicatie met klanten en sta open om hun ideeën aan te horen en zal zeker ook zelf met ideeën komen die dat aanvullen of compleet anders zijn. Uiteraard gaat alles in overleg met de klant

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Bob kwam een kattenluik (Sure Flap Microchip) in onze deur plaatsen en heeft dit heel vakkundig en professioneel gedaan. Daarnaast heeft hij zelfs nog even naar de deur gekeken die klemde. We zijn zeer tevreden!
 • Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Glaszetter in Liempde

  Wij zijn een zeer ervaren bedrijf op het gebied van glas. Sinds 1979 maken wij voor bedrijven en particulieren allerhande maatwerk in glas. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hardglazen deuren, wanden en constructies. Maar ook voor achterwanden van keukens en de traditionele glasproducten zoals vensterglas, isolatieglas en spiegels bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij officieel dealer van BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld met een U-waarde van 0.40! Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen en mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Glashandel van Spaendonk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed gesprek gehad. Duidelijk in uitleg, prettig zaken mee te doen. Glas besteld en afspraak wordt gemaakt als het glas binnen is. Gaat helemaal goed komen.
 • Chippy

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Liempde
 • Klusbedrijf Schalkx

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Liempde

  ben vanaf 2006 voor mij zelf bezig ,ik heb in die tijd van alles gedaan van melkmachine tot badkamers te veel om op te noemen , ik heb gereedschap om een compleet woonhuis te maken incl. fundatie omdat ik een 5 tons mobiele kraan heb.

 • Timmerbedrijf Raaijmakers
  Timmerbedrijf Raaijmakers

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Liempde

  timmerbedrijf Raaijmakers is een bedrijf dat altijd met de mensen mee denkt over hun wens en wat praktische en te realiseren naar de wensen van de klant

 • More! Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Liempde

  Hallo! Hopelijk kan ik u helpen met uw klus. Ik ben 37 jaar en in 2021 gestart als zelfstandige. Sinds februari jongstleden sta ik ingeschreven bij werkspot en hoop ik ook via deze weg mijn klanten te kunnen vinden! Als klein klussenbedrijf ben ik gespecialiseerd in kleine verbouwingen, onderhoud, renovatie en verduurzamen van uw woning. Voor een grote verscheidenheid aan klussen kunt u mij inschakelen. Met veel ervaring en nog meer passie zal ik elke klus tot een succes maken. Uiteraard ben ik verzekerd als zzp-er en heeft u de garantie dat alles tot in de puntjes klopt. Wat voor mij bovenaan staat is professionaliteit en absoluut een tevreden klant!

 • Bas Fick Timmerwerken
  Bas Fick Timmerwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Glaszetter in Liempde

  Ik stel mij graag aan u voor: Mijn naam is Bas Fick Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw en onze hond in Boxtel. Ik ben meer dan 27 jaar werkzaam in de bouw. Ik ben begonnen als timmerman waar ik veel ervaring heb op gedaan in verbouw, renovatie en onderhoud. Na ruim 24 jaar gewerkt te hebben voor klein en middel groten bouwbedrijven, ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging, het starten van een eigen bedrijf. Actief als zelfstandig ondernemer in de bouwwereld onder de naam Bas Fick Timmerwerken. Of het nu gaat om grote klussen of het recht leggen van een dakpan, u bent aan het juiste adres bij Bas Fick Timmerwerken. Mocht u nog meer informatie willen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek! Met vriendelijke groet, Bas Fick Wat mij kenmerkt: echt luisteren naar de wens van de klant en mee denken in oplossingen vakmanschap gecombineerd met zorg en aandacht netjes en precies betrouwbaar en breed inzetbaar ik word blij van tevreden klanten!

 • Smooth bikes
  Smooth bikes

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Liempde

  Als vooraanstaand dakdekkersbedrijf staan wij bekend om onze ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande expertise op het gebied van dakbedekking en streeft voortdurend naar uitmuntendheid in elk project dat we aannemen. Wat ons onderscheidt, is onze grondige aanpak. We beginnen elk project met een zorgvuldige inspectie en analyse, waarbij we de specifieke behoeften van onze klanten volledig begrijpen. Vervolgens stellen we op maat gemaakte oplossingen voor die niet alleen voldoen aan, maar vaak ook de verwachtingen overtreffen. Onze reputatie berust op duurzaamheid en betrouwbaarheid. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze dakconstructies niet alleen mooi zijn, maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds en diverse weersomstandigheden. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwe installaties, onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij hun investering beschermen.

 • Klusbedrijf paashuis

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Liempde

  Welkom op mijn werkspot profiel. Mijn naam is Frans Paashuis en ben de eigenaar van Klusbedrijf Paashuis, Graag kom ik met u in contact om een mooie opdracht te bespreken.

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Liempde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Liempde

Andere vakmensen in Liempde

Vind vakmensen bij jou in de buurt