Vind hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel

Op zoek naar hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75521 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Voor het plaatsen van een schutting moesten op korte termijn meerdere dicke wortels van een al gerooide boom worden verwijderd. Krasi kon dit op hele korte termijn uitvoeren. We zijn heel tevreden!
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95787 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ontzettend goed geholpen door Serkan. Hele vriendelijke man en snel en goed werk verricht ! Kan hem bij iedereen aanbevelen, bedankt !
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Professional, swift communication, great service and craftmanship. The fence is looking very good!
 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Helemaal netjes weeer de heg!!
 • Jaimystraatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Straatmaker met 30 jaar ervaring. In bezit van alle gereedschappen om tuinen te maken. Alle soirten werkzaamheden van straatwerk ,schuttingen plaatsen tot grindvlakken aanleggen. Niet tevreden- geen betaling. Niks vooraf,alles na oplevering.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Om te beginnen laat ik vanaf nu mijn klussen in de tuin door Barry uitvoeren! Zo tevreden, qua service, vriendelijkheid, stiptheid en beloften die volledig nagekomen worden en misschien zelfs overtroffen worden. Bedankt!
 • R.P. De Vries Tuinen
  R.P. De Vries Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf R.P. De Vries Tuinen is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Ons team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerd tuingereedschap naar alle klussen in en rond de Krimpenerwaard en Rotterdam Rijnmond (eventueel ook verder). Voor het aanleggen van tuinen, voor het onderhoud van een bestaande tuin, voor het aanleggen van (sier)bestrating, voor houtbouw, voor... tja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft. R.P. De vries Tuinen werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeente. Met ons scherpe uurtarief en altijd alle kosten helder inzichtelijk van te voren, komt u nooit voor verassingen te staan! BEKIJK NU ALVAST ONZE WEBSITE OF FACEBOOKPAGINA VOOR O.A. ONS PORTFOLIO

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Proces is van begin tot eind goed verlopen en we zijn heel blij met het eindresultaat we kunnen iedereen Rob en zijn medewerkers aanraden. Foto 1 was voor de start en foto 2 het resultaat.
 • Happy town
  Happy town
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  passie van natuur en creativiteit typeren, Happy town is gespecialiseerd in Tuinontwerp, Tuinonderhoud, Tuinaanleg en Tuinrenovatie.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Ik heb Happy town ingehuurd om een tuin voor ons aan te leggen en ze hebben prachtig werk geleverd! Said en Mahmoud hebben heel hard en netjes gewerkt en ik kan niet blijer zijn met het resultaat! Dank jullie wel!
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Great service and very friendly. Very happy with the work overall.
 • Hoveniersbedrijf Hans Roodzant
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf Hans Roodzant is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Capelle aan den IJssel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn heel erg tevreden over de werkwijze van Hans. Fijne communicatie. Resultaat is prachtig. Heeft veel kennis over planten/bomen/bestraten.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1238 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel

Andere vakmensen in Ouderkerk aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt