Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Netterden

 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Hovenier in Netterden

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Akran heeft een oud tuinhek verwijderd en een nieuw hek geplaatst. De kwaliteit van het werk was uitstekend, bovendien was communicatie heel goed en reageert hij snel op berichten. Zou hem zeker weer inhuren!
 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Hovenier in Netterden

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Alles goed verlopen en in overleg. Uitstekend werk geleverd.
 • V.O.F. Jansen Bestratingen Braamt
  V.O.F. Jansen Bestratingen Braamt
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Hovenier in Netterden

  Mijn naam is Dennis Jansen. Ik ben reeds vanaf mijn 19de werkzaam als stratenmaker, nu al zo'n 27 jaar. Het mooiste van mijn vak is nog steeds om een tevreden klant achter te laten. Misschien kan ik dit binnenkort ook bij u doen?

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dennis heeft alles voor ons geregeld, zoals het bestellen van de door ons uitgezochte tegels. Op de afgesproken dag was hij er om de tuin leeg te halen, wat hij alleen kwam doen omdat zijn collega ziek was. De volgende dag heeft hij een prachtig terras aangelegd. Na afloop was alles netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk!
 • Wellink Groen & Grondwerken
  Wellink Groen & Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Netterden

  Wellink Groen & Grondwerken is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig hebt in Etten en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De klus is nog niet gestart. Maar overleg in voortraject gaat super
 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Hovenier in Netterden

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een simpele klus gewoon simpel afgemaakt, precies zoals verwacht en de totaal kosten vielen daardoor mee. Prettige samenwerking met duidelijke communicatie, als ik weer een zo'n klus heb bel ik gelijk Daams :-)
 • Klus en hoveniersbedrijf thuis
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Netterden

  Ben een bedrijf die netjes en goed werk afleverde.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wij zijn zeer tevreden. Komt zijn afspraken na .werkt vlot en netjes .Heeft goede tips en ideeën Tot de volgende X
 • Tom Gerritsen Klussenbedrijf
  Tom Gerritsen Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Netterden

  Tom Gerritsen hoveniers/klusbedrijf is een beginnend bedrijf en werkzaam in heel de Achterhoek en de Liemers. Heb al enkele jaren ervaring in de tuin en klus branche. Ben uiteraard bij meerdere bedrijven werkzaam geweest.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Schutting gemaakt, dus betonpalen geplaatst. Prima gedaan, prettige persoonlijkheid en goed werk geleverd.
 • EZ Sierbestratingen
  EZ Sierbestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Hovenier in Netterden

  Welkom bij EZ Sierbestratingen Wilt u uw oprit,terras,tuin bestraat hebben dan help ik u graag met het realiseren van uw wensen, dit alles in goed overleg. Mijn specialisme is sierbestrating maar ook voor alle andere soorten (her)bestrating ben ik u van dienst. Door mijn kennis en ervaring sta ik garant voor vakwerk. Ook geef ik graag advies over de materialen en over de soorten steen-en tegel legpatronen. Het liefst werk ik met een van te voren afgesproken prijs. Graag kom ik kosteloos bij u langs om u een passende offerte aan te bieden. Ik geef 2 jaar garantie op mijn werkzaamheden. Voor meer informatie en vragen kunt u gerust contact met mij opnemen. KvK nummer: 52652416 Ik hoop u in de toekomst van dienst te mogen zijn, Eric Zink EZ Sierbestratingen Betrouwbaar en betrokken bij de gang van zaken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Eric heeft bij ons een oprit gelegd met gebakken klinkers in visgraat. Mooi strak werk geleverd.
 • EGS-Design
  EGS-Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Hovenier in Netterden

  EGS-Design / E.G.S Tech Service Elektro en rioleringsspecialist maar ook de klussen voor in en om uw huis. Ook witgoed en andere apparaten reparaties. EGS-Design is meer voor de specifieke klussen en elektronica reparaties o.a. Nen3140 gecertificeerd voor installatie en gereedschap keuringen Gaanderen gevestigd Kwaliteit voor kwantiteit!

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Denk goed mee. En de verlichting werkt weer prima
 • Plantsoen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Netterden

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Doetinchem, dan kan Plantsoen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  de klus werd uitgevoerd zoals ik verwacht had! de materialen die werden gebruikt zoals afgesproken en binnen een dag zoals afgesproken, gewoon netjes gedaan

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Netterden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 174 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Netterden

Andere vakmensen in Netterden

Vind vakmensen bij jou in de buurt