Vind tegelzetters in Netterden

Op zoek naar tegelzetters in Netterden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Netterden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Netterden

 • Bouwbedrijf Tom Jansen
  Bouwbedrijf Tom Jansen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Bouwbedrijf Tom Jansen is gestart in 1999 en voert sindsdien opdrachten uit voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een aanbouw bij een woning, opknappen van bijvoorbeeld zolders, realiseren van badkamers, tegelwerk, plaatsen of compleet bouwen van tuinhuizen, maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld dakramen. Voordat Tom in 1999 voor zichzelf begon, heeft hij circa 10 jaar ervaring opgedaan bij kleine en middelgrote bouwbedrijven.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Onze wc laten betegelen door Tom, had al een snel een reactie binnen met een schappelijke prijs. Prettig contact gehad en precies op tijd op beide dagen verschenen en de klus razendsnel en zorgvuldig geklaard. Heeft zelf nog meegedacht over de kleur van de kitranden/voegen, erg prettig! Kan hem van harte aanbevelen, mocht ik nog een klus hebben dan bel ik hem graag weer! Thanks!
 • D.S.K
  D.S.K
  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Goed aanbod voor u ! WIJ HELPEN U MET DE PRIJS en u Helpt ons met de taal (wij zijn Nederlands aan het leren) Win win situatie. Goed is dat toch? Ik ben Dawood Alkyal en eigenaar van D.S.K. Ons team van 5 betrouwbare mensen. Sinds 2015 ben ik naar Nederland gekomen. Ik heb meer dan 10 jaar werk ervaring . Heb zelfs hier in hele Nederland gewerkt. Ons doel : dat u 100% tevreden bent. Niet twijfel ... wij helpen u graag.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  We hebben onze toilet en badkamer laten betegelen en dat hebben ze super gedaan. De communicatie ging goed, ze zijn betrouwbaar en komen op tijd en ze werken enorm hard. Super tevreden dus!
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Stucwerk

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hij is zeer professioneel en slim Sham heeft bij ons 650 m2 stukadoor en schilderen en tegels zetten en loodgieter werken ik ben echt tevreden dat hij zeer respectvolle collega's heeft het aanraden ..
 • RB Stoffering B.V.
  RB Stoffering B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45155 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  "RB Stoffering B.V." Jouw droomvloer begint hier! Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Waarom wij voor je klaarstaan Niets is zo prettig wanneer je je vloer hebt uitgekozen, dat je er dan ook op kunt vertrouwen dat het wordt zoals je in gedachten had. Wij geven je graag advies, eventueel aan huis, om jouw droomvloer werkelijkheid te laten worden. Er komen steeds meer nieuwe innovatieve en duurzame producten op de markt. Met enthousiasme volgen we de nieuwste productontwikkelingen en laten ons regelmatig voorlichten en scholen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een volledig interieuradvies en metamorfose van uw woning, maar staan we ook in voor restaurants, kantoren of andere bedrijfsbestemmingen. We zijn er voor zowel de particulier als voor de ondernemer. Samen streven we naar perfectie en denken daarbij zo mogelijk in oplossingen. "RB Stoffering B.V." levert o.a. vloerbedekking, laminaat, pvc vloeren, parket, en egaliseert (4mm 1 laag) Naast het leveren van veel producten kunt u ook gebruik maken van onze service zoals egaliseren, leggen van vloeren, ophangen van gordijnrails. Mocht u toch nog vragen hebben of liever één van ons persoonlijk willen spreken, neem dan contact op met "RB Stoffering B.V." of stuur een e-mail.

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Eigenlijk schrijf ik nooit een recensie, maar voor RB Stoffering maak ik graag een uitzondering. Simpelweg omdat ik ontzettend tevreden ben. Vanaf de offerteaanvraag tot en met de nazorg; in één woord fantastisch. De klus voor alleen egaliseren had ik op werkspot geplaatst en al vrij snel ontving ik een overzichtelijke en prijsinteressante offerte. Vervolgens toch maar eens gevraagd naar de kosten van een PVC visgraatvloer, waarbij ik ook een aanbod kreeg voor het materiaal en optioneel de legservice, plus een suggestie voor de plinten. Door de vele positieve recensies heb ik toen besloten om het gehele pakket bij RB Stoffering af te nemen. En dat is een goede beslissing geweest. De vloer was snel, netjes en strak gelegd. Bovendien was het ook nog gezellig met Ronald en Mark. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen. Bedankt mannen!
 • KELE Klusbedrijf
  KELE Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.2518 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Mijn naam is Eduard Harutunian. Ik ben 46 jaar oud. Mijn vakmensen en ik zijn vijftien jaar bezig met verschillende klussen op het gebied van de bouw. Mijn bedrijf, "KELE", heeft negen vakmensen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en wordt als zodanig ingezet. Wij zijn vrijwel in elke regio werkzaam. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in: - de badkamers; - het behang; - de gevel; - het zetten van glazen; - het installeren van de techniek; - het monteren van de keukens; - de kozijnen; - het loodgieten; - het metselen; - het schilderen; - het stukadoren; - het zetten van tegels; - het timmeren; - de vloeren; - de tuinaanleg. Ik ben zelf opgeleid tot een landmeter (ingenieur). Bovendien heb ik een VCA-certificaat. De garantie is maximaal vijf jaar; het kan verschillen per opdracht. Mijn bedrijf staat voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Mijn bedrijf realiseert gegarandeerd elke klus sneller dan andere bedrijven. Wij zijn zeer enthousiast en vastberaden om uw bouwplannen te realiseren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Prima werk binnen de afgesproken termijn afgeleverd.
 • BTW Montage
  BTW Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Netterden

  Welkom bij BTW Montage, een bedrijf dat gespecialiseerd is in keukenrenovatie. Over mijzelf: Al ruim vijf jaar ben ik zelfstandig ondernemer op het gebied van keuken montage en renovatie. Daarbij plaats ik keukens voor bekende leveranciers en via werkspot wil ik graag in contact komen met nieuwe klanten. Voor mijn tijd als zelfstandig ondernemer heb ik diverse jaren montage en renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Over BTW Montage: Zoals onze slogan al aangeeft, staat bij ons de klant centraal en is het motto “ klant tevreden, wij tevreden”. Daarbij vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn en vooral duidelijke afspraken te maken met elkaar. Hierdoor worden vergissingen en/of onduidelijkheden voorkomen en kunnen wij u een beter beeld geven van de te verwachten kosten. U kunt bij BTW Montage terecht voor al uw renovatie werkzaamheden. Om een impressie te krijgen van BTW Montage kunt u ons vinden op alle sociale media. Vragen? Stuur ons dan gerust een bericht, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Btw montage heeft onze keuken (en toebehoren) perfect geplaatst. Hij werkt precies, heeft verstand van zaken en lost zelfs problemen op die anderen hebben veroorzaakt! Naast de keuken heeft hij ook het bijbehorende leiding werk in orde gemaakt, en het verlaagde plafond in de keuken! Echt top!
 • Montens Bouw & Renovatie
  Montens Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 4.4 van 54.45116 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom het huis! Gespecialiseerd in opzoeken en repareren van lekkage’s incl tegelwerk. Maar ook woning renovaties enz

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Geen reactie gehad of het klaar was
 • Klusbedrijf SEM
  Klusbedrijf SEM
  Beoordeling: 4.2 van 54.2513 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Hoi, mijn naam is Sem en ik werk met mijn eigen klusbedrijf in en rondom de Achterhoek . Ik doe veel verschillende klussen, van de kleinste klusjes, tot volledig verzorgde badkamer renovaties. Dit alles doe ik met een focus op kwaliteit, en transparantie. Ik probeer via werkspot een zo betrouwbaar en compleet mogelijk plaatje te schetsen van het werk dat ik bij u kom doen en de kosten die daaraan verbonden zijn. Op die manier probeer ik te voorkomen dat één van ons in een later stadium voor grote verassingen komt te staan. Om voor zowel u als voor mijzelf een eerlijke prijs te kunnen rekenen kom ik zodra we contact hebben altijd graag even kijken naar de klus. Zo kan ik berekenen hoeveel tijd er exact nodig is en ook welke materialen er nodig zijn, en daarmee een goede offerte maken. Door vervolgens de materialen van te voren te halen heb ik de klus bij u sneller geklaard. Het langs komen en de offerte zijn geheel vrijblijvend. Valt bijvoorbeeld de prijs van de offerte toch hoger uit dan u had verwacht, geen probleem. U mag zonder opgaaf van reden mijn offerte weigeren. Al hoop ik in dat geval natuurlijk dat u bij een volgende klus weer aan mij zult denken. Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel! Sem van Klusbedrijf SEM

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Sem reageerde in eerste instantie heel positief. Hij is langs geweest om te kijken en heeft een offerte gemaakt. Het wachten was tot ik de tegels binnen had en we hadden afgesproken daarna een datum te plannen. Toen ik de tegels binnen had heb ik gemaild en gebeld en weer gemaild maar tot op heden geen enkele reactie meer. Totaal onbetrouwbare man wat mij betreft.
 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  De door ons gekozen klinker was niet de gemakkelijkste om te leggen vanwege de vorm, waardoor er veel pas, meet en zaagwerk bij kwam. Maar wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook het verwijderen van de Japanse Sierkers was zo gepiept.
 • ABAY onderhoud en klusbedrijf
  ABAY onderhoud en klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Tegelzetter in Netterden

  Over ons Wij zijn een stukadoorsbedrijf die er niet voor terug deinsen om ook het grote werk aan te nemen Daar wij kunnen terugvallen op Stukadoors die het vak serieus nemen en hoge kwaliteit in het vaandel hebben staan. WAT DOEN WIJ ? Gladmaken van wanden na wegbreken van tegels in badkamer of toilet. . Aanhelen en of repareren. Gladpleisteren (superglad en vlak) Schuurwerk van Plafonds en Muren Sierpleisteren: Spachtelputz , Granol , Marmerplast. ook op kleur. Gipsplaatafwerking : Plafonds, Wanden ,stuukgaas, gladstuken of repareren WIE ZIJN WIJ ?? Stukadoorsbedrijf ABAY heeft jarenlange ervaring op het gebied van stukadoren bij particulieren en aannemers. Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Uitgebroken badkamers worden in de haak en waterpas uitgeraapt om uw bad of douchecabine zo recht mogelijk te stellen. Muren zien er na het sierpleisteren ( spachtelputz ,Granol ,Marmerpleister, Metalicpleister .) zeer natuurlijk uit. Ons bedrijf onderscheid zich van andere stukadoorsbedrijven door ons flexibel op te stellen en niet te zeuren als uw huis te laat wordt opgeleverd.! Ons motto is mouwen opstropen en zorgen dat uw huis zo snel mogelijk af komt, zonder verlies van kwaliteit.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vriendelijke man. Duidelijke communicatie, vaak via whats app. Komt afspraken na. Muren zien er uitstekend uit.

Populaire lokale tegelzetters in Netterden

Andere vakmensen in Netterden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur